Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

481680 vizualizări | 2324 comentarii

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

Comentarii (2324) Adaugă comentariu
Cetățean cu drept de vot pe 01 August 2020, 09:12
#2324
Răspuns domnului ”De ce”
Cum puteți spune că această conducere hoață și incapabilă a PSD,nu se gândește la copii,la nepoți?!Ba se gândește foarte mult,chiar și la amante și secretare.Păi pentru toate beizadelele lor au cumpărate proprietăți pe la Buc*rești,Brașov și prin alte zone ale țării,și pe acolo pe unde nici cu gândul nu gândiți.Cum de unde,din salariile din Primărie și de prin firmele cu care toacă banul public.Toate după rețeta Dragnea.Oare câți dintre proștii care încă mai votează PSD,le-au cumpărat apartamente copiilor pe la Buc*rești?Dormiți în sărăcia care v-a întunecat mințile deatâta prostie și necunoaștere a realității.
De ce pe 30 Iulie 2020, 22:30
#2323
oare
De ce nu ai făcut domnule Cuclea nimic ptr acest oraș, au plecat tinerii si nu au mai revenit, la ce să să vină, nu loc*ri de muncă, nu de divertisment, nu un cinema, nu o sală de spectacole, nu scoli stimulate sa facă conc*rsuri, nu canalizare, la f uri si h uri în katanga iese rahatul in case, pe vale se inundă, pe Măgurele e jale cu toate, se fură ca în codru in tot orașul, nimic, s.au cheltuit zeci de milioane de euro de când este primar, pe ce???? Oameni buni, trezirea, mai avem puțin și va fi pustiu in Turnu Măgurele. Nu vă gândiți la copii, la nepoți? Nu mai votez Cuclea.L.am votat, cu gândul că este tânăr, va face ceva, a făcut ptr doamna de lângă el.E aranjată ptr 10 vieți. Păcat că ești crescut în acest oraș. Nu ai făcut nimic ptr.oameni. Tot noi tragem.
Văru' lu' Dorel pe 29 Iulie 2020, 19:15
#2322
Mare întreprinzător și inovator multilateral
În atenția concetățenilor, exclusiv din urbea noastră, Turnu Măgurele. Ofer / intermediez, operații de generația- laser dar și clasice, tratamente și ochelari moderni, GRATUIT, celor cu probleme de vedere. Atenție numai celor cu drept de vot, și cu dovada că și-au "mânat fundulțul" până la... urna de vot. O anchetă secretă a stabilit că votanții noștri, într-o rușinoasă majoritate, au probleme la cei 2 ochi ; în prea multe cazuri, necitind data de expirare a alimentelor de bază... din punga-pomană-electorală au consumat... și la spital, vorba aia din banii publici ai noștri. Și uite că zic și eu : suntem în UE și NATO, suntem ÎN 20-20?!... și avem VĂZUL DE așa de slab?!

__PS. Precizez că repararea vederii e gratuită nu ca la alții... DAR consultația cea dintâi, NU!... ; e pe bani grei și mulți. ( că m-am săturat, la cât 'vă râdeți' voi de vărul Dorel).
sandu pe 29 Iulie 2020, 14:29
#2321
vrem primar nou
Ne -am saturat de clanul Cuclea! Vrem un primar care sa tina cont de doleantele noastre! Jos Cuclea! Votati C Cracea, primar!
Badea pe 28 Iulie 2020, 09:51
#2320
Votati candidat cu sanse reale
Pana nu va exista o sustinere totala si neconditionata pentru un candidat pe dreapta,oricare ar fi el,gasca hoata si incapabila a PSD,foarte greu va putea fi indepartata de la conducerea primariei si a institutiilor statului.Nu mai votati tot felul de ”iepuri”,nu fac altceva decat sa rupa din voturile dreptei si sa bata palma cu candidatul PSD.Cu candidati din partea ALDE sau independenti,nu se va reusi o schimbare reala.
Const.iu pe 27 Iulie 2020, 22:43
#2319
Atenție la propagandiștii Cucleni
Între nemulțumirile localnicilor ar trebui să aibă loc și... Chestiunea "profeților falși" . Sunt unii postaci care se dau de dreapta dar critică PNL sau USR și pe liderii acestora. Făcând pe dezamăgiții de aceștia, mărturisesc ei, cu mâna pe inimă, că până ieri i-ar fi votat... dar acum vor sta acasă. Procedează așa ori inconștienți, ori din sărăcia intelectului personal, ori sunt pesediști sub acoperire.

