Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

498780 vizualizări | 2353 comentarii

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

Comentarii (2353) Adaugă comentariu
O corectare pe 19 Octombrie 2020, 01:12
#2353
la # 2352 nu a intrat...
... la sfârșit LIPSEȘTE :

_După ce scap neaccidentat pornesc spre casă. Pe drum mi-a venit ideea ca ...precum la hoteluri cu stele(1-5), la pensiuni cu margarete(1-5), o metodă internațional foarte utilă pentru a le ști valoarea ... să folosim marcarea ( la vedere cumva, un tatuaj) și la oameni cu *J. J. J. J. J.* ( fiecare câte merită).

Cu amănunte în c*rând și mare atenție... COV°rigu' are mutații și e flămând. Iată ! Mânâncă cuvinte românești ~ căci tastatura mea nu e dânsa de vină~ nu e chinezească.
Un merituos premiat cu Nobel pe 18 Octombrie 2020, 21:55
#2352
Pt.o idee genială,de origine divină!
Ante-P.S._Voi m-ă veți vrea *cetățean de oroare*... dar eu vă voi refuza (lângă L N D ?!). Rezolvați !

Mă aflam la 'locația' fii rească, după muncă la ceas de seară. M-ă sună dulceața de soacră-mea : "vin-o băăă bețivanule acasă că nu pot să intru, s-a blocat, iar, yala". Plătesc litruța de vodca și plec. Când să trec Bulevardul Strada Mare, din spate aud un semnal nou, ca de clopot de tramvai... ceva nou pentru municipiul nostru. Gata să m-ă calce... că și primarul ăsta nou-ales, să bage el tramvai în Turnu (bag seamă că mai vrea o dată). Barem troleibuz să fi pus că tramvai nu are nici Capitala Județului Alexandria.!!! Dar Domnul Iisus cu mine... sar pe trotuar scap, dar m-ă izbiceni de o țeavă în c*rând. E ceva despre oameni... hotelurile cu stele și pensiunile cu margarete. Nu ghiciți ?!... așteptați că...

Post-PS. _... că nici nu știți ce o să puteți pierde !
Purtătorul de cuvinte al... pe 18 Octombrie 2020, 01:13
#2351
al Boului,Cornutelor și tuturor Copitatelor
Creatorul ne-a dat Terra înaintea oamenilor, întru binele Naturii și măreție ei, apoi și în ajutorul lui Sapiens-Sapiens... această specie dăunătoare a... tot pământul. Iată-vă decăzuților cum ați ajuns (na-vă COV°rigu' !)

Dar va da peste voi pedeapsa cea mare a la Sodoma și Govora plus Marele Potop dacă vă veți mai spune, între voi bipezilor : boule, vaco, măgarule, porcule.

Nu de.sacralizați numele noastre.

Aveți dezlegare la : J, J, J, J, J.= j*****e, javră,japiță, jivină, etc. Dar și la superbul *Ciumatule Roșcat
Purtătorul de cuvânt al... pe 18 Octombrie 2020, 00:30
#2350
al Boului,Cornutelor și tuturor Copitatelor
Creatorul ne-a dat Terra înaintea oamenilor, întru binele Naturii și măreție ei, apoi și în ajutorul lui Sapiens-Sapiens... această specie dăunătoare a... totul. Iată-vă decăzuților cum ați ajuns.(na-vă COV°rigu' !!!).

Dar va da peste voi pedeapsa cea mare a la Sodoma și Govora plus Marele Potop dacă.... vă veți mai spune, între voi : boule, vaco, măgarule, porcule.

Nu mai de.sacralizați numele noastre.

Aveți dezlegare la : "J, J, J, J, J." = j*****e, javră,japiță, jivină, etc. Dar și la superbul *Ciumatule Roșcat*.

*NUePSD*, este acel PCR din 8 mai 1921 filiala Partidul bolșevic a din URSS ??? S-a rebotezat de 7 ori până azi la PSD. Precum Lupul din poveste, și-a schimbat părul de 7 ori dar culoarea,BA! Tot ROȘU - bolșevic!

Oare o uriașă ~LADĂ internațională de gunoaie roșii ale istoriei~, există / are această planetă ???

