Turnaţi aici tot ce vreţi să iasă la lumină.

1908664 vizualizări | 15494 comentarii

 Această rubrică se adresează celor care au informaţii şi vor să le ştie toată lumea. Trimiteţi ştirile şi faptele pe care le vedeţi şi auziţi, noi le publicăm imediat. În speranţa că vor fi interesante şi reale, vă invităm să fiţi reporteri. Aşteptăm să scrieţi, dacă aveţi ceva de spus.

Comentarii (15494) Adaugă comentariu
Cetățean pe 25 Septembrie 2022, 15:03
#15494
Părere
Această rubrică nu face bine nimănui ! ?

Ai conflicte cu cineva sau îL invidiezi acesta este momentul săL terfelești cum vrei și cu ou și cu oțet. Din toate punctele de vedere nu este logic , moral și etic. Oamenii lași sau care fug de răspundere progedează așa.

Ai sănge în tine și bărbat adevărat spunei în față ce te deranjează. Altfel nuți ia nimeni în considerație și devii un caca maca. Ați jignit pe mulți și ce ați căștigat ? În mod sigur din invidie că nu sunteți și voi ca ei.
Referitor la 15486 pe 25 Septembrie 2022, 07:58
#15493
Răutăți invocate de pensionari
Si eu stau pe aceasta scara si nu am auzit aceasta doctora țipand probabil ii deranjează că nu baga in seama pe nimeni de pe ceata scara .Astea sant doar rautati.
Marin pe 24 Septembrie 2022, 20:31
#15492
Doctora recalcitranta
Vaduva face scandal ca a fost și la noi pe scara parca o luna.Se speriau copii în casa când începea sa tipe în miezul nopții.
Coleg pe 24 Septembrie 2022, 13:53
#15491
Neutru
Este adevărat că i s.a dus vestea Sandei Monica cat de rea e, face regulile în acel liceu,mulți colegi o discuta prin școli, e o ființă plină de venin, acum a făcut zâzanie de când s.a întors de la Inspectoratul școlar, spune la toată lumea ca nu a dat.o afară, a plecat ea,nu mai vroia,ma lași, suntem chiar toți prosti,Sandicooo sau ți.ai mâncat din c...r când te.au luat la goană?
La Agricol pe 24 Septembrie 2022, 13:49
#15490
Coleg
Dupa cate se știe avem inspectori la judet din Turnu Măgurele, acum și un adjunct,dl.Vasile Răzvan, pr dl.Marioara, dna.Stancu,dl.Orita, chiar nu luați nici o măsură cu acest liceu Agricol, se dau ore,module, seral, sporuri,proiecte numai la acoliții directorului, pe fraierii care muncesc ii tratează ca pe nimic*ri,ca de....ar trebui sa pună și ei mâna pe muncă că să se ridice la standardele altora și nu le convine, ziua trece,leafa merge,umblă țiganii prin c*rte ca la satra, multe fete racolate, nu se iau masuri, se acoperă toate, Chirtane,Chirtane, nu e bine cum tratezi colegii, o sa se întoarcă împotriva ta multe....
Cetățean pe 23 Septembrie 2022, 23:29
#15489
Hoții
Revoluțiionarii la apelul de seară!

Găuritorii bugetului de stat. Au luat retroactiv din urmă căte un miliard vechi.

Unde o fi fost la revoluție GĂMAN , CĂPĂȚĂNĂ , iEPURE , SiMiONESCU și alții jmecheri aliații lui Găman.

Aceșt jmecheri rușinea orașului și personajele NON GRATA pe lista rușinii a orașului. Niște jigodii ordinare. Huuuuooo.
Car. pe 23 Septembrie 2022, 21:29
#15488
Răspuns
Sunteți în necunoștință de cauză ? ?

sau poate din fosta gașcă unde ați jefuit acest CAR. Nu degeaba a venit Anaful peste voi. ÎNCĂ PUȚIN ȘI iNTRAȚi ÎN FALiMENT.

NouL consiliul de administrație va scăpat de faliment. Ați măncat banii fără număr.