Pentru a dezamăgi electoratul de dreapta sau pentru ca unii votanți ai ciumei roșii, treziți acum, să nu voteze "altfel" ci să rămână captivi PSD-iști, iubitori de trandafiri, de Cuclea, de sărăcia și administrația 30-istă, coruptă, incompetentă și indiferentă la NEMULȚUMIRILE LOCALNICILOR.
Un localnic recunoscător... pe 19 Iulie 2020, 20:07
#2318
... Ștampilei de vot, cea deșteaptă
Marea bătălie din 27 sept se apropie și poate fi câștigată, numai cu o Smart-Ștampilă de vot. Ea va sfârși Războiul de 30 de ani al administrației Fesenisto-Pesedisto--Dragnistă contra cetățenilor. Ștampilei salvatoare a urbei să îi ridicăm o statuie sus pe primărie. Să-i încrustăm cu litere de aur... Numele Său : *ÎnCORONATA VOTUS 2o2o*. Cetățeni nemulțumiți de cum a ajuns municipiul... la vot cu toții, de mână cu copiii și nepoții, pt. ei să schimbăm 'macazu'!__Vremea trandafirilor s-a adus,căci așa cum spun eu-poetul : " Trandafirul nu-i de vină / Că e rupt azi din grădină; / Și-i fără voie băgat, / În cel mai roșu...,,roșcat".
Un localnic mulțumit, întro pe 17 Iulie 2020, 20:35
#2317
Lume a nemulțumiților.
Atenție !, urmează o știre care vă poate....,descuia, emoțional ! : COvid 91 ăsta zis și COvrig 2o 2o, va elibera primăria Municipiului nostru de administrația fesenisto-pesedisto-dragnisto-cucleană. Votanții turneni (aborigenii noștri adică), vor vota ciuma roșie în continuare dar.... marea bătălie din 27 septembrie va fi câștigată de COronaVOTUS 19 & 2o 2o !!! Secretul și bănuiala, este : viruselu' este dușmanul ciumei roșii și a tuturor bacteriilor din societatea românească. Accelerați cronometrul și pregătiți șampania!
Un votant impotriva prostiei pe 16 Iulie 2020, 23:48
#2316
O ADMINISTRATIE LOCALA FALIMENTARA SI INCAPABILA
S-a umplut iarasi orasul de caini,nenorocitilor!!Nu sunteti in stare decat sa mintiti si sa furati,orasul e in paragina,iar saracia este la cel mai inalt nivel.
Npk2 pe 13 Iulie 2020, 18:52
#2315
Pruna
Prost,prost,dar nevastă-sa sta numai la umbra.
unul din Katanga pe 13 Iulie 2020, 14:27
#2314
Marinel Pruna
Turnatorul si colaboratorul sec*ritatii care a sifonat prietenii si vecini, psd- ist de frunte va mai candida la alegerile locale? Astia sunt oamenii Psd: incapabili, turnatori, lichele!
Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 02:05
#2313
Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
Dle Tache, ciorile croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături, de la Maricica.PS. Prea multe așteptăm de la primar. Bine le-a zis i. iLiCi-escu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 01:45
#2312
Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
Dle Tache, vă deranjează ciorile care croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu, porumb și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături căpătâi de la Maricica.PS. Prea multe așteptări de la primar. Bine le-a zis Tudor Vladimirescu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
marian pe 08 Iulie 2020, 22:29
#2311
respect doamna" profesor".
Imi petrec putinul timp de odihna in parcul central.