Doamne ajută-ne... și apără-ți CREAȚIA !
Nu sunteți buni de nimic,dar de NIMIC! pe 17 Octombrie 2020, 15:18
#2349
Gândire PSD-istă
Băi,conducere de rahat a primăriei și a poliției,a rămas o singură stradă pe care se circulă cu mașina,Gral.Praporgescu,iar aia este full,se circulă și pe patru(4)benzi,pe anumite porțiuni.Și voi opriți circulația pe centru?De ce mă,deștepților,care este raționamentul vostru de c*rci cu creierul cât bobul de fasole?După ce că străzile sunt toate peticite și arată ca după bombardament,trebuie să ocolim orașul pentru a ajunge la domiciliu,unde în mod normal am face doar câteva zeci de metri.E o brambureală în tot orașul,cu sensurile unice și plin de semne cu interzis.Interzis ar trebui să primiți voi la conducerea și administrarea orașului.
Geta pe 05 Octombrie 2020, 20:56
#2348
Remarcăm cu toții victoria PSD la Tr.Măg.
Aceași mizerie pe la containerele de gunoi,întuneric pe străzi,cânii care stăpânesc parc*rile și zonele din jurul bloc*rilor și magazinelor de cartier.În schimb,muzica și obiceiurile primitive ale minorităților răsună și se văd în fiecare zi.Unde vreți să se ajungă,lichelelor?!Locul vostru,al tuturor conducătorilor din PSD Teleorman,este lângă Dragnea.Ați promis,ați mințit,ați furat și nu ați făcut nimic.Cetățenii sunt lafel de săraci,de nevoiași și de scârbiți față de atitudinea ticăloasă a voastră,a PSD.
Dinca pe 30 Septembrie 2020, 10:37
#2347
Sfarsitul nu e aici
Alegerile s-au terminat,a castigat reprezentantul celor ce au votat si traiesc prin catunul Turnu Magurele.Dar,aveti mare grija,asta nu inseamna ca veti dormi inca 4 ani.Cereti-va drepturile si urmariti in continuare activitatea conducerii primariei,a modului in care sunt cheltuiti banii vostri si a felului in care sunt stransi cei de la bugetul local.S-a asezat linistea care naste monstri,si sunt premize ca furtul din banul public sa continue si obiceiul de a face NIMIC sa mearga mai departe,mana in mana cu distrugerea si jaful a ceea ce a mai ramas prin zona.
Eu Coana Vasilica, o rup.... pe 27 Septembrie 2020, 15:40
#2346
Rup tăcerea și acuz frauda
Ies în public și spun totul. "Nucleara și bomba bombelor! Mai ceva ca la Latrina 3 și rTV alu Ghiță.

CEREM să se prelungească alegerile până la ora 0:00.. Vasile al meu nu se simte bine, și fără el eu nu-mi mișc fundulețu' la ștampilat (Cum văd pe unele cu tatuaje pe bucă, pe țâțe și pe gât). Să nu piardă Iuliana 2 voturi ale familiei noastre. O să contestăm rezultatele și mergem până la OSCE și NAșA. Facem ca la TV Minsk... #vrem să votăm, #când putem!!!!!
*NU !*__ Deviza din 27 & 6__ pe 26 Septembrie 2020, 04:30
#2345
Bătălii și zile istorice decisive românești
*pe aici NU se trece !* ... eu sunt linia de front Mărășești, Mărăști, Oituz 1918.*de mine NU vezi trece ! *... eu sunt 27 sept. 2o2o.ATUNCI, în 1918 pentru eliberarea părții de Țară ocupată, de sub administrația inamicilor STRĂINI și întregirea Țării.

ACUM în 2o2o pentru eliberarea primăriilor și a instituțiilor statului de sub administrația inamicilor INTERNI.ATUNCI, bătălia s-a dat la baionetă, ieșind din tranșee în izmene și cămăși. { ce oameni au fost atunci..! }

ACUM, - doar- cu ștampila în cabinele de vot. (și ce oameni sunt acum...).Tu române, și tu...teleormăne anco, voi sunteți români apți pentru mari bătălii pentru țara voastră... România ???!!!
D'ale lui nea Vasile pe 24 Septembrie 2020, 20:51
#2344
Fiți mândri că-i d'al nostru !
Povestește el, întors dintr-o călătorie de înmormântare cu deces a unui vechi tovarăș de partid fsn, amândoi loiali "ne.trasați" 3o ani (nici Mickey Mouse n-a reușit) azi cu ambele carnețe tot roșul- bolșevic... Povestește cum, la lăsarea în groapă, zdrobit în sediul ideologic intim (n.r. inima sa) a început să urle. Dar parcă nu el era, ci o voce mai estică-harașo : " Costică Costicăăă, te duseși și nu ai apucat să vezi și tu pe Victoria noastră la localeee !!!"

