Exclusiv: Procurorii DNA au băgat frica în toată famiglia pesedistă condusă de Dragnea. Se anunţă un val de anchete în primarii şi în instituţiile publice care au avut contracte cu Proinvest.

30 Septembrie 2014, 00:07 | 2938 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Marian Fiscuci.

Dosarul evaziunii transfrontaliere se poate transforma peste noapte în dosarul Proinvest-instituţii publice, lucru care  face ca famiglia pesedistă condusă de Dragnea să nu mai aibă somnul liniştit. Procurorii au ridicat multe documente şi harduri de la sediul Proinvest, astfel că este uşor să deducem că de aici poate începe dezastrul pentru stăpânii judeţului. Proinvest are foarte multe contracte cu primăriile şi celelalte instituţii publice din judeţ, firma patronată de Marian Fiscuci având  multe obiecte de activitate: alimentaţie, construcţii, comerţ, auto, etc. De la Spitalul Judeţean de Urgenţă, primăriile, începând de la oraşe până la ultima comună, aproape nu există institutie publică care să nu fi avut contracte cu Proinvest. Nu s-a încălcat legea în toate contractele, însă în multe sunt nereguli penale.

În campania electorală din 2009, Teleormanul a fost cel mai mare sponsor al PSD, cu 16 miliarde de lei, înaintea Bucureştiului şi a unor judeţe, mult mai dezvoltate economic. Dragnea şi-a croit drum în politică prin sumele imense investite. Marea majoritate a banilor  este nedeclarată, bani făcuţi de jupânul Teleormanului din furturi, cum este în cazul de faţă cu evaziunea transfrontalieră. Cele 16 miliarde sunt o nimica toată pe lângă adevăratele sume care sunt băgate în politică. Cei care se ştiu cu musca pe căciulă, nu mai au somnul liniştit, pentru că în orice moment pot fi invitaţi la DNA sau chiar luaţi de acasă.

 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
LEDEPE pe 23 Octombrie 2014, 19:47
#3
PROINVEST
PROINVEST A FACUT MULTI BANI DIN CONTRACTE PUBLICE STIE MAI BINE BOMBONICA DE CAND ERA LA DIRECTIA COPILULUI.DOSARE SUNT DESTULE AVEM RABDARE FERMA DONA TELDRUM PRIVATIZARE S.A.NOTA CITITI SCRISOAREA LUI LIICEANU CATRE PONTA PUNTETI-O PE SITE
Florin L. pe 30 Septembrie 2014, 13:51
#2
BANI PENTRU PSD
Despre care sponsori ai PSD este vorba?Aceia care au declarat ca au sponsorizat cu sume imense PSD,iar ei nu au ce sa manance.Sunt atatea exemple in TR,trebuie doar sa-i demascati.Iar cei care sunt ceva mai rasariti,nu fac altceva decat sa-i spele lui Dragnea banii furati.Vreti exemple?Unul este FLORIAN ION PLUS PLEIADA CELOR DIN ADMINISTRATIE SI DECONCENTRATE.Am dori sa vedem o lista cu sponsorii PSD,dupa care este foarte usor de remarcat pe cei de care va spuneam mai sus.Si credeti-ma ca sunt foarte multi lingai care au acceptat sa faca astfel de acte de coruptie,numindu-le sponsorizari.ASTEPTAM CU MARE NERABDARE O LISTA A CELOR CARE AU BINEVOIT SA SPONSORIZEZE CU BANI MULTI INTR-O PERIOADA DE MARE CRIZA.
DREPTATE PANA LA CAPAT pe 30 Septembrie 2014, 01:16
#1
DREPTATE PANA LA CAPAT
DREPTATE PANA LA CAPAT.NUMAI MERGAND PANA LA CAPAT CU ACESTE ANCHETE,VETI PUTEA AFLA ADEVARUL DESPRE MAFIOTUL DE DRAGNEA SI CEI DIN JURUL LUI.CURAJ JUSTITIEI DIN ROMANIA SI DIN UE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.