Aseara si asta seara am asistat fara voie la atitudinea dusmanoasa,lipsita de respect fata de copii, bunici, parinti,

a unei doamne ce se lauda a fi profesor.Si-a adus in ajutor si sotul,cu studii dupa cum afirma.Ambii cu debit verbal nedemn pentru un "profesor" si in prezenta copiilor speriati de atitudinea lor,adresa amenintari bunicilor pentru indrazneala nepotilor de a-i deranja odrasla.Daca aici,in prezenta atator persoane,ai asemenea comportament,ce sa-mi inchipui cand sunteti numai cu copii!Daca este adevarat ca sunteti profesor,mai potrivit ar fi sa va schimbati profesia.

Educatia, educatia doamna profesor, de la care noi asteptam mai mult, nu se face cu oameni ca dumneavoastra,nu se face cu repulsie fata de copii altuia,se face cu atasament,intelegere,iubire fata de toti copii,chiar daca ei mai si gresesc.Am apreciat mult gestul bunicii fara studii,de a-i cere scuze distinsei doamne.
Sorin pe 06 Iulie 2020, 17:13
#2310
O societate bolnavă și coruptă
Bai,autoritati locale,intrati in c*rand in campania electorala si veti veni cu minciunile si promisiunile binecunoscute,iar voi nu ati fost in stare sa strangeti nici macar cainii vagabonzi.De loc*ri de munca,de investitii majore si benefice cetatenilor orasului,ce sa mai spunem?
Tache pe 05 Iulie 2020, 23:46
#2309
Hotie
Politi ce face la ora asta a adormit la rampa garii,nu.i deranjeaja manelele puse de ciorile din colt de la pasarela? Chiar nu.i aude nimeni acum in toiul noptii sau le este frica sa.i deranjeze?
Haideți în natură să admirăm cucii... pe 03 Iulie 2020, 05:54
#2308
exploatatori de sclavi,forță de muncă
Cucul și Cuca se iubesc, fac 1 buc. Ou și-l abandonează în cuib străin al altor păsări...'conaționale'. Se înmulțesc, au progenituri, dar nu muncesc ci exploatează munca unei mame-surogat, care îi clocește oul, îl ocrotește și-l hrănește. Însă, într-o tristă zi îl vede că își ia zborul, că nu e puiul ei, că cineva a umblat cu... "cioara vopsita". Știm și noi, și toți scolarii, că multe idei, descoperiri, invenții și soluții inginerești sunt inspirate din natură --- omul observând, copiind și admirând opera Creatorului. Mă opresc eu din scris, meditez și smerit privind spre EL, zic : "'Mulțumescu-ți Doamne, că nu ai lăsat pe pământ acest instinct, apucătură, șmecherie sau ce'o mai fi asta și...vre'unui trib, etnii sau rase de oameni, robii tăi. Așa e, sau voi știți altceva.?! ( dar f13 și Maria doamna, știe?)
0 problemă minoră față de celelalte? pe 02 Iulie 2020, 15:38
#2307
Nemulțumiri ale cetățenilor?
În urmă cu câțiva ani la o emisiune TV un invitat, om de cultură, a afirmat că românii vor ajunge minoritari în țara lor ; informația având-o de la un prieten al său din Institutul Național de Demografie. Româncele și femeile din etniile minoritare ( cu excepția rromă), nasc doar un copil sau deloc căci primează cariera lor și serviciul...munca.În plus, sunt plecate și vor pleca cu milioanele prin lumea largă, pentru a munci.... nu pentru a schimba scutece și legăna bebelușii. (( la "etnia problemă "e altfel?, voi ce știți?)). Și întreb : * Structura societății primează în fața creșterii sau descreșterii demografice? * Cazul Kosovo, în care sârbii ajunși minoritari au trebuit să plece din Vatra lor strămoșească, e un caz singular pe mapamond?!
Cu stimă pentru cei ce gândesc și luptă pe 02 Iulie 2020, 00:43