După care revenindu-și, i-a strigat peste umăr :" Barem dacă tot știai că mori de COV.rigul ăsta, să fi trecut și tu la alde-Alții... să nu moară unu' d'al nostru.

Coana Vasilica de la balcon, auzind ce ne povestea soțul dumneaei a intervenit : "Vasile nu-l mai plânge pe Costică că am pierdut un vot, Vasile! Mai bine fă ceva...
Ura, ura, uraaa ! pe 18 Septembrie 2020, 20:40
#2343
Trăiască dreptul la Polizor !
O victorie de care tot norodul a aflat, dar nicăieri cuvinte de lauda și slavă. O victorie TR, dar sentimental... a Turnenilor, că este a *Cetățeanului de oroare* al nostru. Toată suflarea municipalizată a aflat că D-l Jupan L.N.Dradneea se întoarce... nu la noi (din fericirea_păcatului) ci la muncă în atelier. Justiția i-a dat/ retrocedat polizor ul, după două luni de 'sechestru' 23/24 ore. Spor la invenția top-secretă în lucru. Motorul acela revoluționar va îngenunchea giganții industriei auto și va redenumi urbea noastră .Văd un *Turnu-New Detroit* Cu mici detalii în zilele post-alegeri....

Gigi. De la depozitul lui simionescu pe 14 Septembrie 2020, 19:18
#2342
Livache,livulica Petrica Mihăiță
Tot efortul lui Petrică și Mihăiță de a -l salva pe livache a fost distrus de Valentin Dragnea,Ilie dragne,și Ilie. Elena de la ferma salcia .care le-a promis ca le albește documentel,și la cererea lui. Ilie Elena l-a îndepărtat pe Emil LUngu (mina dreapta al lui Dragnea). Apoi livache l-a trădat pe Coldea,,domnul general care i-a asigurat protecția lui Dragnea .. Dragnea a fost prostit și timpit de fiul sau,Ilie dragne,pitis Mihăiță bilețel și Ilie Elena de ferma salcia .
Din Lunca Dunării pe 13 Septembrie 2020, 11:42
#2341
Gașca PSD a ieșit la prostit cetățenii
Măi,neisprăviților,voi nu ați fost în stare să asfaltați și să faceți nici măcar 5% din cât ați promis în 2016.Iar alea câteva străzi asfaltate vai mama lor,parcă sunt făcute de copiii de la grădiniță.Nu ați fost în stare să aduceți investitori și să faceți un loc de muncă,în schimb,ați burdușit toate instituțiile statului cu clientela de partid a PSD,și ați angajat toate nulitățile pe care le-ați găsit pentru a vă fi slugi și a vă aduce voturi.Nu ați fost în stare să toaletați copacii,să deratizați și să faceți o dezinsecție coretă și eficientă și să strângeți câinii fără stăpân din oraș.Singura voastră preocupare este propaganda mincinoasă și toxică,alimentată zilnic de metodele și dorințele de furat și înfruptat din banul public,strâns cu greu din taxele și impozitele locale.Ați venit la conducerea Administrației Locale din Turnu Măgurele rupți în fund,iar azi vă etalați agoniseala și grandomania prin zonele și loc*rile pe unde v-ați cumpărat proprietăți din munca altora.Ăsta e PSD.
Nyk pe 10 Septembrie 2020, 19:22
#2340
Pentru turneni
Sper sa nu fim iar prostii țării și sa votați psd, unde mergi prin tara rad toți de noi nu suntem în stare sa dam jos o clica de incompetenți care sau îmbogățit pe banii noștrii!
Nemo pe 10 Septembrie 2020, 19:10
#2339
Pentru generația Pro
Hai să ne mobilizam sa schimbam, sa scăpăm de ciuma roșie, dacă stam la mâna lui nea Vasile ne_am nenorociți iar 4 ani.
Nu-l stârniți pe nea Vasile cel roșu.! pe 10 Septembrie 2020, 16:47
#2338
Pe 27 Sep. lasă-l cu "'Stai acasă"'
Vecinul meu, nea Vasile și, (chiar) toți electorii captivi ai psd sunt dezamăgiți văzând starea urbei lor sub administrația pesedisto- Cucleană. Văd și suportă incompetența, corupția, jaful din banii publici,mizeria generală, sfidarea și sărăcirea locuitorilor. Îi chemați la vot ??? DAR... odată intrați în cabină, această categorie de alegători NU vor vota ^schimbarea^, ci ^continuarea-Cucleană^. Ei nu pot altfel.! Creiere programate, în 30 de ani, de ideologii anti-români bolșevici, ciumații roșii rămân precum în sport : "" psd -ist până la moarte"". Concluzie : vă implor nu-i mai mobilizați, nu-i chemați la vot... ~la grămadă~. Educați-i, alfabetizați-i electoral pt. Apt de VOT !... PS 1. Cu "Ieșiți la vot " ; "Ieșiți cu TOȚII l-a vot"..... 'deduc' eu că se scot din case... voturi pt. Cuclea. PS. 2. Electori de Dreapta !!!, hai noi la vot cu toții, căci putem schimba 'macazul', direcția și... (culoarea) primăriei.
Eu pe 09 Septembrie 2020, 22:49
#2337
Jigodii psd
Mizerie in oraș și numai buruieni și gunoaie nimic,nimic nu a făcut
Doar o nemultumire pe 02 Septembrie 2020, 20:54
#2336
Să cerem redenumirea...
acestei rubrici în *Marea NEMULȚUMIRE*, căci după 28 sept numa' o nemulțumire ne va apăsa. Una dar STRIVITOARE. Celelalte prăfuite în 30 de ani vor fi umbrite de Marea NĂPASTĂ : hățurile, frâiele, FRÂNA administrațiilor locale și centrale... încă 1460 de ZILE ne vor mânca zilele. Cu :'Ieșiți la vot', 'cu toții la vot', chiar la o prezență ca'n 1990, va fi oare aruncată în Lada de gunoi a istoriei Roșia ciumă? Ajunge mobilizarea, fără educarea "proprietarului" de drept de vot, a celor spălați pe creier ? Este azi mai apt de vot ca'n 1990 ? Să-l rugăm pe Atotputernicul cu o VOCE în cabina de vot...cu

