Realitatea în imagini - Bătaia de joc la adresa turnenilor.

30 Iulie 2015 | 3016 vizualizări | 6 comentarii
Depozitarea gunoiului menajer in trecut si azi.
Depozitarea gunoiului menajer in trecut si azi.

Un cititor al site-ului a trimis o fotografie care spune destul de multe despre jaful si bataia de joc din acest oras. Desi tariful la gunoi a fost dublat, "calitatea" serviciului este aceeasi.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Daca vrei calitate in servicii de orice fel pe 31 Iulie 2015, 21:27
#6
Votati anti PSD
Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD Votati anti PSD !
Constantin Rotaru. pe 30 Iulie 2015, 18:10
#5
O rectificare si o propunere.
Rectificare: In piateta de la G1 ESTE INFUNDATA SCURGEREA DE LA CISMEA CU MATERIALELE DE CONSTRUCTII FOLOSITE DE MESTERII DE LA RESTAURANT. DE ALTFEL, TOATA CANTITATEA DE APA NECESARA LA CONSTRUCTIE NU S-A LUAT DE LA VICTOR DIN CURTE CI DE PE DOMENIUL PUBLIC!!PropunereconfusedTATIA DE TAXIMETRISTI DE LA G1-G2 SA FIE MUTATA LA GARA-ESTE LOC DESTUL SI UMBRA SI SE POATE ORGANIZA UN DISPECERAT COMUN CU CASIER. ACUM S-A CREAT O INVALMASEALA CUMPLITA IAR CEI CARE VIN LA CUMPARATURI LA PENNY SI LA PROFI NU AU UNDE SA-SI PARCHEZE MASINILE. CUM ZIC EU NU ARE CUM SA-I DERANJEZE PE TAXIMETRISTI. LA AUTOGARA CUM ESTE?.
un catanghez pe 30 Iulie 2015, 15:10
#4
deceptionat
Un singur lucru pot spune SA VA FIE RUSINE.



Turnean pe 30 Iulie 2015, 14:55
#3
Polaris e o firmă mafiota
Imaginile din fotografiile prezentate de voi,le găsiți la toate loc*rile de depozitare a gunoiului menajer,plus câinii din dotare.
Constantin Rotaru. pe 30 Iulie 2015, 13:34
#2
Gand la gand...
Si eu am de semnalat cateva nereguli.- In piateta de langa restaurantul" Victor" c*rge apa continuu de la cismea, cred ca este o fisura la teava subterana. Considerati ca se mai " racoreste" strada?- Dle Comandant al Politiei, de ce nu aveti un site pe care sa se poata semnala rapid unele incalcari ale legii. Desigur, sa-l poata accesa doar cei care au adresa de email si-si declina identitatea. De exemplu: AUTOTURISMUL GJ 31 CMG CIRCULA CU POLITA RCA FALSA INTOCMITA DE UN CUNOSCUT INTERLOP. SE POATE SCRIE SI PE ACEST SITE, DAR STIU CA NU-L CITITI.
un magurean pe 30 Iulie 2015, 13:04
#1
bataie de joc a psd
pe magurele au amenajat loc*ri pt selectarea gunaielor, sa ales praful, dar firma polaris aveau obligatia sa de-a pubele la contract dar nu au dat,maturatul se face numai zona centrala,pa magurele colbul este de o jumat de metru, clovnul de primar nu-l intereseaza, asfalteaza zone care nau importanta, nucilor mihai viteazul unde trec,zilnic 0 automobile pecind anton pann,calarasi calugareni unde pot fi centuri ocolitoare ioc, primar care hiberneaza si vara avem ducasa ăn pustietate snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.