#2306
În 6 postări:10 iunie-01 iulie
Nemulțumiri și corecte radiografii ale realității dîn urbea noastră. Doar la # 23o4, o veste BUNA cu ; "suntem într-o mare scădere demografică". NU e RĂU ! M-ă veți aproba după ce vă veți răspunde dvs. înșivă la întrebările : aportul substanțial la creșterea demografică... care etnie îl aduce înmulțindu-se mai mult.??? Unde se va ajunge, inevitabil în viitor.??? Întrebați în Măgurele sau în Capitală prin Ferentari și Rahova.Sau analizați cazul Kosovo, ; acolo în Vatra străveche a Serbiei s-au înmulțit, mai abitir, albanezii musulmani+ "etnia problemă" de acolo, aliata albanezilor contra sârbilor ajungi minoritari. Mai scandează sârbii azi : Kosovo pământ sârbesc.? Sper că ați înțeles ; nu-i bai cu creșterea mică/ lentă a natalității ci cu structura societății.
Ilie de la scularie pe 01 Iulie 2020, 16:36
#2305
Analfabetele promovate de pușcăriașul DRAGNEA
Încă o analfabetă promovată de DRAGNEA, TATIANA SANDU, a devenit șomera după ce nu a mai fost votată pentru Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării, Ea urmează după alte analfabete promovate de DRAGNEA:Viorica Dăncila, Carmen Dan, Banu Dana etc.
Votez la viitoarele alegeri pe 29 Iunie 2020, 10:20
#2304
NU SE DOREȘTE UN ORAȘ CURAT ȘI PROSPER
Nu existat dealungul timpului nicio intenție clară a vreunei investiții majore pentru Turnu Măgurele,din partea administrației locale condusă de către PSD de aproape 30 de ani.În schimb,s-au văzut cum banii publici au fost aruncați pe tot felul de proiecte din care nu a reieșit nimic bun,ci doar profituri în buzunarele celor ce au rostogolit politica dezastruoasă a PSD,bazată pe promisiuni deșarte,minciuni și tot felul de pomeni și posturi cu salarii exagerate și pensii nemeritate.Mizerie pe la containerele de gunoi,străzi și trotuare nemăturate,câini peste tot,întuneric pe majoritatea străzilor,construcții fără autorizații și sărăcia pe care o vedem la tot pasul.Suntem deja într-o mare scădere demografică,de conștientizare a prezentului,de educație și conștiință civică.Tot ce a proliferat în aceste ultime zeci de ani,a fost ceea ce vedem și constatăm azi.
Florin pe 26 Iunie 2020, 08:52
#2303
”marian”nu s-a schimbat NIMIC
Și azi,26 iunie,ieșirea din Piața Turnu Măgurele arată lafel.Nesimțirea autorităților continuă.Pentru ei,cetățenii nu contează,sunt sfidați,umiliți și furați în fiecare zi,cu o nesimțire pe care o vedem dintotdeauna.Suntem buni numai pentru vot,folosiți doar pentru plata impoziteleor și taxelor din care se fură fără limită.Organizarea și c*rățenia în piață lipsește dintotdeauna.Produsele sunt expuse pe jos,prin loc*rile pe unde merg cumparătorii,iar mulți vânzători NU au nicio legătură cu calitatea de producător.Hala arată ca o clădire dezafectată,gată să fie demolată,și în interior mizeria este tot ce se vede.Nu au fost în stare,în atâția ani de când conduc orașul,să amenajeze o parcare decentă,raportată la numărul de vânzători și cumpărători.Totul în jurul pieții arată groaznic,aglomerat,nerenovat și insalubru.
marian pe 22 Iunie 2020, 16:08
#2302
Iesire din" Piata Municipala".
Intri cu masina in piata,prin str.Mihail Eminescu,iar cand trebuie sa iesi in str.G-ral Praporgescu,intampini o diferenta de aproximativ 25cm,suficienta sa rupi pragurile sau esapamentul.

