Kaufland, Lidl, Portul Turnu Magurele, DN 52 si multe altele, nu au fost dorite de Primaria Turnu Magurele. Investitiile se fac la ordin si interese europene

31 Martie 2024, 13:09 | 5334 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Portul Turnu Magurele

Centrul comercial le-a incurcat tot comertul din aceasta zona si a lovit puternic in mafia de partid.

Modernizarea Portului a interzis accesul Teldrum, Eurosiloz si al altor firme care faceau export de cereale. 

Cand se vor termina investitiile din Port, acel loc va fi declarat strategic (exemplu: combinatul nu poate fi vandut fara aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) si nu va mai intra orice firma in Port. Posibil partea de cereale sa fie doar spre silozul Pambac (aceeasi firma repara la fostul IMEE).

Combinatul chimic poate sa mai functioneze, o parte din el, in urma unor investitii mari. Mare parte din combinat e teren liber si poate fi folosit pentru ridicarea altor fabrici.

Conform surselor noastre se va reabilita si drumul Turnu - Rosiori si calea ferata din Port pana la Rosiori.

Ce spune primarul din Turnu Magurele e pentru cine inca mai apleaca urechea. Reabilitarea parcurilor (tot ce se face in oras) se face tot la ordinul europenilor.

Ar trebui un primar care sa se plieze pe aceste planuri europene, nu pe ale intereselor de grup (o spalatorie auto cum e langa Kaufland, ponturi pentru apropiati, etc)

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Bat clopotele pe pustiu pe 02 Aprilie 2024, 09:00
#4
Lucrurile se misca mult prea incet
Si nicidecum in beneficiul celor multi.Absolut orice asa zisa investitie,mai bine spus spoiala efectuata numai pentru simpla schimbare de imagine adusa orasului,in prag de alegeri,fara investitii serioase si aducatoare de noi loc*ri de munca,nu va schimba in mod semnificativ viata cetatenilor ramasi sa asiste la dezastrul facut de peste 30 de ani de catre o mana de habarnisti din gasca PSD.Anul 2025 va veni cu niste masuri ce va vor trezi din adormire pe toti.Pacat,va fi mult prea tarziu,iar speranta la o viata mai buna se va fi terminat odata cu toate alegerile din acest an.
Moise pe 31 Martie 2024, 15:39
#3
Distrus
Dragnea și ai lui au distrus și sărăcit județul nostru.Gadea demn urmaș
Incomod pe 31 Martie 2024, 13:41
#2
Pambac
Pambac e lăstarul lui Nicolae nu va buc*rați prea mult,scăpați de draku si dați de tataso !
Cuclea cel pitic pe 31 Martie 2024, 13:24
#1
Adevăr
Toate aceste investiții nu se realizau dacă Dragnea mai avea putere,acuma este tirziu,iar cei care l-au distrus primii au fost fiul sau și puiu dragne.Încă din anul 2014,din luna Septembrie,la ferma salcia au fost doua persoane (directo,jurist),care au știut ca Dragnea era terminat politic,și ca fiul sau a contribuit la acest lucru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.