Mama în consiliul fata angajată și tot așa

Prime peste tot . Unde ați mai auzit contabila șefă = 100 milioane salariu + bonuri de masă. Nu sau oprit niciodată dările către stat și sa ajuns la un prejudiciu de 19 miliarde vechi. Minți că nu se mai plătește ajutoarele de deces. Sunt nemulțumite contabilele că nu mai iau prime la salariile care le iau. Să vă fie rùșine dacă le susțineți cauza. Noi ajutăm oamenii nevoiași nu pe cei care ne amenință.

Treci tu în locul nostru și bagăl în faliment.

Convoacă adunarea generală succes.
CETATEAN pe 23 Septembrie 2022, 17:01
#15487
CETATEAN
CE ESTE C.A.R., UN SAT FARA CAINI??

ATI DAT JOS PE UNII CA LUAU PRIME DE 50 DE ORI PE AN, SI LA OAMENI AU SCAZUT AJUTOATELE PENTRU DECES, NU LE-AU MAI DAT AJUTOARE DE PASTE SI CRACIUN, ATI NUMIT ALTII CARE FAC MAI RAU ??

CUM PROTEJATI OAMENII ?? PARCA VOI AVEATI PROTECTIE SOCIALA ??

SAU, VA PROTEJATI PE VOI, CAND V-ATI VAZUT CA GAINILE IN GRAMADA ??

.DACA O TINETI TOT ASA, NU VA APUCA REVELIONUL... " SUCCES " ... CAT MAI MULTE GAFE...PENSIONARI pe 23 Septembrie 2022, 14:17
#15486
SCANDAL IN BLOC
ESTE LA NOI PE SCARA O DOCTORA CARE ZBIARA SI INJURA SI ZIYA SI NOAPTEA.ORTOPEDA CICA ESTE.ASA CEVA NU CREDEAM.O SA SUNAM SA ANUNTAM DERANJUL.
Tomuleasa constantin pe 23 Septembrie 2022, 13:40
#15485
Car pensionari
Nu am discutat lăngă nimeni așa ceva.

Aveți dreptate că am propus să utilăm clubul cu aceste materiale. Și eu am văzut că un număr de aceiași persoane frecventează acest club. Sincer nu am știut că se consumă băuturi alcolice.

O să vedem , aveți dreptate și în mod sigur se vor lua măsuri.
CETATENI PENSIONARI pe 23 Septembrie 2022, 10:59
#15484
CETATENI PENSIONARI
:""""DOMNUL """":: : TOMULEASA, A DISCUTAT LANGA " PRIETENI", CA L-AU OBLIGAT SA ISI DEA DEMISIA,, DACA NU PROPUNE SA CUMPERE AER CONDITIONAT, TELEVIZOR SI ALTE "":MOFTURI "" , LA CLUBUL UNDE 10 PENSIONARI JOACA TABLE SI CONSUMA ALCOOL, FARA SA ADUCA BENEFICII SI FARA SA PRIMEASCA SI ALTI PENSIONARI..

OAMENI BUNI, DIN CE BANI VA PERMITETI ACESTE CHELTUIELI INUTILE SI INEFICIENTE ??? DIN BANII BIETILOR PENSIONARI CARE ABIA TRAIESC DE AZI PE MAINE...

ACEASTA UNITATE NU ESTE PROPRIETATEA CELOR CARE LE CHELTUIE BANII CU " ACTE IN REGULA "

BANII SUNT AI TUTUROR MEMBRILOR...

.
Pensionar pe 22 Septembrie 2022, 20:57
#15483
Nemulțumit
Parlamentarii șiau mărit veniturile La pensionari se mai găndesc, adică bogații nu se mai găndesc și La săraci.