Astazi s-a creat un blocaj,nimeni nu avea c*rajul sa incerce,am stat aproape o ora,nu se putea intoarce,injuraturi si nervi cat cuprinde.Oare nu a vazut nimeni din Primarie,nu a urmarit nimeni aceste lucrari? Dezinteres si bataie de joc la adresa cetateanului.Nu ati trecut pe acolo domnule Primar?Ia, incercati cu Loganul.
Niste cetateni cu contract pe 19 Iunie 2020, 09:37
#2301
In urma postarii #2300,raspunde cineva?
Dorim sa aflam si noi,cetatenii onesti,platitori de taxe si impozite,daca s-a sesizat cineva in urma implicarii Primariei Tr.Magurele in activitatea firmei de salubritate Polaris?Cu ce bani,si de ce au trimis acele scrisorele prin Posta Romana?Vor sa le para vorbele mai oficiale??Asa le-au ordonat Sefii Mafioti ai Firmei Polaris,firma care detine monopolul pe jud.Teleorman?Avem noi cetatenii dreptul sa ne alegem cu cine sa incheiem un contract,de orice utilitate si servicii?
I UGSSH XȘ pe 12 Iunie 2020, 20:27
#2300
Primăria Turnu Măgurele s-a asociat cu SC Polaris ?!
Băi,nesimțiților,hoților,de când vă freacă grija pe voi,o instituție a statului,de datoriile,încasările și partea de logistică și strategie de afaceri a unei firme private?V-ați asociat cu o firmă condusă de niște mafioți(cel puțin așa a spus justiția).Din banii cui trimiteți scrisori de amenințare către cetățeni,cu privire la declararea numărului exact de membrii ai unei familii?E problema voastră,băăă,j**urilor?!Ați reușit să-i numărați pe toți cei care NU au încheiat contracte?Dar pe cei cu căruțe,cu mașini îmatriculate prin toată Europa,pe toți asistații social,pe cei ce nu-și mai stiu nici ei numărul membrilor din familie??Unii pe la case care aruncă una sau două pungi de gunoi,iar alții,cu același număr de oameni,aruncă cu sacii.La Hotel Turris ați numărat bine,dar la căminele lui Codrea,la Victor și prin alte loc*ri sunt cu facturile la zi,da?Ați transformat conducerile asociațiilor de locatari,în cuiburi de spionat și propaganda voastră împuțită.
GetoDacii se incinerau!Sunt credincios pe 07 Iunie 2020, 20:47
#2299
Pt. Ion și Vasile, cu respect!,o propunere
Să rămână, Cimitirului Vesel de la Săpânța -- o atracție turistică internațională - și cimitirele presărate prin țară... cimitire tradiționale, c*rate, fără zorzoane și grătare cu manele... restul, desființate încet-încet.. create altele mult în afara localităților cu reguli noi, iar muritorii să fie convinși de pe acum că e mult mai salutară incinerarea..(poate fi gratuită, cheltuielile plătite de primării sau donatori mai înstăriți). V-or plânge doar preoții și Mult-Prea-Sfințiile-Lor care îl jupoaie pe om când se duce la Domnul.
??? pe 03 Iunie 2020, 13:33
#2298
!!!!
Primare tu n-auzi pisicile? Ce-l puțin atâta lucru fa și tu pentru locatarii din asociația ta.
Vasile pe 02 Iunie 2020, 09:34
#2297
Ioane,problema e alta,si e mult mai grava
La cimitir exista un admnistrator si paznici,banuiesc.In afara de faptul ca lipsa de educatie se vede aproape peste tot,imaginea cimitirului privit din strada,pare ca a aparut un nou cartier ANL.Cum Doamne iarta-ma sa aprobi atatea constructii cu acoperisuri si termopane,unele racordate si cu energie electrica,cu banci si tot feleul de zorzoane,intr-un loc unde ar trebui sa fie doar liniste,c*ratenie si reculegere.Cine a aprobat toate astea?Sunt legale,respecta suprafata unor morminte decente sau am imprumutat obiceiurile si traditiile indiene?Am auzit si de petreceri cu muzica si gratare de o sfidare si ungrobianism,intinse pana in strada.Nesimtirea conducerii Primariei Turnu Magurele a intrecut orice masura si nu inteleg unde se doreste sa se ajunga cu astfel de obiceiuri.Nu ar strica sa se faca niste fotografii si sa fie vazute de lume-ntreaga cum,incet,incet se instaleaza anarhia dorita de impotentii PSD si conducatorii altor institutii subordonate politic.
