Danut Cuclea - cheltuie tot salariul. L-am pus primar ca sa-l intretinem. Nu e nimic de capu' lui. Cum sa dezvolte orasul, cand el cheltuie toti banii

19 Aprilie 2024 | 1197 vizualizări | 6 comentarii
Cuclea are mersul lui Celentano
Cuclea are mersul lui Celentano

Locuieste intr-un apartament primit in urma unei hotarari judecatoresti. Fosta sotie si-a luat fetita (minora) si s-a mutat in alta parte. Trebuia sa plece el si sa ramana sotia si copilul. 

Conform declaratiei de avere, in anul 2022, Cuclea castiga peste 10.000 de lei, plus masina si alte beneficii.

Acest individ nu declara niciun ban, cheltuie la blana. Pe ce?!

Cat tupeu are! Viata lui personala e facuta vraiste, dar vrea sa continue in fruntea unui municipiu. Ce exemplu e pentru tinerii din oras.

Daca primarii ar trebui sa indeplineasca anumite cerinte, cum e si  la alte meserii, Cuclea nu credem ca ar trece. 

Pe ce se duc banii primarului?! Moral e terminat, material cheltuie tot. E bun de primar?!

Poate sa fie oricine primar. Daca avem pretentii la o viata buna, atunci sa avem pretentii si la ce alegere facem. Asa primar, asa oras. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ganditi nu dormiti pe 21 Aprilie 2024, 09:54
#6
CINE NE CONDUCE DE ATATIA ANI
Ce rusine,cata prostie si hotie dupa 34 de ani de gandire libera,si ce am ajuns sa votam.Suntem blestemati sa traim in continuare in minciuna si saracie.Vinovati pentru asta sunt destui,printre care si noi,cei ce mergem la fiecare 4 ani la vot,si nu facem nimic pentru a constientiza realitatea in care traim si vremurile care ne asteapta.Sindromul Stockholm este mai prezent ca niciodata.
Dănuț Cuclea zis koyu pe 21 Aprilie 2024, 09:09
#5
Sclavii lui dragnea
În oraș nu mai există acea masă de votanți antipsd. Așa că va ieși primar din nou vechiul primar. Să zicem că ar renunța! Ce poate face pentru a supraviețui? Că nu știe nimic. Păi nu e frumos să o aburești pe 3-4000 de euro? Plus,plus,etc? Ăștia sunt,cu ăștia defilați.
Popa Emilian pe 20 Aprilie 2024, 09:12
#4
Domnului Ilie
Bun,am inteles,dupa fapta si rasplata,dar cei ce nu l-au votat niciodata,ce vina au ca s-au pricopsit cu un asemenea personaj?Si acum trebuie sa suportam si sa induram masurile unei gasti de partid,cu nasi si fini,plini de aroganta si care ne arata maxima nepricepere asezonata cu smecheriile facute din banul public,si din care se infrupta zilnic.
ilie pe 19 Aprilie 2024, 21:17
#3
neica "nimeni"
Asta ati votat, asta aveti.... Un pitic si la trup si la minte....
Piti pe 19 Aprilie 2024, 13:42
#2
Pitic
Dacă acest om nu a fost în stare să și gestioneze viața și familia cum poate el să gestioneze un oraș? Măcar așa gândiți oameni buni!

Și faceți comparație cu alți candidați care plătesc sute de oameni din munca lor.A plătit vreodată în viața lmacar o persoană din munca lui,acest individ?
Asta mic sta de 24 de ani in Primaria Tr.Magurele pe 19 Aprilie 2024, 13:25
#1
Cheltuie pe dracu tot
Salariul ala total nemeritat este tras pe dreapta luna de luna.Nu va imaginati ca piticul sta zilnic pe la cozi si prin magazine.Cine la vazut vreodata la una dintre cesele de marcat ale oricaror magazine?Cumparaturile se strang din sacoselele ce vin de pe la niste magazine de prin oras si din piata.O alta parte a bunatatilor se strecoara si pe la Primarie,adusa de unii baieti grijulii fata de nevoile conducatorului suprem.Nu-i asa coana Ionela?!Baaa,daca voi credeti ca asta va merge la nesfarsit,iar cu toti suntem niste prosti,ori dormiti inca,ori traiti pe alta lume.Cat de c*rand va veni si nota de plata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.