ștampilează AICI.
Contra PSD pe 02 Septembrie 2020, 18:19
#2335
Administratori cu, pe Domeniul public
Multi asa,ziși PSD -iști care au construcții pe Domeniul public.sau mutat la PNL de frica dar nu știu ce plasa vor lua gen Dragolea,Victor,Codrea De la T,Teica,Redoil,USR inițiază un nou proiect ptr demolarea tuturor construcțiilor pe domeniul public,în Parlament se va vota cit de c*rind !!!
Un clarvăzător local,precaut... pe 31 August 2020, 16:20
#2334
cere o anchetă *Fraudă la MorȚione*
"" alde ALDE vor vota _dublu_ cu două mânuțe"", conf. mărturisirii (un porumbel scos din guriță) a d-lui Tări ceanu pe F B. Asta îi /ori nu o Tentativă de Fraudă ?! Nu o vede nimeni ?! Să-l 'sun' pe Jupanu', el mai e expert ? Atenție la ceas!, E ora 15:15...show.ul nu a demarat ! Eu trag 'zemnalul de alamă', opriți trenuuu !!! Reprogramați "paranghelia" pt. 31.dec.2o-2o ora 12 PM ! Cu șampania pusă de Ciolacu... artificiile zvârlite d'aci din Turnu (de Cuclea,cele rămase de la revelion).
Un localnic vizionar pe 30 August 2020, 16:47
#2333
O veste cu anticipație
Fătul 233, născut mort !!! Datorită / sau din cauza ( după mintea fiecăruia) a puținelor mânuțe ridicate pentru a vota moțiunea (după conștiința fiecăruia)... se amână scufundarea României. Mai trebuia un vot, ~ CĂCI 232=233-1~. Mare dezamăgire, mare disperare și gânduri negre în Tabăra Roșie Cucleană (a ciumaților) . "NECURATUL" deja îi cheamă la Înălțimea Sa să îi tragă de urechi. Voi reveni cu o veste cu anticipație a rezultatelor din 27 septembrie și... cu Doamne Iisus ajută România, că (aflâ și Tu) este Grădina Maicii Tale. Am zis "Scufundarea României" celor care au vizionat filmul fr. vechi, foarte bun 'Scufundarea Japoniei'.
Florin pe 30 August 2020, 10:25
#2332
Fără PSD la conducerea orașului și a Consiliului Județean
La ora 4,30-5,ne-am trezit într-o gălăgie făcută de urletul câinilor vagabozi de pe lângă tomberoanele de gunoi.Ce fac conducătorii Primăriei,se pregătesc de încă 4 ani de huzur și furt,nesimțire și ignoranță față de problemele cetățenilor?Orașul arată groaznic,sărăcia și mizeria sunt la ordinea zilei iar ei se gândesc la încă 4 ani de minciună și hoție.
Romeo pe 23 August 2020, 22:29
#2331
Pentru tinerii cu copii din Turnu
Dacă și acum pensionarii ne nenorocesc si_i votează tot pe nemernicii de Psd_isti nu mai avem nici o speranță în amărâtul asta de oraș trebuie sa plecăm sa le oferim o viață frumoasa, nu mai putem sta nepăsători cum se imbuiba ei din banii noștrii la toți, nu tu investiții, nivel de trai vai mama lui ptr. ce mai vreți psd?????
O voce stinsă deatâta suferință și umilință pe 23 August 2020, 17:55
#2330
Ajunge,nemernicilor,ne-ați asuprit destul,plecați odată!
Se apropie alegeriele,iar loc*rile sunt lafel de mizerabile și depop**ate.Sărăcia și șomajul sunt ”cucoanele” care domnesc prin urbe și,împreună cu minoritățile,cu pensionarii iubitori de PSD și pomanagii rezultați în urma conducerii orașului de către o bandă de neisprăviți și incapabili,toacă și fură tot ce mai este prin zonă.Nici hunii sau tătarii nu au reușit să-și arate prezența după o asemenea apariție și existență de aproape 30 de ani.Dumnezeu să vă dea după fapte și credință!
Un localnic despre... pe 16 August 2020, 19:43
#2329
... oferta de la # 2322
Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt.a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și o minimă cultură civică ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă..votantu", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat, atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor în 30 de ani. Putem să schimbăm "macazu" pe 27 sept. doar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
Un localnic despre... pe 16 August 2020, 18:38
#2328
... oferta de la # 2322
Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla, dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt. a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și minimele cunoștințe necesare ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă... votantul", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat

, atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor. Putem să schimbăm "macazu" pe 27... dar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
Antena 3 pe 16 August 2020, 17:34
#2327
Reportaj de Amploare
Cine a dat Autorizații de funcționare la Farmaciile din Centru,una este lingă Cofetărie și alta Dona linga magazin de materiale și detergenți ! Proinvest unde este DSP !?,PSD inițiază un nou proiect al autorizațiilor în Senat, multi vor da faliment!
Ne a vindut si asta. pe 15 August 2020, 13:11
#2326
Dragnea junior.
Dragnea junior a cazut la intelegere cu Cracea ptr asi proteja averea,asta in caz de va cistiga.Dar cum nu are sanse,o va lua la muita amindoii.Dnaul isi face datoria..
Pe 23 aug. în ziua cea mare, pe 12 August 2020, 04:22
#2325
Haideți cu toții la defilare !
Căci vom scăpa (rămâne orfani!) de PSD. Cuuum?! Păi pe 22 august ( o zi bine aleasă, simbolică pentru ciuma roșie) au dânșii un congres... ultimul !!! ... și va fi un dezastru acolo, nu o explozie ca în Liban și o implozie benefică, reparatorie și dătătoare de speranță Nației Române... se vor desființa, vor cădea în lada de gunoi a istorie. DEFILAREA de a doua zi PSD o va face spre prăpastie, unde odată ajunși își vor chema și aliații săi. Așa să ajute Dumnezeu România, Grădina Maicii Domnului. Să scape poporul român de "Partidul ateu", bolșevic de sorginte rusească, străină spiritului strămoșesc.
Cetățean cu drept de vot pe 01 August 2020, 09:12
#2324
Răspuns domnului ”De ce”
Cum puteți spune că această conducere hoață și incapabilă a PSD,nu se gândește la copii,la nepoți?!Ba se gândește foarte mult,chiar și la amante și secretare.Păi pentru toate beizadelele lor au cumpărate proprietăți pe la Buc*rești,Brașov și prin alte zone ale țării,și pe acolo pe unde nici cu gândul nu gândiți.Cum de unde,din salariile din Primărie și de prin firmele cu care toacă banul public.Toate după rețeta Dragnea.Oare câți dintre proștii care încă mai votează PSD,le-au cumpărat apartamente copiilor pe la Buc*rești?Dormiți în sărăcia care v-a întunecat mințile deatâta prostie și necunoaștere a realității.
De ce pe 30 Iulie 2020, 22:30
#2323
oare
De ce nu ai făcut domnule Cuclea nimic ptr acest oraș, au plecat tinerii si nu au mai revenit, la ce să să vină, nu loc*ri de muncă, nu de divertisment, nu un cinema, nu o sală de spectacole, nu scoli stimulate sa facă conc*rsuri, nu canalizare, la f uri si h uri în katanga iese rahatul in case, pe vale se inundă, pe Măgurele e jale cu toate, se fură ca în codru in tot orașul, nimic, s.au cheltuit zeci de milioane de euro de când este primar, pe ce???? Oameni buni, trezirea, mai avem puțin și va fi pustiu in Turnu Măgurele. Nu vă gândiți la copii, la nepoți? Nu mai votez Cuclea.L.am votat, cu gândul că este tânăr, va face ceva, a făcut ptr doamna de lângă el.E aranjată ptr 10 vieți. Păcat că ești crescut în acest oraș. Nu ai făcut nimic ptr.oameni. Tot noi tragem.
Văru' lu' Dorel pe 29 Iulie 2020, 19:15
#2322
Mare întreprinzător și inovator multilateral
În atenția concetățenilor, exclusiv din urbea noastră, Turnu Măgurele. Ofer / intermediez, operații de generația- laser dar și clasice, tratamente și ochelari moderni, GRATUIT, celor cu probleme de vedere. Atenție numai celor cu drept de vot, și cu dovada că și-au "mânat fundulțul" până la... urna de vot. O anchetă secretă a stabilit că votanții noștri, într-o rușinoasă majoritate, au probleme la cei 2 ochi ; în prea multe cazuri, necitind data de expirare a alimentelor de bază... din punga-pomană-electorală au consumat... și la spital, vorba aia din banii publici ai noștri. Și uite că zic și eu : suntem în UE și NATO, suntem ÎN 20-20?!... și avem VĂZUL DE așa de slab?!