Ion pe 24 Mai 2020, 11:26
#2296
Cocalari și nesimțiți in cimitir!
Doar nesimțiții și cocalarii intră pe aleea cimitirului cu automobilul! De ce ai intra cu automobilul dacă nu ai 80 de ani sau nu ai vreo dizabilitate?! De nesimțit!
Pentru cei care au mai rămas prin comuna Tr.Măgurele pe 11 Mai 2020, 08:31
#2295
OPRIȚI HOȚIILE DIN PRIMĂRIE ȘI APASERV
Timpul pentru carantina în care am stat cu toții,am îndurat și am suportat măsurile draconice și de neânțeles de multe ori,se apropie într-o oarecare măsură de final.Așteptăm cu mare interes și despre măsurile pe care conducătorii unor instituții de control ale statului le vor lua împotriva jafului de la SC ApaServ.Să nu îndrăzniți să spuneți și să credeți că se va pune batista pe țambal,pentru că cetățenii inteligenți și responsabili vor continua monitorizarea astivității acestei societăți,iar plâgerile vor apărea din ce în ce mai des,urmate de acțiuni în instanță,toate cu referire la calculul și mărirea total nejustificată a prețului metrului cub de apă.Toți cei care au contribuit la jaful făcut de către societatea de furnizare a apei menajere vor răspunde în fața legii.Avem cel mai mare preț al apei,în condițiile în care apa este adusă de la cea mai mică distanță față de consumatori.De prețul investiției de malul Dunării,de care s-a ales praful,ce să mai vorbim?Nici asta nu e HOȚIE?
Înțeleptul rubricii pe 01 Mai 2020, 03:36
#2294
* Nemulțumirile localnicilor *
Decretează : TOLERANȚA este cel mai... ~ PENTRU-PROȘTI-CUVÂNT ~!!! ___Căci din cauza acestei mentalități și filozofii găunoase și primitive, omenirea a hrănit - cultivat - înmulțit... TOT CE-I RĂU, pe pământ. Te uiți în jurul tău, vezi și asculți, ; nimic nu îți place dar tolerezi.
Se scanda:"iLicescu te iubim, pe 01 Mai 2020, 03:01
#2293
Că ca tine nu găsim.!
(Pt. P. F. cu stimă) / dar prostimea ciumată roșie a uitat, - memorie sc*rtă.! Cheița cu care sunt învârtiți psd-iștii. .. La Rahova e cheița.?, unii zic că acolo e.. fetița. NUȚY Udrea nu e parașută.! ; țara întreagă a văzut- o că s-a asvârlit din avion cu.. parapanta.N.B. și nu-i hoață ; că i s-a dat ( ăl mai balșoi minister, cu miliarde) deci nu a furat.( poate că a împărțit cu superiorii) Dacă cădea la Cotroceni aveam cea mai blondă președintă..din Sud-Estul Antarcticii. păcat că nu-i din Videle. Pleșcoiul e de vină. Dar ultima Dvs. frază, m-ă întristează : totul e efemer pe lumea asta, dar se întâmplă pe tot parc*rsul vieții noastre. _Cu : "tic,, tac, tic", vă referiți la momentul în care îl vom vedea pe agentul kgb, bolșevicul moscovit ilisescu, încătușat șiii.. colegizat / încelulat cu jupânul.?? Păi... apucăm noi?!
P.F. pe 30 Aprilie 2020, 09:21
#2292
Sub liniștea lui Iliescu au apărut hoții
Nu numai Cuclea este părtaș la furturile și distrugerile ce au avut loc,ci și Mohanu și întreaga gașcă PSD de la nivel local,până la nivel central.Toți întorși cu cheița de către locatarul de la Rahova.Nu știu dacă e bine să reamintesc cuvintele parașutei și hoaței Nuți Udrea(tic tac,tic tac),dar noi incă mai avem răbdare ca justiția să facă ceva ordine,eventual,să se devoreze între ei,așa cum bine spunea tov.Maior.Și să nu uităm,totul este efemer pe lumea asta!
asociatii pe 28 Aprilie 2020, 16:50
#2291
pt Gigi
Cuclea e partas la furtul conductei de termoficare.De acolo s- au cistigat bani frumosi. Va veni vremea cind Cuclea et comp vor da socoteala!
Gigi pe 28 Aprilie 2020, 01:59
#2290
@Asociatii
Nu mai crede si tu toate barfele si zvonurile. Daca vorbesti din auzite ... din comuna Turnu Magurele ...

