Turnaţi aici tot ce vreţi să iasă la lumină.

2005120 vizualizări | 15978 comentarii

 Această rubrică se adresează celor care au informaţii şi vor să le ştie toată lumea. Trimiteţi ştirile şi faptele pe care le vedeţi şi auziţi, noi le publicăm imediat. În speranţa că vor fi interesante şi reale, vă invităm să fiţi reporteri. Aşteptăm să scrieţi, dacă aveţi ceva de spus.

Comentarii (15978) Adaugă comentariu
Dinu Eugen pe 28 Ianuarie 2023, 22:56
#15978
Hai sa facem discutii
Mai,Marcelico,pe tine cine te-a trezit din somnul de dupa amiaza? Tu ai inteles ce a scris si a vrut sa spuna femeia aia(Sabina)?Ai inceput dintr-o data sa ne spui ca e tare cald prin Africa si cum e vremea pe la munte in zilele de iarna,atunci cand tie iti intarzie ciclu,fara sa stii,defapt, ca esti de ceva vreme la menopauza.Mai,oameni buni,de ce nu umblati cu mintea la voi,cu ochii deschisi si cu urechile ciulite la tot ce va-nconjoara?Va treziti vorbind si nici macar nu stiti despre ce este vorba cu adevarat.Si ne mai miram ca una ca tine intra in cabina de vot si pune stampila pe morti.Si inca ceva,cucoana,sau cine esti,nu mai da "limbi" cu manta preotilor,ca Sabina stie bine ce spune.Iar daca vreodata vei avea probleme de sanatate,sa mergi la preot nu la medic.
Marcela. pe 28 Ianuarie 2023, 16:43
#15977
Doamna Sabina.
Fac precizarea ca nu am tangenta cu preotii decat rar, iar la biserica merg destul de rar. [Paranteza la paranteza: motivele nu le expun aici, dar nu sunt de natura filozofica, cum sunt cele enuntate de dvs] Nu preotii sunt exemple negative in viata oamenilor. CE PARERE AVETI DESPRE ACEI MEDICI SPECIALISTI CARE IAU "ONORARII" IMENSE DE LA BOLNAVI DESPRE CARE STIU CA NU MAI AU NICI O SANSA DE VINDECARE? DAR DESPRE UNII AVOCATI SI POLITICIENI? DAR DESPRE PRESEDINTELE TARII CARE IN 8 ANI A CONSUMAT DIN BUGET MAI MULT DECAT A PRODUS? NU MAI FACETI REFERIRE LA TINERET, MULTI TINERI NICI NU STIU IN CE CRED SI PE CE LUME TRAIESC.
Sabina pe 28 Ianuarie 2023, 10:53
#15976
Dumnezeu sa le dea dupa fapte!
Domnule Nelu,din pacate,aveti mare dreptate.Azi se castiga mai mult pe suferinta si necazurile oamenilor,decat pe meritocratie,onestitate,gandire dreapta,sanatoasa si sincera.Majoritatea obiceiurilor,multe inventate de catre preotii nesatui si din ce in ce mai lacomi,sunt doar in scopul de a acumula cat mai multi bani si produse.Sa nu uitam ca Isus a intrat in Ierusalim calare pe un magar,nu in Mercedesuri sau alte masini scumpe,cu aroganta fata de cei sraci si aratandu-si maretia prin opulenta.Dragi preoti,nu sunteti ceea ce credeti voi ca sunteti,ci ceea ce cred ceilalti despre voi.Si va mai mirati ca in biserici intra doar niste batrane garbovite si prost imbracate,iar generatiile mai tinere va intorc spatele.Lipsa de educatie,smerenie si incredere pleaca de la voi si de la politic.In c*rand veti primi doar ceea ce aratati si dati celorlalti.
Etc pe 28 Ianuarie 2023, 10:17
#15975
Draga Valga
IMI PLACE PAGINA TA LITERARA, DAR EU AM VRUT SA IL ANUNT PE cetera CA E PROST.ATAT.In rest, nu putem opri declinul social, iar 3,4 sau 5 profesori buni dintr-un oraș nu pot schimba radical lucrurile Copiii cu părinți ca Cerera și care nu au crescut cu mai mult de 2 cărți în casa nu mai pot fi salvați de la dezastru.Asta era tot ce lipsea, sa înjurat doctorii și profesorii.
Nelu pe 27 Ianuarie 2023, 20:08
#15974
Îndrăzneala și milogeala pe față
La locul de veci deja se întrece măsura este ceva ce nu-i frumos daca tot se plătește înmormântarea deci banii merg la Primarie de ce mai trebuie auzi că așa e normal sa cinstești și groparii cu bani și prosoape ...pai nu au salarii ?peste tot se profită iar daca vrei sa faci înmormântarea aici la bariera foarte scump nu recomand preturile sunt exagerate și alte firme îți dă transport gratuit la ei e 300 lei..Nu mai profitați de oameni necăjiti...
Goe pe 27 Ianuarie 2023, 17:31
#15973
Asta e alta nu
Zece doamne de la spital au fost la Buc*rești
VALGA. pe 27 Ianuarie 2023, 16:45
#15972
Dragi Cet-Etc..s.a.m.d.
GANDUL E LA MINTEA CLOSTII

