Cronica infracţiunilor - furt de porumb la Uda Clocociov, conducere fără permis la Liţa şi mandat de executare pentru un condamnat.

30 Septembrie 2014, 00:04 | 3031 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Se fura porumbul la Uda Clocociov.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Lunca au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 59 de ani din com. Slobozia Mândra, jud. Teleorman, care sustrăsese din lanul de porumb care aparţine unei societăţi agricole din Comuna Uda Clocociov, jud. Teleorman o căruţă plină cu porumbi ştiuleţi.Prejudiciul creat a fos predat reprezentantului unităţii vătămate.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt” iar la definitivarea cercetărilor se va propune soluţia prin Parchet.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 8 Lunca au oprit pentru control o autoutilitară pe DJ 546 în com. Liţa, judeţul Teleorman, condusă de către un bărbat din Turnu-Măgurele, jud.Teleorman.Din verificările efectuate s-a stabilit ca cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art 335, alin.1 C.P.,urmând a se da soluţie legală  prin parchet.

Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au pus în executare un  mandat de executare a pedepsei cu închisorea faţă de un bărbat din municipiul Turnu-Măgurele care era  condamnat  2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.Cel în cauză a fost depus în arestul I.P.J. Teleorman.

Citeşte şi