Furaciune e ce fac astia acum pe multe milioane/miliarde de eur, asta afecteaza pe toti nu despre ce vorbiti voi. Hai sa fim seriosi. Te salut!

PS suna trump la colonie si se livreaza 200 de ventilatoare. Asta dupa rachetele si avioanele din trimestrul 4 de anul trecut. Costa mult sapca de la sefi.

Si cum spuneam, ziceti merci de toate investitiile care se fac la Turnu, se primeste cu mult mai mult fata de ce se contribuie.
sfsdgsf pe 25 Aprilie 2020, 19:32
#2289
ia zi Gigi
Gigi, ia spune frate si la romanii astia, cum pilotai tu avionu'!

Mai ai brevetul de pilot?
asociatii pe 25 Aprilie 2020, 08:05
#2288
pt Gigi
Nici eu nu stiu Gigi! Dar mi se pare o hotie fara margini a celor care conduc orasul! Te salut!
Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:47
#2287
Fasole
V-alearga fasolea prin frigider si aveti pretentii de Las Vegas. Mars la sparanghel la sefi.
Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:45
#2286
Pt. Mitica
Cat platesti impozite pe an milionarule? Pretentiosule? Turneanule? 100 lei? Bine ca ai pretentii.
Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:41
#2285
La munca
@ Asociatii, habar n-am, spune-mi tu

@Mitica, cat platesti pe an impozite zmeule?

@Da, pune mana si nu mai astepta pomana

Sparanghel ... schnell
Da pe 23 Aprilie 2020, 00:28
#2284
Buruienile cat casa
Primăria Turnu Măgurele.........

Mai tundeti iarba din împrejurimile policlinicii!?