DAR IL SPUN IN AMANUNT

DUMNEZEU IUBESTE PROSTII

ALTFEL N-AR PRASI CATI SUNT.

CU OMUL NESCOLIT SI PROST

NU LUPT CA N-ARE NICI UN ROST

DAR DUC O LUPTA COLOSALA

CU PROSTUL CARE ARE SCOALA!.

POATE CINEVA A-MI SPUNE

GARANTEZ CA NU-I UN TEST

CUM ATATI COPII MINUNE

CRESC IN ANI SI SCAD IN REST??
Cet pe 26 Ianuarie 2023, 13:41
#15971
Inv
Și atunci bai etc, dacă sunt profi buni, au și gradații merit, doctorate, elevii în majoritate de ce ies analfabeți funcționali ca asa zice presa
Etc pe 26 Ianuarie 2023, 07:25
#15970
Domnule Cetera
După cum scrii, sigur nu ai făcut vreo ora cu Vasile și cu Diaconu.De fapt, tu cred ca nici nu prea ai multa școală, dar te apuci sa judeci pe unii cu facultate.Poti sa o faci atâta timp cât latri pe aici în loc sa te duci la munca sa faci ceva util. Au ajuns toți prostii sa vorbească de licee de renume din oraș.
O doamnă pe 26 Ianuarie 2023, 07:04
#15969
Câinii comunitari sunt un pericol!
Faceți ceva cu câinii comunitari! Ne e frică să mai mergem pe stradă, ne e frică să mai ducem gunoiul la tomberon. S-au înmulțit peste măsură! Nu așteptați să se întâmple o tragedie și în Turnu Măgurele!
Cetera pe 25 Ianuarie 2023, 20:14
#15968
Inv.
Ce rău a ajuns liceu Unirea și Marin Preda, c*rve jegoși cocalari și profi de joasa calitate Vasile, proasta și ne..na meditatoare Diaconu etc, la MP aveau un director bun Lixandru C. și au dat o jos pt cretinu ala de Manea de Agricol numai zic dar toți au gradații de mărit care merit?
Iordan pe 25 Ianuarie 2023, 19:11
#15967
Pt rev din turnu si rosiori
Toti care au fost activisti comunisti li se retrage certificatul. Nicolae, VALEANU, DRAGAN, EPURE SI ALTI CU CERTIFICATE FALSE. Astazi am vazut la sspr.
Dragoș pe 24 Ianuarie 2023, 22:41
#15966
Pentru ZPN
Bună remarcă! Aveți dreptate: Păunescu și Florin Mihai, aceste două j ... d i i profitoare au supt la Crăcea și acum, la Cuclea. Unde mai pui faptul că, nevasta lui Florin Mihai, a fost angajată în primărie....
Tyty pe 24 Ianuarie 2023, 18:07
#15965
Poate,poate.
Un activist civic trebuie la Turnu dă dea un pic de pământ cu boii ăștia din Primarie și instituții publice!Sa ajuns să-ți fie sçârbă de prostia lor,să întrebi numai ceva dar să rezolve!E greu aici unde mama prostiei e mereu cu burta mare!
Oameni si caini pe 24 Ianuarie 2023, 17:01
#15964
Respectati legea,restul e gargara
Mai,Fane,bou e tac-tu ca te-a facut la bautura,iar ma-ta nu te-a educat deloc,si a iesit un prost cu diploma.Mai secatura,daca cei din conducerea primariei s-ar opri din furat macar o luna,ar exiata bani pentru multe cauze drepte si firesti.Intreaga tara fierbe si condamna evenimentele in care animalele sfasie si omoara oameni in orase si loc*ri care par a fi civilizate,iar Conducerea Primariei TRM este mufata la banul public,in a-l spolia cu forta si naduf,dar este aparata de catre niste slugoi fara pregatire,pricepere si gandire.Intotdeauna au fost bani pentru tot felul de investitii inutile si costisitoare,dar pentru lucruri serioase nu se vrea a se gasi bani.Fanica,e bine sa afli si ce salarii si rezultate au cei din asociatiile care se fac ca protejeaza animalele si cei de la Politia Animalelor.Desfintarea acestor institutii tocatoare de bani publici,ca pana in anii 90 nu au existat,dar nici cani pe strada sau asemenea evenimente.Cine iubeste cainii sa-i ia acasa,si sa-i vaccineze
ZPN pe 23 Ianuarie 2023, 16:43
#15963
ASTEAPTĂ
Păunescu si Florin Mihai,slugile din umbră ale primarului, asteaptă un semn ca să inceapă propaganda ! Ei sunt tradătorii lu ' Crăcea !
Syle pe 23 Ianuarie 2023, 16:06
#15962
Primar
Primarul are lângă blocul unde locuiește o persoana care tine câinele în fata balconului și nu îl deranjează! Ce sa mai spunem de alți câini comunitari!
Observator pe 23 Ianuarie 2023, 14:18
#15961
Postacii psd
A inteles si primarul Nimic ca intra in atributiile lui de serviciu sa rezolva problema cu ciinii comunitari!A pus postacii sa gaseasca scuze ca nu sunt bani,ca nu e bine sa faci ci sa stai ca trintorul,cum sa se coboare el atit de jos sa se ocupe si de ciini.Bani ai avut,300000 euro,sa cumperi o casa,ca te a apucat pe tine dragostea de cultura!Sa plece primarul asta acasa,a avut timp 20 de ani! sa demonstreze ca e ceva de capul lui,nu a facut o
Psd pe 23 Ianuarie 2023, 13:48
#15960
Ciuma rosie
Faceți adăpost de câini, ne mănâncă în oraș! Postacii analfabeti psd-isti să se ducă să prindă potaile.
Fane pe 23 Ianuarie 2023, 13:45
#15959
Intrebare pt bou de Miki
Oi sta tu cu ochii ca pe butelie, dar de unde bani deșteptule ? Tot de la mine sau de la tine vor fi.
Unu pe 23 Ianuarie 2023, 13:08
#15958
Părerea mea
Decit sa înființăm adăposturi pentru ciini și s-ai întreținem cu bani grei, de cea sa nu dam pentru bătrânii și copii proveniți din familii nevoiașe ? Chiar avem bani la bugetul local și nu avem ce face cu ei ? Dacă va e așa mila de ciini, de ce nu-i luați frate acasă, de ce nu-i adoptați, luați citi vreți ca nu se supăra nimeni ?! Dl primar, nu-i ascultați și folosiți banii cu chibzuință !
Sol de pace pe 23 Ianuarie 2023, 11:36
#15957
Un oraș cu oameni foarte rai
E ușor să-ți dai cu părerea mai greu este de făcut ceva ....asta este un oraș de puturoși și cârcotași daca se face ceva bine nu e bine daca nu se face din anumite motive care nu depinde de administrația orașului iarăși nu e bine dar tot ce se face se face cu ședințe cu aprobări de sus de la guvern bani nu se dau de la uniune sa facem noi ce vrem suntem niste cârcotași și foarte multe c..ve masculine niste lepre adunate de pe undeva de la țară și vin acum cu păreri despre ce e bine și ce nu e bine .

