Exclusiv: imagini cu vila din Pipera a familiei Dragnea. Piscină acoperită pentru ca vicepremierul să se "scalde" şi iarna! ( Galerie foto)

30 Septembrie 2014 | 4387 vizualizări | 8 comentarii
Vila din Pipera a familiei Dragnea.
Vila din Pipera a familiei Dragnea.

Continuăm să prezentam imagini şi detalii despre proprietăţile nestiute ale familiei Dragnea. Dacă citiţi declaraţia de avere a vicepremierului, rămâneţi uimiţi de puţinele bunuri imobile trecute în ea. Ca orice politician, şi Dragnea îşi iubeşte copiii, astfel că fiul vicepremierului, Valentin Ştefan Dragnea, are o avere ce întrece şi cele mai fanteziste închipuiri. Una dintre proprietăţile "prinţişorului" este o vilă în Pipera. Ştim că o vilă în această zona costă sute de mii de euro, aşa că S.Dragnea nu avea bani să o cumpere( nu de alta, dar nu lucrează şi nici nu are vreo firmă pe numele său).

 Din venitul de bugetar pârlit, L.Dragnea cumpără pentru fiul său maşini şi vile ( fără număr, fără număr, să trăiască!). Vila din Pipera, pe care o vedeţi în imaginile din galeria foto ( imaginile sunt din exterior, maşinile lui SV Dragnea fiind în prim-plan) este  un minunat loc de relaxare după o călătorie cu barca trasă de pompieri. Dacă tot se fac diverse comisii parlamentare pentru anchetarea unor fii de politicieni, aşteptăm şi una care să ia la puricat averea fiului lui L.Dragnea. Vilă la Alexandria, vilă în Pipera, maşini de sute de mii de euro, dar asta nu e tot, mai sunt şi altele, despre care vom vorbi în zilele următoare. Sperăm ca opoziţia din Parlament să aibă curajul să verifice modul cum a dobândit aceste proprietăţi un puştan de 25-26 de ani, care nu lucrează nicăieri ( nici măcar la Teldrum).

    În singura fotografie din interior, se vede superba piscină acoperită din vila. În imagine, în uriaşa piscină, se bălăcesc trei persoane, unul fiind Ştefan Valentin Dragnea. În imagini veţi observa şi autoturismele de lux ale beizadelei lui Dragnea, BMW X5, BMW Coupe (are număr de Prahova, dar e tot al lui) şi VW Golf R. Golf-ul este supertunat şi modificat, fiind cotat ca cel mai puternic din lume ( am mai scris despre acest lucru). Probabil că L.Dragnea, când se "scaldă" în piscină, în plină iarnă, se gândeşte cu dragoste la bieţii teleormăneni care suferă rigorile iernii. E şi păcat ca cei din Teleorman să nu-l voteze pe Dragnea, pentru că altfel cum s-ar bucura ei de piscină acoperită, dacă nu prin reprezentantul lor de seamă? Domnule Dragnea, pe când o vizită la vila din Pipera pentru sătenii inundaţi din Beiu? "Fă, Liviule, avem chef de-o inundaţie în piscină". Click aici pentru galerie foto.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
IUCGHUO pe 02 Octombrie 2014, 11:42
#8
# 7
Nu putem fi invidiosi pe un hot,pe un mincinos,in cel mai rau caz,suntem revoltati.Sa dea Dumnezeu sa ai si tu problemele lui.Vorbesc de problemele penale,ca altfel de probleme sunt numai legate de furat si evaziune.
eu pe 01 Octombrie 2014, 21:50
#7
invidiosiiiii
LOL fratilor!!!! Lasti-l in pace pe dragnea. Omul asta a muncit pentru ce are in prezent,in schimb voi sunte-ti niste ratati ordinariiiii

nini pe 30 Septembrie 2014, 20:52
#6
vraja
Nu are ma vila in pipera,mintiti lumea,se apropie alegerile si iar aratati vila aia si masina,verificati nr masini si vedeti a cui este,mincinosilor
[][ pe 30 Septembrie 2014, 18:29
#5
iopiop
tongue laugh
un cetatean pe 30 Septembrie 2014, 16:29
#4
politica
niste nemernici care ne conduce in frunte cu penalul de dreagnea si haita care au condus teleormanul ila pieire si primari la turnu pierde vara care nu au facut nimic pentru oras dezasru pe magurele si odaia

snake
prostonacu pe 30 Septembrie 2014, 12:08
#3
coruptia
http://www.youtube.com/watch?v=KF9yqTvrDfM
Un simplu cetatean angajat la privat pe 30 Septembrie 2014, 01:11
#2
Ce faceti ma,ati inceput amenintarile?
Dragi cetateni ai Teleormanului,astia care amenninta sunt cei care v-au condus,v-au furat si v-au mintit timp de peste 20 de ani.Ia sa vedem Sefule,de ce sunteti in stare?Asta asa ca sa vedem cati veti mai ramane dupa Decembrie.Ceea ce faceti voi acum,este o ultima incercare de intimidare si amenintare,inainte sa va mai rareasca DNA,Justitia si nu in ultimul rand cetatenii la vot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.