Ioan Niculae şi Nicoleta Toncea, chemaţi în judecată de Domniţa Niculae la Tribunalul Teleorman.

19 Aprilie 2014 | 8003 vizualizări | 10 comentarii
Ioan Niculae si Nicoleta Toncea foto: Atac
Ioan Niculae si Nicoleta Toncea foto: Atac

Ioan Niculae e târât prin instanţe de femeile din viaţa sa. Cel mai bogat român a intentat divorţul, soţia sa, partajul, iar pe fir a intrat şi amanta miliardarului, Toncea Nicoleta Mariana.  Iubita afaceristului se luptă prin instanţe cu Domniţa Niculae pentru mai multe proprietăţi. De la Judecătoria Sectorului 1, procesul de partaj s-a mutat la Tribunalul Teleorman. Domniţa Nicolae a deschis un proces împotriva soţului şi a amantei, proces prin care cere anularea unui act juridic. Surse judiciare au confirmat că este vorba de mai multe proprietăţi pe care Ioan Niculae le-ar fi trecut pe numele  Nicoletei Toncea ( alintata "Boticuţ" de magnat)  in încercarea de a evita să le împartă cu soţia sa în cadrul procesului de partaj.

Dosarul nr. 1188/87/2013, de la Tribunalul Teleorman, are ca obiect constatare nulitate act juridic iar următorul termen este în data de 19.05.2014, atunci cand trebuie sa se prezinte si Ioan Niculae si Nicoleta Toncea. Domniţa Niculae a cerut înscrierea în fals a actului prin care Nicoleta a intrat în posesia mai multor bunuri şi afaceri în Teleorman. Dacă instanţa va accepta cererea, procesul deschis pentru anularea actului s-ar putea suspenda şi procurorii ar putea deschide o anchetă penală pe numele lui Niculae şi Nicoleta. Afacerile din Zimnicea ale celui mai bogat român sunt gestionate de Nicoleta Toncea, cu care magnatul are un copil.

Comentarii (10) Adaugă comentariu
lulu pe 09 Februarie 2015, 14:21
#10
un bandit
acest om care nu e om e o j*****e este unul din cei care a distrus judetul impreuna cu dragnea,merita arestati si confiscata toata averea pentru ca nu e a lor e a pop**atiei
Justitiaru pe 27 Aprilie 2014, 23:44
#9
saracii
Doua c*rve si un afacerist d carton, bagamias p**a-n mortii si-n copii lor!
sa ii dau clatza lu Nicoleta pe 25 Aprilie 2014, 18:20
#8
sa ii dau clantza lu Nicoleta
da fa c*rvo banii la Donau Chem !!! manca-te-ar ciuma si sida de imputita!!!!!
ptr nicolae si ban pe 19 Aprilie 2014, 23:54
#7
ptr zdreanta de nicoleta
sper ca cineva ne va auzi si se va face dreptate, unul este ban un boschetar care isi incaseaza luna de luna salariul si alte bonusuri, dute frate la balta la suhaia si pescuieste acolo salarii ptr combinat, chiar nu va este rusine dupa ce ca sunt banii putini, salarii mici nici pe aia nu-i dati, despre nicoleta ce sa spun decat sa nu uite ca acest combinat a tinut in spate multi ani si alte combinate,despre nicolae esti un ti**n nenorocit ....si acum o urare de sf paste sa va ia dna-ul si sa va duca acolo unde va este locul adica la puscarie ...
GHEO pe 19 Aprilie 2014, 18:13
#6
RESTANT LA SALARIU
SA DEA BANII ANGAJATILOR CARE I-AU FACUT BOGATI CA FEMEI CA TONCEA SANT MULTE CARE AU SALARII DE MII DE EURO DOAR PENTRU CA SANT FEMEI SI N-AU NICI IN CLIN NICI IN MANECA CU COMBINATELE CHIMICE SAU CU UNITATILE AGRICOLE DIN JUDET

xy pe 19 Aprilie 2014, 13:24
#5
Nicolae
Taranca blondina din nasturelu ar trebui sa stie ca bani ei vin din combinatu DONAU CHEM din Turnu Magurele.Va urez o sarbatoare trista.
bula pe 19 Aprilie 2014, 10:13
#4
nicolae
ma rog la dunezeu sa ai parte de tot ce e mai rau pentru nicolae si ai lui pentru ban si pentru conducerea combinatului
io pe 19 Aprilie 2014, 09:29
#3
io
Daca si paganul asta e magnat....... Pai un magnat se respecta ma, nu face ca asta sa nu si plateasca angajatii nici acum de sarbatori. Baga bani in fotbal el...baga mi as in cine l a fatat. Scarba de om. Acuma florareasa este mare patroana.
nici o-laie ma numesc pe 19 Aprilie 2014, 03:32
#2
am amante in 7 sate
daca nu apare o stire de senzatie,,multumesc turnu cu shit,,nu mai are cine sa ma injure,o stire spala pe alta.nu dau banii la zi plus bonuri si alte drepturi salariale prin contract pt ca nu vreau si am o problema de fond de ten,pur si simplu eu doar incasez iar conducerea de la donauchem nu are c*raj sa imi ceara drepturile salariale pt angajati pt faptul ca daca cer asa ceva nu vor mai fi in functie.Asa ca mai bine prefera sa isi ia banii si sa taca din gura.La toti directori mei le-am spus ca I-am pus in functie sa I-mi aduca bani si niciodata sa I-mi ceara,ca de aia I-am pus sefi.Ban nu poate sa faca fata cu banii nici pt familia lui,dar sa mai si produca.Daca zice ceva de bani lu nici o-laie a 2 zi vine lupu in locul lui.Incepand cu 1.05.2014 va trimit in somaj si chiar vreau sa vad cu cine am sa mai pornesc combinatul in toamna cu domnita niculaie sau cu mariana ca de zombiii pensionari sunt sigur ca vin si pe 500 si bretele ca sa le dea jos mai usor pt un anal.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.