Turnu Magurele a devenit punct strategic pentru Uniunea Europeana. E nevoie de un primar inteligent, nu de unul care doar primeste ordine

22 Aprilie 2024, 12:46 | 10862 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Port Turnu Magurele

Comertul local a pierdut, urmeaza si ceilalti care isi pun sperante sau sunt legati de Primaria Turnu Magurele. Europa a venit pentru interese strategice, nu pentru interese locale.

Viitorul primar va trebui sa stie cum sa mufeze furtunasul cu interesele locale la conducta cu interese strategice europene. 

Citeste si: VIDEO CEL MAI BUN MEDIC E DIN TELEORMAN: „NU SE ŞTIE CINE DĂ ŞI CINE PRIMEŞTE

Tot ce se face pe malul Dunarii este strategic si trebuie avizul CSAT. Banii sunt de la Uniunea Europeana.

Exemplu: combinatul chimic  - "Pe Donau Chem lichidatorul cere circa 20 de milioane euro, acesta fiind un combinat care încă poate produce îngrășăminte. Interes există din mai multe părți, atât interes local cât și extern, dar aici va trebui să existe și  aviz CSAT pentru viitorul proprietar. Pentru că este strategic și este poziționat strategic, pe malul Dunării, și pentru că are capacitate de producție mare, în condițiile în care nu avem nimic în funcțiune în România (Azomureș este la doar 15% din capacitate), adjudecatarul licitației va trebui să primească un aviz de la CSAT ca să poată intra efectiv în posesie și să poată produce."

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Dicu Rodica pe 23 Aprilie 2024, 22:11
#4
Canalizare
Nu există canalizare, apa potabilă drumuri ,etc
Constantin pe 22 Aprilie 2024, 21:40
#3
Combinatul este o ruina care prezinta pericol
Sa ne anuntati si pe noi cand reporneste CIC,ca sa putem fugi cat mai departe de oras.Nu s-a reabilitat o scoala,o gradinita,azilul de batrani este o cladire veche de 100 de ani ce sta sa cada,spitalul nu este o unitate medicala la care se poate apela cu incredere,centrul orasului este plin de tarabe insalubre si mizeria este peste tot.Nu s-a atras o investitie serioasa aducatoare de noi loc*ri de munca,iar banii publici se cheltuie masiv pe tot felul de spoieli si maruntisuri extrem de scumpe,fara o importanta deosebita pentru dezvoltarea zonei.
ilie pe 22 Aprilie 2024, 21:21
#2
aiureli
Aiureli... Combinatul a murit de multa vreme. E mai ieftin sa fie demolat si construit altul decat sa fie pus in functiune...
Dănuț pe 22 Aprilie 2024, 20:03
#1
?!
Bă, voi ați văzut cum arata portul ce se face cu bani europeni ? Cu estacadele alea de stau sa cada, macaralele ruginite, combinatul care arata ca după bombardament ?!... Asta e punct de atracție ? Poate pt fantome și moroi !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.