Continuă protestul chimistilor. Ioan Ban face de râs funcţia de om. Ruşinea din fruntea combinatului are obrazul gros.

29 Iulie 2015, 00:02 | 3261 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Protestul chimistilor.

Foştii angajaţi Donau Chem continuă să protesteze în centrul oraşului Turnu Măgurele.

A doua zi chimiştii au fost mai mulţi şi mai gălăgioşi. Aşa-zisul director Ioan Ban a invitat în combinat o delegaţie a protestatarilor pentru a le comunica faptul că este un incompetent. Bani nu mai sunt şi, dacă nu se ajunge la o înţelegere cu investitorii cehi, falimentul este singura soluţie. Din sursele noastre, insolvenţa nu mai este o soluţie pentru că Donau Chem este prea îndatorat. În cazul falimentului, chimiştii vor încasa 3 salarii oferite de către stat de la Fondul de Garantare. 

Promisiunea cu treieratul s-a dovedit a fi o gogonată pentru a mai trage de timp. Se zvoneşte că producţia de grâu a luat drumul altor datorii. Chimiştii au declarat că vor continua protestele până vineri, în speranţa că disperarea lor o să fie auzită de cine trebuie. Din păcate autorităţile sunt corupte şi numai un protest extrem, cum ar fi greva foamei, mai poate să rezolve câte ceva.