__PS. Precizez că repararea vederii e gratuită nu ca la alții... DAR consultația cea dintâi, NU!... ; e pe bani grei și mulți. ( că m-am săturat, la cât 'vă râdeți' voi de vărul Dorel).
sandu pe 29 Iulie 2020, 14:29
#2321
vrem primar nou
Ne -am saturat de clanul Cuclea! Vrem un primar care sa tina cont de doleantele noastre! Jos Cuclea! Votati C Cracea, primar!
Badea pe 28 Iulie 2020, 09:51
#2320
Votati candidat cu sanse reale
Pana nu va exista o sustinere totala si neconditionata pentru un candidat pe dreapta,oricare ar fi el,gasca hoata si incapabila a PSD,foarte greu va putea fi indepartata de la conducerea primariei si a institutiilor statului.Nu mai votati tot felul de ”iepuri”,nu fac altceva decat sa rupa din voturile dreptei si sa bata palma cu candidatul PSD.Cu candidati din partea ALDE sau independenti,nu se va reusi o schimbare reala.
Const.iu pe 27 Iulie 2020, 22:43
#2319
Atenție la propagandiștii Cucleni
Între nemulțumirile localnicilor ar trebui să aibă loc și... Chestiunea "profeților falși" . Sunt unii postaci care se dau de dreapta dar critică PNL sau USR și pe liderii acestora. Făcând pe dezamăgiții de aceștia, mărturisesc ei, cu mâna pe inimă, că până ieri i-ar fi votat... dar acum vor sta acasă. Procedează așa ori inconștienți, ori din sărăcia intelectului personal, ori sunt pesediști sub acoperire.