Au un metru ! Ce asteptati....sa se faca de doi?
Mitica pe 21 Aprilie 2020, 19:01
#2283
Inca o parere,se poate?
Eu propun sa nu mai platim nicio suma de bani care sa intre in bugetul Primariei Turnu Magurele.Ma refer aici,la impozitele si taxele locale,la plata pentru garaje sau alte plati.Sa vedem apoi si sursa din care isi umfla salariile alea babane.Vor opri apa?Mă îndoiesc,nicio sansa.In felul asta,vom avea si mai multe motive sa-i taxam asa cum merita.Doresc sa ni se spuna si noua,contribuabililor,care este factura la suporturile alea din scarile bloc*rilor,cu mizeria aia de mesaj electoral,plus stropitul ala pe trotuare,cu nu stiu ce apa.Voua nu va este rusine,teama,nu dati socoteala nimanui?Din acest motiv consideram ca este imperios necesara greva fiscala.Nu e nicidecum o instigare sau un indemn la neplata unor indatoriri fata de primarie,dar indatoririle si obligatiile lor pentru comunicare si aflrea modului in care se cheltuie banul public,cum este considerata,o normalitate,e firesc,e legal?Comunitatea exista numai pentru a avea niste stapani care fac ce vor ei?Vom mai vedea.
Voi sunteti solidari doar cu hotii pe 21 Aprilie 2020, 14:59
#2282
APEL CATRE CONDUCEREA PRIMARIEI SI APASERV
Bai nenorocitilor,hotilor,ma adresez asa pentru ca ni s-a terminat si noua rabdarea,bunul simt si vorba frumoasa pentru niste hoti ordinari.Pana cand ne mai furati,si va bateti joc de o pop**atie saracita si umilita?VOM VENI PESTE VOI SA NE ARATATI CUM CALCULATI metru cub DE APA SI CUM IMPARTITI PIERDERILE.Pana cand sa mai suportam sa fim furati si prostiti prin ceea ce scrieti voi in facturile alea?Va promitem ca vom lansa o petitie prin care vom informa toti cetatenii despre modul ilegal prin care furati oamenii.Puneti la treaba unele persoane,platite gras,sa verifice toate contractele cu APASERV,si consumul raportat.De ce dracu mai avem apometre in case?Ce usor este sa imparti pagubele la fraieri,in loc sa faceti treaba profesinist si sa fiti corecti cu cetatenii.Aia mai inchisi la culoare unde platesc si cat,cine le suporta consumurile?Apropo,pe la Hotel Turris,stadion,cat e factura?Sau daca pretul hotelului e cat al unui apartament,si factura e pe masura?Sa termina ea carantina.
asociatii pe 16 Aprilie 2020, 07:53
#2281
pt Gigi
Unde sunt banii de pe conducta de termoficare? Nu mi-ai raspuns! Si daca sunt cam citi sunt? Conducta era lunga si chiar daca o putem masura ca stim traseul ei !
Gigi pe 15 Aprilie 2020, 00:44
#2280
Pt. Asociatii
Sa te surprind, nu sunt platit de niciun partid. Tu esti platit nu? De aia ma intrebi? Cat iti da?
asociatii pe 14 Aprilie 2020, 09:08
#2279
pt Gigi
Cuclea nu stie de conducta?Pai era mica avea vreo 18 km! Daca el nu stie poate am luat-o eu cu tine ca la cat de prost e Cuclea te astepti la orice.
asociatii pe 14 Aprilie 2020, 08:51
#2278
pt Gigi
Te plateste bine Cuclea? Tu esti indoctrinat rau si creezi diversiune!
Gigi pe 14 Aprilie 2020, 02:04
#2277
Carantina
Vad ca nu face nimeni scandal ca s-au intors toate ciorile si c*rvele care nu au platit nici un leu la buget si stau la hotel cu papica platita de statul roman. Nu va mai fura banii? nu sunteti scandalizati? Aaa ... n-aveti tupeu sa comentati pentru ca va rup aia picioarele. Sclavilor.
Gigi pe 14 Aprilie 2020, 01:52
#2276
Pt. Asociatii
Pai nu se face nimic in oras? Nu e bine nimic nu?

Cand n-ai argumente arunci cacat. Cat de prost sa fii sa crezi ca primarul a luat teava de termoficare. Realizezi ce spui?

La cat produce orasul ... orice leu investit e pomana de la buget. Inainte de a cere vezi si ce produci ... o tara ca afara nu se poate cand contribui cu 2 lei. Fuga la sparanghel.
Gigi pe 14 Aprilie 2020, 01:41
#2275
Pt. Ilie de la scularie
Da si tu o cautare pe google “inteligentule”.

La cautare ai sa vezi ca la Turnu sunt atrasi cei mai multi bani europeni din tot judetul.

Eu sunt mai prost, nu inteligent ca tine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.