Cronica infracţiunilor: furt calificat, distrugere şi infracţiuni de conducere a unor autoturisme pe drumurile publice fără drept de circulaţie sau cu numere de înmatriculare expirate.

18 Aprilie 2014, 00:04 | 2071 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie Crângu au fost sesizaţi prin serviciul 112 de către P. Petre, gestionar la un bar din localitate cu privire la faptul că în timp ce era de serviciu, o persoană, G. Rareş din aceeaşi localitate nu era mulţumit de câştigurile pe care le acumulase în timp ce se juca la un aparat de jocuri de noroc şi a trântit aparatul pe jos, deteriorându-l, după care a sustras o sumă de bani din interiorul aparatului şi a părăsit incinta localalului respectiv. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat,, şi ,,distrugere,, , în continuare efectuându-se cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele l-au depistat pe C. Ştefan din localitate în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Spania pentru care nu a putut face dovada înmatriculării acestuia în statul respectiv şi nici măcar a încheierii poliţei de asigurare de răspundere civilă, în acest fel neavând drept de circulaţie pe teritoriul României.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice care nu are drept de circulație în România, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 4 C.p.

S. Mişu de 60 de ani din comuna Islaz a fost surprins în timp ce conducea un autoturism pe DJ  642 având plăcuţele cu numerele de înmatriculare expirate, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.