Pentru a dezamăgi electoratul de dreapta sau pentru ca unii votanți ai ciumei roșii, treziți acum, să nu voteze "altfel" ci să rămână captivi PSD-iști, iubitori de trandafiri, de Cuclea, de sărăcia și administrația 30-istă, coruptă, incompetentă și indiferentă la NEMULȚUMIRILE LOCALNICILOR.
Un localnic recunoscător... pe 19 Iulie 2020, 20:07
#2318
... Ștampilei de vot, cea deșteaptă
Marea bătălie din 27 sept se apropie și poate fi câștigată, numai cu o Smart-Ștampilă de vot. Ea va sfârși Războiul de 30 de ani al administrației Fesenisto-Pesedisto--Dragnistă contra cetățenilor. Ștampilei salvatoare a urbei să îi ridicăm o statuie sus pe primărie. Să-i încrustăm cu litere de aur... Numele Său : *ÎnCORONATA VOTUS 2o2o*. Cetățeni nemulțumiți de cum a ajuns municipiul... la vot cu toții, de mână cu copiii și nepoții, pt. ei să schimbăm 'macazu'!__Vremea trandafirilor s-a adus,căci așa cum spun eu-poetul : " Trandafirul nu-i de vină / Că e rupt azi din grădină; / Și-i fără voie băgat, / În cel mai roșu...,,roșcat".
Un localnic mulțumit, întro pe 17 Iulie 2020, 20:35
#2317
Lume a nemulțumiților.
Atenție !, urmează o știre care vă poate....,descuia, emoțional ! : COvid 91 ăsta zis și COvrig 2o 2o, va elibera primăria Municipiului nostru de administrația fesenisto-pesedisto-dragnisto-cucleană. Votanții turneni (aborigenii noștri adică), vor vota ciuma roșie în continuare dar.... marea bătălie din 27 septembrie va fi câștigată de COronaVOTUS 19 & 2o 2o !!! Secretul și bănuiala, este : viruselu' este dușmanul ciumei roșii și a tuturor bacteriilor din societatea românească. Accelerați cronometrul și pregătiți șampania!
Un votant impotriva prostiei pe 16 Iulie 2020, 23:48
#2316
O ADMINISTRATIE LOCALA FALIMENTARA SI INCAPABILA
S-a umplut iarasi orasul de caini,nenorocitilor!!Nu sunteti in stare decat sa mintiti si sa furati,orasul e in paragina,iar saracia este la cel mai inalt nivel.
Npk2 pe 13 Iulie 2020, 18:52
#2315
Pruna
Prost,prost,dar nevastă-sa sta numai la umbra.
unul din Katanga pe 13 Iulie 2020, 14:27
#2314
Marinel Pruna
Turnatorul si colaboratorul sec*ritatii care a sifonat prietenii si vecini, psd- ist de frunte va mai candida la alegerile locale? Astia sunt oamenii Psd: incapabili, turnatori, lichele!
Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 02:05
#2313
Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
Dle Tache, ciorile croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături, de la Maricica.PS. Prea multe așteptăm de la primar. Bine le-a zis i. iLiCi-escu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 01:45
#2312
Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
Dle Tache, vă deranjează ciorile care croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu, porumb și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături căpătâi de la Maricica.PS. Prea multe așteptări de la primar. Bine le-a zis Tudor Vladimirescu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
marian pe 08 Iulie 2020, 22:29
#2311
respect doamna" profesor".
Imi petrec putinul timp de odihna in parcul central.

Aseara si asta seara am asistat fara voie la atitudinea dusmanoasa,lipsita de respect fata de copii, bunici, parinti,

a unei doamne ce se lauda a fi profesor.Si-a adus in ajutor si sotul,cu studii dupa cum afirma.Ambii cu debit verbal nedemn pentru un "profesor" si in prezenta copiilor speriati de atitudinea lor,adresa amenintari bunicilor pentru indrazneala nepotilor de a-i deranja odrasla.Daca aici,in prezenta atator persoane,ai asemenea comportament,ce sa-mi inchipui cand sunteti numai cu copii!Daca este adevarat ca sunteti profesor,mai potrivit ar fi sa va schimbati profesia.