Peste 2 ani ani vor venii iar săi votăm prin oraș. Atunci o săi întrebăm și noi , unde ai fost cănd noi am răbdat și de foame și de sete. În mexic un parlamentar nu sa ținut de cuvănt ce lea promis alegătorilor și lau împușcat. Diferența este că noi nu avem arme.
Vasile pe 22 Septembrie 2022, 20:52
#15482
Parcul municipal
Ba,dl primar,frumos parc ai mai facut!Bancutele,cit mai multe,cam scumpe.Cind pui bre si umbrelute,ca ai avut grija sa tai toti copacii.Ba,primare,taie dracului si salcimii aia si tuia,ca nu se cade la asemenea risipa de bani!Si stii ce,autorizatia pentru teren de golf,ce ai dorit tu sa devina mindrie de parc municipal,se obtine numai cu aprobare de la KJ.Vezi ca si cosuletele pentru gunoi,sunt cam multe.Poate le numara cineva!E bine sa pleci singur,nu risca la reactia multimii.Pleaca cu toata gasca .
Tomuleasa constantin pe 22 Septembrie 2022, 19:12
#15481
Car pensionari
Dumnezeu săți dea mulți bani atăta prietenie cătă prietenie am eu personal cu tănase , dacă nu praful și pulberea să se aleagă de tine care mănănci mult rahat despre mine
La Agricol pe 22 Septembrie 2022, 14:39
#15480
E balamuc
De câțiva ani se face campanie murdară de către cei de la agricol, industriale e pe butuci, nu se deranjează nimeni sa caute elevi,cei din Agricol denigrează toate liceele din oraș sunt numai șerpi și serpoaice, se mănâncă intre ei acum a venit mama șerpilor fosta doamna inspector MANICA si face legea da ore la cine vrea da sporuri la cine vrea Directorul e smirna,de ce oare,cu ce îl are la mâna???? Lasă doamnă sa mai mănânce și alții paine ca o sa crapi de atâta răutate, chiar ești o persoană rea, or fi vremuri grele dar aceasta perosna e lipsită total de umanitate!!!! Rușineze,de aia te.au luat la goană din inspectoratul școlar, te dai prietena cu Monica și Nutica,le mănânci pe la spate,atenție fetelor ca va bârfește peste tot!
CETATENI PENSIONARI pe 22 Septembrie 2022, 13:39
#15479
CETATENI PENSIONARI
POLITISTA MITRANA E RUDA CU ACEL CONSTANTIN DE LA TANASE SI PRIETENA CU CELE 2 CASIERE SI DOAMNA IN NEGRU CU OCHELARI .

POLITISTUL BIRSASTEANU A FOST LA FRONTIERA CU BAIATUL LUI NUTU VASILE CARE A FOST IN CONSILIU SI IMPREUNA CU TOMULEASA VOR SA FALIMENTEZE C.AR. PENTRU A-L PRELUA TANASE SI SA RAMANA ANGAJATI - SLUGI LA TANASE.
Cetățean pe 22 Septembrie 2022, 08:48
#15478
Precizare
Totul se numește politic și nu pregătit profesional. Te doare sufletul cănd știi că ai un copil extra pregătit și nu are loc de jmecherii excroci politici și ia drumul străinătății. Și mai rău te doare cănd pleacă tănăr și îl vezi dacă mai apuci bătrăn.

Politicul din acest oraș a făcut totul numai pentru ei iar pentru noi nimic.

Niște jigodii ordinare.
Precizare pe 22 Septembrie 2022, 07:10
#15477
simplă
Se spune ca dna profesoara-inspectoare Mănica Sanda este soția adjunctului șefului poliției Turnu Măgurele, Manica Eduard, amândoi ana...eți funcțional, numiți politic !
Delegat car. pe 21 Septembrie 2022, 23:20
#15476
Delegat

\n
\nCei doi polițiști Mitrana și bărșăteanu din consiliul de la Car au venit cu scopul ca cearul să intre în faliment și să fie preluat de marele h.ț TĂNASE și ei să fie angajații lui.
Coleg pe 21 Septembrie 2022, 21:16
#15475
Pentru directorul liceului Agricol Turnu Măgurele
Domnule inspector școlar general știți ce se întâmplă în acest liceu, știți ca doamna,fostă inspector,Mănica Sanda face ce vrea in acest liceu, domnul director isi bate joc de colegii vechi,cu experiență ai liceului, ii tratează ca pe ultimii oameni pentru a mulțumi pe această doamnă Monica? Nu este normal.Suntem un grup de colegi, vechi ai scolii, noi muncim de fiecare dată și la laude vine Chițan si Marica.Se dau sporuri necuvenite, ilegale, verificați cum au fost aleși diriginții, cei din consiliul de administrație, comisiile.din școală, sunt multe mizerii aici.Directorul s.a înconjurat politic de pnlisti si pe cei care muncesc,îi batjocorește. Urât, f.urat.
Pensionar membru CAR pe 21 Septembrie 2022, 19:57
#15474
Nemulțumit
Dle Hodină au trecut 7 luni de cănd vam ales președintele consililui de administrație

