Fabricile de tricotaje isi reduc activitatea. Unde se duce forta de munca. Primaria nu vrea sa dezbata si sa caute solutii la problemele din mediul economic, edilii se ocupa de flori si de locuri de joaca

14 Aprilie 2024, 09:55 | 1276 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Tricotaje

Fabricile  de tricotaje au inceput sa-si reduca activitatea din cauza cresterii taxarii muncii.

Guvernul mareste salariul minim in loc sa reduca nivelul taxelor. Aproape jumatate din salariu se duce in buzunarul statului. In modul acesta creste inflatia si se devalorizeaza banii. Angajatii si firmele o duc din ce in ce mai greu.

Cel mai greu e pentru femeile peste 50 de ani, atunci cand merg sa-si caute un loc de munca, sunt intrebate de varsta.

E grav, e jenant daca o primarie ajunge sa se laude cu floricele pe campii si locuri de joaca, inseamna ca nu are realizari pe masura. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Emil pe 15 Aprilie 2024, 16:28
#3
Rudareasa a acaparat puterea
Fetelor ce-i cereți uneia venită de la munca colectivă și 10 clase .....
ANONIM pe 14 Aprilie 2024, 16:21
#2
Ptr sclavie
Unde dracu sa te duci ca peste tot este la fel. Conducere proastă, organizare proastă, șefe puse în funcție doar sa țipe și să zbiere la bietele fete exploatate la maxim. Vă dau un exemplu.,la fabrica de confecții TRICONF Doamna Raicu face,, lege și ordine,, după bunul ei plac continuă să se poarte foarte urât cu muncitoarele dar nu se gândește ca după urma lor își ia salariul pe care nu îl merită, aloo fetelor nu fiți proaste faceți grevă sesizați conducerea și sa își de-a demisia sau conducerea sa o dea afară numai așa vor venii și alte fete la angajare sa aibă un loc de muncă ea sa nu creadă ca nu poate fi înlocuită, dimpotrivă conducerea poate aduce un om cu mult bun simț și cu,, cei 7 ani de acasă,, sa plece acasă ca asa se poate schimba multe acolo REVIN
Getuta de la cadre pe 14 Aprilie 2024, 11:04
#1
Foarte bine,dupa fapta si rasplata
Lasati mai,fetelor,ca veti ingrosa randurile la somaj,iar cele mai norocoase veti planta panselute pe la Serviciul de Spatii verzi al Primariei.Apropo,Tovarase Primar,nu credeti ca prin fituica aia a primariei,nu ar strica sa ne informati si cat au costat toate floricelele alea care au invadat centrul orasului?Ca in rest pare ca traim prin Africa si intr-un snatier continuu.Asa ca,dragi textiliste,mergeti si votati PSD,ca nici babe sa le stergeti la fund nu veti mai gasi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.