Citeste si: Chimiştii turneni sunt lăsaţi în voia sorţii. Instituţiile statului şi Primăria Turnu nu vor să se implice şi să îi ajute.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 30 Iulie 2015, 07:23
#11
@Maria Cioropinoaica&Costin; Negulescu
Ha,haaaaa, cioropinoaico, te-am atins atât de rău la lingurică te-ai opărit așa? Eu cred că totuși la bază ești mascul, având în vedere intenția ta vis a vis de subsemnatul, dar poate cu democrația asta să-ți fi descoperit vocația de a fi femeie. Poate cine știe, ai și fetișuri, porți chiloți tanga. In fine, aberațiile de genul tău se pot explica doar prin faptul că și Doamne-doamne are zile mai puțin reușite. Iar tu ai prins exact una din acele zile, atunci când tăticul și mămica ta s-au apucat să te conceapă. Negulescule, sculăria aia poate fi considerată artă, dar frecatul sculei în care ești meșter, nu e. Se numește onanism și se tratează. Pricepi? Se tratează. Ca și diareea aia verbală plină de aberații. Sfatul meu pentru amândoi: beți zilnic 2 litri de lichid/zi, evitați căldura, luați-vă tratamentul corect, iar dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului.
NOI GREVISTI DISPONIBILIZATII pe 29 Iulie 2015, 21:41
#10
PT MIHALCEA si NECEA
O SA AVETI O MARE SURPRIZA LA VIITOARELE ALEGERI.CU PARERE DE RAU NU O SA VA MAI IASA JOCURILE, VA PROMITEM NOI CEI DISPONIBILIZATI.NE-AU UMILIT SI DNA PREFECT SI DL PRIMAR.AU MIMAT CA NE AJUTA,DAR IN SCHIMB AU FACUT JOCURILE CONDUCERII DONAU CHEM.SUNTETI CU TOTII NISTE PARSIVI SI JOGODII POLITICE, ASTA VA SI CARACTERIZEAZA, VA SI UNESTE.NU AVETI DUMNEZEU,DAR AVETI UN JUPAN.SUNTETI NISTE MARIONETE POLITICE SI ASA VETI RAMANE.
Costin Negulescu. pe 29 Iulie 2015, 20:20
#9
Halal articol si comentarii.
Nimeni nu are dreptul sa ia in deradere meseria de sculer!. Eu am fost maistru la scularie si stiu ca aceasta meserie tine mai mult de ARTA.Asa ca de alde ilie, mitica, ionica, pulica, mergeti la camp, sta porumbul neudat.UN SFAT PENTRU ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE: NU MAI SCRIETI NIMIC DE COMBINAT, SE VA REPORNI, DAR DINTRE SOMERI NU SE VOR INTOARCE DECAT PUTINI!!. VOR FI ANGAJATI MULTI TINERI ABSOLVENTI SI NU VA MAI FI ION NICOLAIE PATRON!!. CAT DESPRE GREVA FOAMEI, ESTE O SOLUTIE, DAR S-O INCEAPA ilie.
Muncitorii pe 29 Iulie 2015, 17:50
#8
Catre Mwyistwl Mihalcea Claudiu si tovarasul Necea
Dle Mihalcea, sa iti dea m**e toti cititorii acestui articol,iar pe domnul Cristea si doamna Jianu sa ii rogi frumos sa iti dea si ei acelasi meniu. Asteptam votarea!!
Maria de la scularie... pe 29 Iulie 2015, 13:23
#7
...ii da m**e lui ilie prostu.
Ai uitat germaneste ti**n borat?. Odata te mai numeai si franchestain. Oricum, pute rau cand apari tu. Cel putin spala-te. ESTI ATAT DE IDIOT INCAT NU VREI SA PRICEPI CA LUMEA DE AZI NU ACCEPTA DOBITOCI CA TINE?!( stii ce-a zis Galileo Galilei?:SI TOTUSI SUNT FEMEIE, MANCA-MI-AI....)
Claudiu Mihalcea si Necea Nelu pe 29 Iulie 2015, 12:58
#6
Regrete Eterne
Ne pare foarte rau de soarta angajatilor din combinat.Votati in 2016 tot cu PSD-ul si va promitem ca vom reporni combinatul.Vicele Cristea va fi noul Director de la combinat, iar Ionela Jianu va fi sefa la ambalare.
Gamfiuc pe 29 Iulie 2015, 11:23
#5
opinie
Greseala angajatilor din combinat este ca au acceptat sa munceasca fara sa le fie platite salariile la termenele cuvenite.In caz ca oamenii vor fi chemati inapoi pentru o eventuala pornire,sa nu se acceptate angajarea pina cind nu sunt platite toate restantele salariale.Oricum pe patronul combinatului nu il intereseaza soarta angajatilor . Sanse de repornire :20 % dupa 1 octombrie 2015.
Izmail pe 29 Iulie 2015, 09:29
#4
dam la tonti
da Puie Monta care da la tot cartieru, da si la turci, de ce nu da si la muncitorii de la combinat?
piedone pe 29 Iulie 2015, 09:11
#3
nu ati anvatat nimic din greselile trecutului
mai ieri a fost ziua candati rostit an cor toti pentru unu,acum cred ca va bantuie blestemul celor 24 care au fost lasati de izbeliste de voi toti acum sunteti manevrati de psd ca si anul trecut trezitiva si ganditi mai profund
ilie de la scularie pe 29 Iulie 2015, 07:34
#2
Cioropina, Cioropina....
Cioropina, mă, tu ori ești prost ori ticălos, ori și una și alta. Nu te mai da de femeie că știu cine ești. Te trădează stilul. Cum măi secătura dracului, PNL și Crăcea să se implice în acest conflict de muncă, și apoi ghici ciupercă, Dragnea și activul lui de lătrăi din care faci parte și tu scârbă ce ești, să urle pe la LATRINA 3 și GHIȚĂ TV că opoziția este în spatele acestui conflict, că liberalii turneni vor capital politic pe spinarea dramei celor din combinat, etc? Chiar așa să fie deranjul încât să bații câmpii așa de rău cu aberațiile astea? Băi gămălie, mai e o luna și un pic, si ayatollah-ul vostru o să se ducă la loc umbros, la loc cu răcoare, unde penalii ispășesc.... Regretatul Traian Tomescu a spus odată o vorbă mare unui alt penal care se credea Dumnezeul românilor: se strânge lațul! Și s-a strâns. Urmează Dragnea. Sigur.
Maria Cioropina. pe 29 Iulie 2015, 05:38
#1
Imbecilitati!.
Mai aveti sa le spuneti sa-si dea foc in colectiv in sunetele Internationalei!. DE CE P.N.L. SI DL CRACEA NU LE ASIGURA ASISTENTA JURIDICA GRATUITA??. SOLUTII EXISTA, DOAR SUNTEM STAT DEMOCRAT SI DE DREPT!. DLUI IOHANNIS II ESTE PESTE MANA SA SE IMPLICE?. BINE CA SI-A TRIPLAT LEAFA DE PARAZIT!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.