Ba jav.... nu e ușor să fii Primar iar dacă omul asta nu era corect nu mai era demult pe aici dar va spun că este un om cu suflet mare unde sa implicat un multe cazuri cu probleme.si a făcut ceva pentru Turnu Măgurele..atât cât sa putut și i sa aprobat a făcut.sunteti un oraș de proști,invidioși și puturoși ...aveți-vă grijă de neveste nu mai purtați grijă la altii...Daca sunteți voi capabili aveți drept de candidatură
Miki pe 23 Ianuarie 2023, 11:29
#15956
Cetatene,nu esti singur
Si daca nu se infinteaza o asemenea firma,deci nu se respecta legea,nu se considera ca cei din conducerea primariei pot fi acuzati de abuz in serviciu si nerespectarea legii?Vom urmari indeaproape orice luare de masuri a celor din conducerea primariei.De data asta suntem mult mai hotarati in actiuni si din ce in ce mai vocali si mai pusi pe fapte.
Un cetatean pe 23 Ianuarie 2023, 10:40
#15955
O ADMINISTRATIE LOCALA IGNORANTA
-Primaria este singura entitate care are dreptul,dar si obligatia,conform legii,sa infinteze si sa controleze o firma de ecarisaj,cu tot ceea ce presupune o asemenea activitate.
Bun,a murit un babuin,e bine? pe 22 Ianuarie 2023, 20:17
#15954
O creatura analfabeta si parazita
Un cimpanzeu apara un gibon.Dupa ce mi-am dat seama,dupa argumente,punct.
Un crestin. pe 22 Ianuarie 2023, 18:28
#15953
lui #15951.
-Tu esti om, sau caine? A murit o fiinta -o cratur a lui Dumnezeu, care a avut si bune si rele, nu prea mult deosebite de cele ale unui om mediu. La moartea lui nu s-a facut prea mare tambalau cum se intampla la altii de aceeasi etnie. -Nu a fost niciodata consilier PSD. Dupa cate stiu el a fost un fel de sef la //tribunalul ti**nesc//. Dumnezeu sa-l ierte! ( Si pe tine)
Voce pe 22 Ianuarie 2023, 17:52
#15952
Mihalcea
Il mai stiti pe Cludiu Mihalcea ? Pus politic de Simionescu, tinut in brațe de PSD ! Un oltean care s- a aciuit pe aici !
A MAI MURIT UN GIBON pe 22 Ianuarie 2023, 15:07
#15951
A INCEPUT CONCERTUL NEVERTEBRATELOR!!
CE FACETI,AUTORITATI LOCALE,PARTICIPATI LA DEGRADAREA SPECIEI UMANE PRIN TACERE SI NEIMPLICARE?RUSINE PSD,RUSINE TUTUROR CELOR CE STATI IN GENUNCHI,SLUGARNICI SI FARA CURAJ IN FATA UNEI TURME DE ANALFABETI SALBATICI,CE INCALCA LEGILE NUMAI CU COMPLICITATEA VOASTRA!OOO,DA S-A STINS CEL MAI DESTOINIC SI SCOLIT DINTRE CONSILIERII DE BAZA AI PSD.CAT MAI MULTI SI CAT MAI REPEDE CU PUTINTA!
Hai cu noutăți pe 22 Ianuarie 2023, 14:44
#15950
Ca e de toate în urbe, eheee si cate telenovele
Noutăți, nimic??? Despre ce preoteasa ziceți ca e gagica lui Gelu Gruia.? Aia din Poiana sau din Ciuperceni?
Svetlana pe 22 Ianuarie 2023, 14:19
#15949
Pentru Meri
Ești o femeie periculoasă!Înțeleg de ce te-a părăsit fostul soț.
Ion românu pe 22 Ianuarie 2023, 14:06
#15948
,,,,
A murit Ionada ti**nu ( chioru ). Ca orice om, a avut și el bunele și relele sale. Dumnezeu să-l ierte !
Obs. pe 22 Ianuarie 2023, 12:25
#15947
Cultul (ne)personalității....
Domnu' Noro a început să-și irosească talentul literar, propagând cultul unor așa-zise "personalități", culminând cu Mariusică-cimitir.

