Informare meteo - Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată

30 Iulie 2015, 10:24 | 1871 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Informare meteo.

In vigoare de joi 30.07 ora 17 pana vineri 31.07 ora 23
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată

În dupã-amiaza zilei de joi, 30 iulie, precum şi în noaptea de joi spre vineri, 30/31 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosfericã accentuatã, cu precãdere în centrul şi nord-estul ţãrii, precum şi în zonele de deal şi de munte, iar în cursul zilei de vineri, 31 iulie, aria de instabilitate va cuprinde majoritatea regiunilor, dar îndeosebi pe cele sudice, estice şi centrale. Vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, trecãtor cu aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât, pe arii restrânse, cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp, iar izolat, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, peste 30...35 l/mp. Vor fi condiţii de grindinã.

Notã: Vineri, 31 iulie, în regiunile sudice vremea se va menţine cãlduroasã, izolat canicularã la amiazã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va mai depãşi pragul critic de 80 de unitãţi.


În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice,
Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica, Bucuresti

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.