În numele celor mulți dați afară cele două casierițe care sunt foarte obraznice și nu respectă pe nimeni. Vă atenționăm dle Hodină că dacă nu le schimbați o să convocăm noi adunarea generală și propunem schimbarea consililui de administrație.
Cetățean pensionar. pe 21 Septembrie 2022, 09:01
#15473
Nemulțumit
Domnilor administratori . Turnu cu știri

Nu mai le permiteți unora să jignească pe alții cu ,, care ei au conflicte în viața de zi cu zi. Jignesc nu le mai afișați mesajul.

Prin aceste jigniri o să fim nevoiți să vă acționăm în judecată . La acest SAiT mesajele să corespundă și moral și etic.

Nu este corect ca unii să fie jigniți iar autorii mesajelor să rădă cu gura pănă la urechi..

Vă mulțumesc pentru înțelegere. Unele

mesaje nu corespund deloc cu realitatea sunt mincinoase , ranchinoase , răzbunătoare și intrigi între oameni.
Cetățean pe 21 Septembrie 2022, 07:26
#15472
Nemulțumit
De 2 ani sa scos trenul Turnu _ .Roșiori.

Și la făcut cu dănsa mare pe Rudarul

Cocărlău cu microbuzul lui.

Problema este că refuză biletele de pensionar cu jumate de preț și biletele de veteran de război gratuite. Dacă nuți convine

devine violent șiși dă arama pe față te înjură și țipă. Țiganul cănd ajunge șef prima dată pe măsa 0 ciordește.
Microbist pe 20 Septembrie 2022, 20:10
#15471
Cetatea
Dle Primar. ÎL mai țineți mult pe ionuț

Babadag președinte la CETATEA

Chiar în orașul nostru nu găsiți un alt președinte trup și suflet pentru cetatea.
Cetățean. pe 20 Septembrie 2022, 16:09
#15470
Nemulțulit
Parcul Mircea cel bătrăn arată urăt

Dl Cone cănd aveți de gănd săl băgați în reparație
Un cetățean pe 19 Septembrie 2022, 23:05
#15469
Orașul fără iluminat public că pe timpul lui Ceaușescu oare edili circula pe stradă pe înserat ?
Unde este iluminatul public?
Ziua a șaptea pe 19 Septembrie 2022, 08:54
#15468
Sunt la fel toți
ȘI Dumitru când trăia era la fel. Lacom de bani și de păsărici. În ultimul timp se țăcănise și mai rău.
Geabou Dumitru pe 19 Septembrie 2022, 07:45
#15467
Pacient medic familie.
Sunt la dr Luțu. Adventistu.

Cănd mă doare ceva șii spun zice căl doare și pe el. Medic slab , dar lacom de bani.
Bodărcă marin pe 19 Septembrie 2022, 00:02
#15466
Membru Car
Îl bine pe costică . Este un omÎl cunosc bine pe costică și este un om de cuvănt și foarte serios. Nu umblă cu fofărlica sau să se laude cu ceva. Pentru drepturile pensionarilor a fost în echipă cu Dumitrov. Om de încredere și bun tovăraș de drum.

Sandu velicu pe 18 Septembrie 2022, 22:52
#15465
Membru car
Băi prostule care critici membrii de administrație. Au prelut un prejudiciu de 19 miliarde vechi și prin instanțe au rămas cu 5 miliarde. Taci dracu din gură și nu mai băga intrigi.
Tomuleasa constantin. pe 18 Septembrie 2022, 21:02
#15464
Car pensionari
Dacă tot minți că eu mă laud pe la pensionari dăți și numele cu dovezi să ne întălnim în instanță. Orcum măine merg la poliție să vedem cine este mincinosul.
Turnean pe 18 Septembrie 2022, 19:53
#15463
Intrebare simpla
Dlui/Mă Cone : faci și tu ceva cu pomii din oraș care stau sa cada peste noi la cea mai mica adiere de vint ? Aștepți victime ?
CETATENI PENSIONARI pe 18 Septembrie 2022, 13:53
#15462
CETATENI PENSIONARI
- SE LAUDA MECANICUL TOMULEASA, PE LA TOTI PENSIONARI CA EL BATE CU PUMNUL IN MASA SI CONDUCE PENSIONARII DE LANGA P.S.D., PENTRU CA PRESEDINTELE HODINA, MANEA, SI CEI 2 POLITISTI, NU AU HABAR.....
PARCUL DIN TURNU MAGURELE... pe 18 Septembrie 2022, 13:40
#15461
CETATENI....PARCUL NOSTRU ....
DOMNULE PRIMAR, DUMNEAVOASTRA VA PLACE CUM ARATA PARCUL ???