Educatia, educatia doamna profesor, de la care noi asteptam mai mult, nu se face cu oameni ca dumneavoastra,nu se face cu repulsie fata de copii altuia,se face cu atasament,intelegere,iubire fata de toti copii,chiar daca ei mai si gresesc.Am apreciat mult gestul bunicii fara studii,de a-i cere scuze distinsei doamne.
Sorin pe 06 Iulie 2020, 17:13
#2310
O societate bolnavă și coruptă
Bai,autoritati locale,intrati in c*rand in campania electorala si veti veni cu minciunile si promisiunile binecunoscute,iar voi nu ati fost in stare sa strangeti nici macar cainii vagabonzi.De loc*ri de munca,de investitii majore si benefice cetatenilor orasului,ce sa mai spunem?
Tache pe 05 Iulie 2020, 23:46
#2309
Hotie
Politi ce face la ora asta a adormit la rampa garii,nu.i deranjeaja manelele puse de ciorile din colt de la pasarela? Chiar nu.i aude nimeni acum in toiul noptii sau le este frica sa.i deranjeze?
Haideți în natură să admirăm cucii... pe 03 Iulie 2020, 05:54
#2308
exploatatori de sclavi,forță de muncă
Cucul și Cuca se iubesc, fac 1 buc. Ou și-l abandonează în cuib străin al altor păsări...'conaționale'. Se înmulțesc, au progenituri, dar nu muncesc ci exploatează munca unei mame-surogat, care îi clocește oul, îl ocrotește și-l hrănește. Însă, într-o tristă zi îl vede că își ia zborul, că nu e puiul ei, că cineva a umblat cu... "cioara vopsita". Știm și noi, și toți scolarii, că multe idei, descoperiri, invenții și soluții inginerești sunt inspirate din natură --- omul observând, copiind și admirând opera Creatorului. Mă opresc eu din scris, meditez și smerit privind spre EL, zic : "'Mulțumescu-ți Doamne, că nu ai lăsat pe pământ acest instinct, apucătură, șmecherie sau ce'o mai fi asta și...vre'unui trib, etnii sau rase de oameni, robii tăi. Așa e, sau voi știți altceva.?! ( dar f13 și Maria doamna, știe?)
0 problemă minoră față de celelalte? pe 02 Iulie 2020, 15:38
#2307
Nemulțumiri ale cetățenilor?
În urmă cu câțiva ani la o emisiune TV un invitat, om de cultură, a afirmat că românii vor ajunge minoritari în țara lor ; informația având-o de la un prieten al său din Institutul Național de Demografie. Româncele și femeile din etniile minoritare ( cu excepția rromă), nasc doar un copil sau deloc căci primează cariera lor și serviciul...munca.În plus, sunt plecate și vor pleca cu milioanele prin lumea largă, pentru a munci.... nu pentru a schimba scutece și legăna bebelușii. (( la "etnia problemă "e altfel?, voi ce știți?)). Și întreb : * Structura societății primează în fața creșterii sau descreșterii demografice? * Cazul Kosovo, în care sârbii ajunși minoritari au trebuit să plece din Vatra lor strămoșească, e un caz singular pe mapamond?!
Cu stimă pentru cei ce gândesc și luptă pe 02 Iulie 2020, 00:43
#2306
În 6 postări:10 iunie-01 iulie
Nemulțumiri și corecte radiografii ale realității dîn urbea noastră. Doar la # 23o4, o veste BUNA cu ; "suntem într-o mare scădere demografică". NU e RĂU ! M-ă veți aproba după ce vă veți răspunde dvs. înșivă la întrebările : aportul substanțial la creșterea demografică... care etnie îl aduce înmulțindu-se mai mult.??? Unde se va ajunge, inevitabil în viitor.??? Întrebați în Măgurele sau în Capitală prin Ferentari și Rahova.Sau analizați cazul Kosovo, ; acolo în Vatra străveche a Serbiei s-au înmulțit, mai abitir, albanezii musulmani+ "etnia problemă" de acolo, aliata albanezilor contra sârbilor ajungi minoritari. Mai scandează sârbii azi : Kosovo pământ sârbesc.? Sper că ați înțeles ; nu-i bai cu creșterea mică/ lentă a natalității ci cu structura societății.
Ilie de la scularie pe 01 Iulie 2020, 16:36
#2305
Analfabetele promovate de pușcăriașul DRAGNEA
Încă o analfabetă promovată de DRAGNEA, TATIANA SANDU, a devenit șomera după ce nu a mai fost votată pentru Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării, Ea urmează după alte analfabete promovate de DRAGNEA:Viorica Dăncila, Carmen Dan, Banu Dana etc.
Votez la viitoarele alegeri pe 29 Iunie 2020, 10:20
#2304
NU SE DOREȘTE UN ORAȘ CURAT ȘI PROSPER
Nu existat dealungul timpului nicio intenție clară a vreunei investiții majore pentru Turnu Măgurele,din partea administrației locale condusă de către PSD de aproape 30 de ani.În schimb,s-au văzut cum banii publici au fost aruncați pe tot felul de proiecte din care nu a reieșit nimic bun,ci doar profituri în buzunarele celor ce au rostogolit politica dezastruoasă a PSD,bazată pe promisiuni deșarte,minciuni și tot felul de pomeni și posturi cu salarii exagerate și pensii nemeritate.Mizerie pe la containerele de gunoi,străzi și trotuare nemăturate,câini peste tot,întuneric pe majoritatea străzilor,construcții fără autorizații și sărăcia pe care o vedem la tot pasul.Suntem deja într-o mare scădere demografică,de conștientizare a prezentului,de educație și conștiință civică.Tot ce a proliferat în aceste ultime zeci de ani,a fost ceea ce vedem și constatăm azi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.