Păcat domnule Noro, că vă pierdeți timpul și talentul "elogiind" persoane de teapa celui menționat, care nu mai știe nici el pe la ce partide a lins clanțele.
Robert pe 22 Ianuarie 2023, 10:29
#15946
Domnule/doamna Cetate,
Cine v-a spus dumneavoastra ca singura alternativa la dezastrul facut de conducerea PSD si a celui ce detine functia de Primar al Orasului Turnu Magurele este doar D-nul Vasile R?Sau se vede un oras fara oameni capabili si fara initiativa,fara o dorinta de schimbare si progres economic,cu oamenii ramasi inepti si cusuti la gura,si fara puterea de a pune cat de cat niste lucruri la punct?Pana in 2024 mai este destul timp pentru a aparea si o persoana careia sa-i pese de urmasi,viitorul lor si imaginea acelei zone(nu toti au bani sa-si trimita copiii la studii prin tari straine).Nicaieri pe aceasta lume nu exista oameni de neinlocuit.Si daca doriti un raspuns,nu va pot raspunde decat tot printr-o intrebare.Dar actualul primar,prin ce s-a facut vizibil,important si eficient,ce a realizat cu adevarat si care-i sunt rezultatele?
Cetate pe 21 Ianuarie 2023, 22:20
#15945
Primar
Cine îl tot cocoata pe aces Vasile sus pe podium, pe ce merite a ajuns director, oare pt. ca a fost fiul betivanului poet, fost președinte PSD turnu Măgurele, și pentru cine nu știe cum a ajuns poetu la Unirea mutet disciplinar de la liceul din Salcia
Cetățeanu vesel pe 21 Ianuarie 2023, 21:15
#15944
Replica
Bai obosite fără creier nu mai denigra oamenii.veI ti d ale tale bai pupinc*riștii.si dacă ești asa de tare da ti numele bai analfabet funcțional.
Sile Tractoristul pe 21 Ianuarie 2023, 20:38
#15943
Pentru Tractoristul vesel
Mocane (Silviu) daca ai coaie scrieti dracu numele real,ca oricum stie lumea cine esti ...ultima data cand ai scris s-au sters toate mesajele ca prin minune...Nici despre primar nu s-au sters ca despre tine.Cat esti de mic atata rautate ai in tine,intr-o zi te sufoca si nu te mai scapa nici dracu...Esti mort de invidie pe unii care au lucruri mai misto ca tine,masini,foisoare...stai dracu sub coviltirul ala al tau de la Lita ca sa te mai aerisesti la creier si poate nu mai aberezi atat.Sa-ti fie rusine ca denigrezi oamenii cu care ai lucrat ....mare destept te crezi de parca nu te cunoaste lumea cat esti de pervers si fatarnic...stai dracu la pensie linistit,ca de atata grija purtata altora,mori fara vremea ta...piticanie fara creier...

