Surpriza neplăcută a lui Ioan Niculae pentru angajaţii Donau Chem. Este creştin patronul combinatului?

18 Aprilie 2014, 00:06 | 2982 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Paştele din acest an este unul de pomină pentru angajaţii Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele. Ioan Niculae pur şi simplu nu vrea să le dea niciun ban, tot ce se întâmplă este cum nu se poate mai rău. Bătaia de joc pare a fi premeditată, există  chiar un plan special pentru sărbători. Cel mai bogat român nu ştim ce gândeşte, însă, fiind în sărbătoare, nu este creştineşte să nu-ţi plăteşti angajaţii care au nevoie de bani ca de aer. Din păcate, sunt şanse mici ca în Vinerea Mare să se arunce ceva la muncitori. Niculae este ocupat cu fotbalul, fiind foarte bucuros că Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României şi nu îi arde de cei care nu ştiu ce vor pune pe masa de Paşte.Mai mult, Niculae le-a promis jucatorilor cate 15 000 de euro daca vor castiga finala. Pentru chimistii turneni, datoriile şi facturile sunt tocmai bune pentru aceste zile de sărbători,  să le facă  mai "frumoase".

În urmă cu puţin timp, patronul Donau Chem a promis, chiar la o televiziune, că până de Paşte o să achite toate salariile şi, ca o dovadă a tupeului, a spus că îi este ruşine faţă de angajaţi. Din câte se vede, cel mai bogat român este foarte ruşinos, mai ceva ca o fata mare. Nimic nu justifică ce face Ioan Niculae, doar bătaie de joc într-un grad foarte înalt. Numai de sărbători nu le arde muncitorilor turneni, însă au puterea să ureze patronului şi conducerii combinatului ca Sfintele Sărbători să le aducă atâta bucurie câtă au şi ei.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
anonim pe 25 Aprilie 2014, 11:35
#8
porcu de Pelea si Ban
Dati bani hotilor ca va ajunge cit ati furat
Viorel pe 19 Aprilie 2014, 14:21
#7
Un angajat
Ne-ai dat vin dati-as m**e sa iti dau,sã uitãm de bani?! Datiar popa cu el pe piept cu ulei amestecat.



Sa iti cumperi costum de Paste de scândura cu banii care trb sa ni dai.

Sa faci spume la c** ca extintinctorul.

elena pe 18 Aprilie 2014, 19:24
#6
elena
ba nenorocitilor dati bani la oameni fira -ti ai dreacu, sa va dea dumnezeu de paste la toata conducerea combinatului cate o masina sa va duca la puscarie si sa aveti cate o surpriza de paste sa va ia dna, s au mascatii si pe je**sul de nicolae, sa va tragem la m**e eu cu toate prietenele mele si lui ban si nicolae si bosorogul de pelea
! pe 18 Aprilie 2014, 15:35
#5
!
Daca au ei, de ce sa mai dea si angajatilor. Nenorociti oameni!
acelas bulă pe 18 Aprilie 2014, 15:14
#4
rusine
rusine d-le Pelea (nu stiu daca mai poti fi numit domn.)
unu bulă pe 18 Aprilie 2014, 13:44
#3
un paste fericit conducerii S:C: DONAU CHEM.
cu ocazia sarbatorilor pascale va doresc sanatate multa, sa aveti putere de munca poate ne achitati salariile restante (sa nu face-ti eforturi prea mari)si sa achitati si dumnevoastra facturile cu lactate si cozonaci expirati pe care le dati astazi muncitorilor.Sa va fie de bine domnilor si sa achitati salariile la craciun ca doar pastele trece.
Aprilie 2014 pe 18 Aprilie 2014, 10:46
#2
Prostii sa sufere
In c*rand se inchide si combinatul.O sa va duceti cu tarnacopul si lopata pe camp dupa fier.
IOAN NICI-O-LAIE pe 18 Aprilie 2014, 03:19
#1
SUNT TIGAN COSTORAR SI MA MANDRESC
La costorari daca nu te inseala macar cu o mie veche sau mai mult,nu se simt bine.Nea gipsy nici o-laie se simte bine cand incaseaza de la interangro banii munciti de donauchem trecuti prin 2 firme deci profit dublu.Statul I-a acordat subventii pt gaz si nu a mai scos lumea in strada.Inca un profit din partea statului care il ajuta pe el si nu pe muncitori.An electoral sa vedem cine mai voteaza.Gipsy costorar sa ai parte de multe dna-uri si daca se poate de sarbatori sa I-ti ajute d-zeu sa cazi cu elicopterul sau sa te duci cu masina intr-un zid de beton.Poate vine altul in locul tau si o sa faca mult mai rau decat ai facut tu acestui oras.Cu ocazia sarbatorilor de pasti it-I urez sa ai parte de 3 masini la poarta salvarea,dna,mascati.Salvarea nu pt tine ci pt familie.Tu ai un singur drum cu o singura axa astra-zimnicea-tutunul romanesc-combinatele-agricultura-panificatie-procesare gaze-panificatie-carne si nu in ultimul rand un glont pe teava pt cap dar sa fie sigurca face c*rat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.