IN CE ATI INVESTIT BANII, CA NU SE VEDE NIMIC....

CE ATI FACUT CU ACEI ARBORI SECULARI
Paul pe 18 Septembrie 2022, 12:56
#15460
Obediență
Vrei sa faci carieră la Spitalul Turnu Măgurele? Simplu! Chemi personalul din timpul liber sa pupe șefa și ai calificativul MINUNAT . Dacă nu vreți de bunăvoie și plăcere- obligatoriu.
Sri pe 18 Septembrie 2022, 12:32
#15459
Divizia Valize
1.Cautam persoana dusa cu pluta si obedienta care sa primeasca o caliza cu acte pt a arata poporului cata furaciune fac cei din politica( exclus Sergiulica deoarece nu da bine pe sticla si scrie mult ceea ce nu ne intereseaza ca oricum judecatorul zice ce vrem noi.

2. Cautam proprietar de teren prim satele de langa Turnu unde sa amplasam valiza. Terenul sa fie c*rat si ju olin de baligar sa puta actele. Valiza o sa fie gasit intr o zi insorita ca sa nu se murdareasca lumea.

Cerem si oferim seriozitate
Petre Eduard pe 17 Septembrie 2022, 20:48
#15458
Cozma Apa Serv
Mă întreb cum poate acest om cu o minte dia..lică,care trăiește numai pe spatele cetățenilor din judetul Teleorman,cum poate să-i mintă pe toți chiar și pe colegii de partid, acest sifon care și pe familia lui e instare sa o sifoneze pentru ai fi lui burta plină,ore nu există un om capabil să-i ia locul că DR Tehnic,tot vorbește de studii,ore ce a făcut în viață? Decit a f..at și mințit .pe tot județul,păcat că nu-l observă cei care sunt in măsură,dar o să vină și ziua cînd o să de-a socoteală pentru tot ce a semnat și care a fost practic la devastarea acestei societăți Apa Serv .in concluzie îmi este rușine că sunt din acest oraș cu acest om (mizeriei).
Cetățean român din Turnu Măgurele pe 16 Septembrie 2022, 21:56
#15457
Cei care discută despre spitalul municipal
Spitalul este pentru contribuabilii societății iar pentru o intervenție la camera de garda a spitalului nu trebuie să se plătească decât de persoanele care nu plătesc CASsul adică cei nu au card de sănătate dar la Turnu Măgurele se cer bani pentru orice tip de intervenție pentru a creste veniturile spitalului, banii respectivi nu ajung la trezoreria statului român ci în buzunarele unor șmecherii.(Dacă aveți probe că nu am dreptate la ceea ce am scris eu veniți cu date concrete "chitanțe de la trezoreria statului".) succesuri.,,.. AȘTEPT!!!!
Dr.Maxx pe 16 Septembrie 2022, 20:24
#15456
Corectare la "unul,dintre cei multi'
Domnule ai folosit expresia pleava societății...nu e corect

Se folosește plebea societății .Adică plebe. - pătură de oameni cu moravuri proaste,pătură de jos.Expredia e din limba latina

Contribuabili pe 16 Septembrie 2022, 14:14
#15455
Abuz
Astăzi am fost la pansament la spital și la camera de garda o asistenta bruneta cu parul lung mi a cerut bani fără ca să mi dea chitanță. 20 lei.Asa se practică?Dacă vreau ii dau eu dacă cere trebuie sa mi dea chitanta
CETATEAN pe 16 Septembrie 2022, 11:20
#15454
CETATEAN
AM FOST LA PENSIONARI LANGA P.S.D. DE SAPTE ORI, IN SAPTAMANI DIFERITE

SA INTREB CAND POT GASI PRESEDUNTELE SI CONSILIUL SI NU AM REUSIT SA-I GASESC.