Gigi pe 21 Ianuarie 2023, 20:14
#15942
Prostia s-a platit intotdeauna
Mai,"altule",dar Cuclea cand s-a cocotat,sau a fost urcat pe scaunul de primar,ce il recomanda???Baaa,terminati cu linsul la adresa acestui terminat politic!A distrus un oras,a furat impreuna cu gasca din jurul lui,a dat cu sclipici saracia din intreaga zona si acum vine cu alte minciuni,promisiuni si cheltuieli care nu erau prioritare pentru oras.Traim in mizerie si minciuna de atatia ani,iar voi,cei ce inca primiti firimituri de la masa unor hoti,dormiti si stati in genunchi.
Fără misto pe 21 Ianuarie 2023, 19:25
#15941
DIN NOU
Ok, m-am exprimat poate incorect.Ideea e ca ne salutam fiind de vârste apropiate și ne-am întâlnit pe strada de mai multe ori, dar nu știu ce calități profesionale ar avea, cum este văzut de oamenii din oraș.Repet, de mai mulți ani vin mai rar în Turnu.Dar am auzit azi ca Vasile a fost deja promovat la Alexandria.Oricum, nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar mie mi se pare OK.
Altul //fara misto//. Doar in gluma. pe 21 Ianuarie 2023, 17:33
#15940
lui #15939.
Spui ca pe prof. Razvan Vasile IL STII DIN AUZITE SI CA DOAR VA SALUTATI. Unde este logica?? Daca cunosti pe cineva NUMAI DIN AUZITE, inseamna ca NU stii cum arata si NICI el NU te cunoaste.Atunci cum naiba va salutati?? Eu il cunosc mult mai bine(el pe mine nu) dar nu ma pronunt in privinta capacitatii sale de a fi Primar. Este mare deosebire intre functia de director de scoala si cea de Primar. Si cu nivelul intelectual si al constiinei sociale al multor cetateni ai urbei noastre, e greu s-o conduci. Poate un Traian Basescu ar fi o solutie.
Fără misto pe 21 Ianuarie 2023, 09:48
#15939
Am auzit
Eu lucrez în Buc*rești de câțiva ani, dar am auzit de la oameni informați și care nu vorbesc aiurea ca profesorul Vasile este dorit de PSD pentru a ocupa funcția de primar.Il știu din auzite, ne salutam și atât.E ok?
Tractoristu vesel pe 20 Ianuarie 2023, 21:48
#15938
MAI
Achiesez la ce spune colegul meu.la momentul actual politia s a umplut de habarnisti.vezi țăranul cu BMW de la lunca,vezi țăranul cu superb de la islaz,vezi pe cel cu foișorul nemaivăzut,etc.nu pot spune ca în politia noastră nu sunt și oameni deștepți și dedicați dar cind vad toți prostii care nu știu sa scrie corect din punct de vedere gramatical sau mai rău nu pot înțelege ce au scris dar au bășini de dive ma ia capul,îmi vine sa vărs, cit de jos a ajuns aceasta nobila și repectabila meserie...ne meritam soarta. Pe vremuri polițiștii făceau 2 ani de școală militară plus pregătire de specialitate,acum toți analfabeții au ajuns sa ne dea lecții de viață. Bă asta sunt eu.....ca sa știți despre cine bârfiți...
Țăranul de la islaz pe 20 Ianuarie 2023, 21:37
#15937
Militia
