Cronica infractiunilor - au fost prinsi autorii unui furt si conducere sub influenta alcoolului.

01 Octombrie 2014, 00:04 | 1588 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia turneana isi face datoria. Uneori mai bine, alteori,mai rau.

Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au identificat autorul infracţiunii de furt comis în ziua de 27 septembrie a.c. în persoana a doi minori în vârstă de 15 ani, ambii din localitate.În fapt, aceştia ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe strada Oltului iar din interior ar fi sustras o plită din fontă şi două uşi de la o sobă în valoare de 150 lei.Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  furt calificat.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Bucureşti a fost depistat pe strada G-ral David Praporgescu din municipiul Turnu-Măgurele în timp ce conducea un autoturism, aflându-se  sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de,, conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 din Cod Penal,, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.
    

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.