INTREBAND IN CE ZI DIN SAPTAMANA TIN SEDINTELE, NU A STIUT NIMENI SA RASPUNDA...

DOMNULE HODINA, DOMNILOR CONSILIERI, DUMNEAVOASTRA SUNTETI PLATITI DIN BANII AMARATILOR CARE ISI IAU BANII DE LA GURA,

SUNTETI ACOLO SA NE ASCULTATI PASURILE, PROBLEMELE, NECAZURILE.
un oarecare pe 15 Septembrie 2022, 19:41
#15453
Alo primare
Ce timpit ai desemnat să cupleze iluminatul public la ora 18 ... Pe ai i nu sa auzit despre economisirea energiei ? Verifica și vezi .... Apoi dimineața în jur de ora 7 se închide . Resetați orele sau înlocuiți dobitocul responsabil .
Do pe 14 Septembrie 2022, 18:27
#15452
Parc municipal
Reabilitat,parcul municipal arata dupa chipul si asemanarea primarului,inca in functie!
C0 pe 13 Septembrie 2022, 19:57
#15451
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Uitativa la marele parc . arată că o baba cloanța.
Fost salariat la C I C pe 12 Septembrie 2022, 00:05
#15450
Foști muncitori la C.I.C.
Foști și actuali șefi de tură de la pază și-au cumpărat case s-au mașini după furturi din combinat ( ei furat cu mașina iar muncitorii erau controlați in sacose chiar buzunare ).Pașnici făceau șpagă pe luna mai mult decât salariul.cei de la poarta 1,2,4,cea de la ștanțare pe unde iese mașina pazei pentru cumpărarea hranei pentru animale (câini de pază pentru paznicul din postul de la gara (fosta gara a combinatului?)
Cetățean pe 11 Septembrie 2022, 23:34
#15449
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
90% din butic*ri și cârciumi au patroni fara studii superioare și fără cunostinte contabile dar au științe de șpagă (cumpără cu un preț și vând cu un adaus comercial cuprins intre 50-200
ioana pe 11 Septembrie 2022, 22:06
#15448
un papitoi
mai oameni buni, dar ce il tot il bagati pe nuta asta in seama asa ma oameni ! tot ai dati asa valoare lu bazaconia asta de om .un mascarici si atat.
cetatean infoiat pe 11 Septembrie 2022, 16:48
#15447
cetatean nedumerit
Politilistii au firme pe numele rudelor ca ei nu au voie pana la pensie(45- 50 ani), vai " saracii de ei:, ce rau o duc....Abia le mai ajung masinile, iahturile, vilele, afacerile, pensiunile, voucherele de vacante, atat in tara cat si in strainatate....

Cat sunt la serviciu isi fac " plinul " , isi aranjeaza, cateva generatii dupa ei..iar in declaratiile de avere au " doar o simpla locuinta ", ....iar dupa ce ies la pensie "apar din senin " tot felul de " afaceri ", care erau pe numele " rudelor binevoitoare "...
Doru pe 11 Septembrie 2022, 11:05
#15446
Ptr Alin
Cică fără bani cumnatul nu face nimic
Unul dintre cei mulți pe 11 Septembrie 2022, 10:33
#15445
ATENȚIE,VIN VREMURI CUM N-AȚI MAI VĂZUT
Cele mai potrivite momente pentru o reală și binevenită revoluție sunt cele pe care le trăim astăzi.De mai bine de 30 de ani,cu toții am văzut și simțit cum întreaga pleavă a societății a ieșit la suprafață,sufocând o țară frumoasă și bogată,plină de oameni buni,gospodari și pregătiți.Azi,toți acei oameni slujesc pe meleaguri străine,departe de casele și loc*rile unde s-au născut,iat pe la noi au rămas hoții,mincinoșii,puturoșii și incapabilii care au îngroșat la maxim rândurile din partidele PSD și PNL.Vă rog,dați liber postării dacă pretindeți că sunteți un site corect.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.