L.Dragnea, "miel" de 100 000 de euro de la un fost ministru al transporturilor. Motivul: un loc în Parlament.

18 Aprilie 2014, 00:05 | 2183 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
L.Dragnea parca spune ca banii trebuie depusi intr-un cont.

Refugiat cu sprijinul sefului sau de partid, Crin Antonescu, in Parlamentul European pentru a scapa de anchetele DNA, se pare ca lui Ovidiu Silaghi i s-a urat cu binele de la Bruxelles.Asa ca fostul ministru al Transporturilor s-a hotarat sa se intoarca pe meleagurile mioritice pentru a candida la alegerile partiale pentru locurile ramase disponibile in Parlamentul Romaniei. Si, dupa cum sustin sursele noastre, liberalul in care Crin Antonescu si-a pus atatea sperante, a cerut si binecuvantarea pentru a fi ferit de surprize la alegerile pentru Colegiul 2 din Satu Mare. Insa nu sefului sau de partid, ci vicepremierului Liviu Dragnea.Pe care, de altfel, fara sa-i pese ca DNA le sufla oricum in ceafa, l-ar fi si omenit, prin intermediul cumnatului sau, presedintele CJ Satu Mare, Adrian Stef, si a liderului PSD Mircea Govor.
    Iar cum planul politicianului „turnat” de Nelu Iordache nu avea cum sa nu trezeasca interesul anchetatorilor, acestia au aflat rapid si de masurile de siguranta pe care Silaghi si le-ar lua pentru a nu avea surprize la scrutinul electoral din Colegiul 2 din Satu Mare. Unde, desi beneficiaza de sprijinul neconditionat al colegului de partid si totodata cumnatului Adrian Stef, a decis sa primeasca si binecuvantarea unui alt lider. Dar, culmea, nu al PNL, ci al PSD…
Nu este greu de imaginat monitorizarea stricta de care se bucura din partea structurilor abilitate politicienii care oricum sunt acuzati de fapte de coruptie. Si uite cum, dupa cum sustin surse din cadrul anchetei, Ovidiu Silaghi ar fi parafat intrarea in zona de influenta a lui Liviu Dragnea printr-un cadou pascal traditional. Numai ca „mielul” oferit pare sa fi fost unul destul de scump, in unele note informative intrate in posesia noastra vorbindu-se chiar de un cost de 100.000 de euro. Insa miscarea lui Silaghi nu este una singulara, el oferindu-si serviciile la pachet cu cumnatul sau, Adrian Stef, la randul sau cercetat de DNA pentru fapte de coruptie. Iar din informatiile intrate in posesia noastra reiese ca cei doi liberali au negociat intens dezertarea lor la USL, cu Liviu Dragnea si presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor. Iar intelegerea parafata in mare secret prevede ca Ovidiu Silaghi sa se refugieze la sanul primitor al UNPR, in timp ce presedintele CJ, Adrian Stef, ar uma sa ingroase randurile deja rarite ale „baronilor” pesedisti.

Acum, este normal ca un politician cu experienta ca Mircea Govor sa se zbata atat pentru ca sa extraga din randurile fostilor parteneneri de guvernare oameni pe care sa-i inregimenteze sub faldurile generoase ale social democratiei. Numai ca, dupa cum suspecteaza procurorii, agitatia liderului PSD nu ar fi chiar una strict propagandistica, oamenii legii urmarind generozitatea subita de care da dovada mai nou Adrian Stef fata de rivalul sau politic. Asa ca, din banii trimisi cu larghete de la Guvern pentru proiectele de infrastructura din Satu Mare, presedintele Consiliului Judetean aloca „halci” importante, stranie coincidenta, tocmai structurilor administrative care au diverse contracte de prestari servicii cu firmele despre care exista suspiciuni ca s-a afla sub controlul din umbra al aceluiasi Mircea Govor…

sursa:enational.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
qaphm;puidhqxg pe 18 Aprilie 2014, 21:55
#1
HAPPY EASTER !
A luat "mielu",iar dupa Pasti se va face si plata.Dar nu prin TelDrum,ci prin DNA cu destinatie la Rahova.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.