Astăzi am primit niște reproșuri cum ca eu ad fi scris despre niste politisti lucruri uite și neadevărate.pot sa răspund asa.niciodata nu am scris lucruri urite despre acest segment de oameni.si eu am fost ca ei și cu mult înainte de unii din ei.mi am iubit meseria și as face oricind cu plăcere acest lucru.dar orice început are și un sfirsit.sunt profund mâhnit de laturile care se arunca asupra mea.dar cred ca am și eu dreptul la replica.unii repet unii din actualii polițiști de la turnu magurele sunt proveniți de la jandarmerie și alte meserii.sunt prosti de impung și au creier cit lăcustele pe ca re UE ni le impune a le munca.ce poți sa I spui țăranului de la islaz,olt sau mai rău de la lunca?.acești oameni se cred cineva dar ca intelect nu pot depăși creierul unui copil de clasa a iv a.mi e rușine cu cei care au rămas sa facă dreptate în aceasta mica comunitate.
DORIN CATANA. pe 20 Ianuarie 2023, 18:15
#15936
Dle Cezar.
Am vrut sa scriu //dle profesor Cezar//. dar am renuntat si ma indoiesc de sinceritatea dvs. Spuneti ca sunteti prof la un liceu de prestigiu din MUNICIPIUL Turnu Magurele, dar la prestigiul scolii AU CONTRIBUIT NUMAI CATIVA DASCALI-CARE AU PLECAT LA CELE VESNIE, SAU SUNT PENSIONARI-SI PRESTIGIUL SCOLII NU SE RESFRANGE IN MOD AUTOMAT ASUPRA TUTUROR DASCALILOR SAI. Ce-mi produce mila sila este afirmatia ca nu faceti politica, dar in unele comentarii folositi expresii jignitoare si murdare la adresa unor autoritati, partide si persoane, fara argumente si sub protectia anonimatului. {poate ca nu toti care isi zic cezar sunt...Cezar} Parerea mea este s-o lasati balta.
Joj pe 20 Ianuarie 2023, 13:36
#15935
Spital
O consolează pe Minune ca plânge de soțul ei ca ia distrus Delcea piciorul.
Bomba bomba pe 20 Ianuarie 2023, 10:10
#15934
Lumea e nebuna rau
Și la dracea, primarul tcc o prins o pe iubita lui lavi cu șeful de post. Ori se potolesc ori șeful zboară la gratia. Urmarim
Cardanted pe 20 Ianuarie 2023, 08:58
#15933
Alertă
Se coace ceva în spital.Vaduva,Minune,Ginecologul bărbos și Laboratorul !!!!! Ce se-ntâmplă doctore?
Zizi pe 19 Ianuarie 2023, 20:06
#15932
Pentru Nela
Nelooo, tu nu știi cine este șefa de la buletine sau mai bine zis cine e tasău ???? Acolo nu se angajează decit neamurile, totul e politic, nu contează competenta ! Ești nebună ?
Nela pe 19 Ianuarie 2023, 19:08
#15931
Ev.Pop**atiei
Toate Doamne și toate proaste la buletine .Una mai tută decăt alta.Piticule unde dracu găsești rapandulele astea?
Vecinii pe 19 Ianuarie 2023, 18:38
#15930
În vederea Politiei
Acum descarca lemne ca se aude cum da cu ele . Am sa scriu pana are sa vadă și cei de la politie sa urmareasca
Vecinii pe 19 Ianuarie 2023, 18:34
#15929
În vederea Politiei
Nu știm cum nu se sesizează cei de la firma unde lucrează acest om pe nume Baltag Marian ca aproape seara de seara vine cu mașina și descarca lemne și motorina pe care o fura de la societate, apoi le vinde cu bidoane. Ne am saturat sa ne trezească noaptea din somn . Noaptea le cară ziua le taie .locuiește pe strada Carpați. Dacă le zici ceva te jignesc .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.