Fane Tabacitu - declarat colaborator al Securitatii comuniste! Daca Nea Fane a fost turnator, Tanti Nela a fost filatoare?

23 Decembrie 2023 | 1693 vizualizări | 3 comentarii
Tabacitu
Tabacitu

Fostul sef al Cantinei Partidului (PCR) a devenit dupa Revolutie circiumar la Terasa Sindicatelor, botezata Conciato, pe care s-a facut stapin, fiind si mare lider de sindicat, dar si mare pesedist, chiar Presedintele PSD Alexandria!

Ajuns si administrator public la Primaria Alexandria ,,l-a mincat in c*r" sa se ia in gura cu liberalul Gabriel Bulumac! Acesta face si tace! S-a tinut de capul dobitocului si azi cind tovarasii pesedisti Gadea, Dragusin absentau la ceremonialul Revolutiei din 1989, l-a demascat pe turnator!

Incet, incet acesta isi croieste drum catre scaunul de primar al Alexandriei si inlatura toate fosilele comuniste, care ii stau in cale! Urmatoarea tinta: Augustin sau Dragusin??? Cota la pariuri: Dragusin 1 la 2, Augustin 1 la 10!

Mai mult >> de la sursa

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ninel pe 25 Decembrie 2023, 07:28
#3
Dar la noi in Turnu, la primărie citi sint?
Sint multi, conform ultimului recensămînt din 2021, făcut în 2022! Vorba lui Geoană:" putini am fost, multi am rămas"! Sa îl vedem pe Cuclea și pe băieții lui, dacă trec proba!
Star pe 24 Decembrie 2023, 18:46
#2
Famiglia
Gușteri Kaghebiști se sfâșie între iei și asta este foarte bine .Bulumaci ar trebui sa știe ca au făcut averea stand cu iei la masa,Almajanu,Comanescu, “Pesediștii “care au vândut PNL ul lui Pârvulescu alt pui de pesedist vopsit . Dacă nu crede să-l întrebe pe Dragusin. Ăștia ce credeți ca au fost ?Acum le apare și lor adeverințele de CNSAS .
Pizza conciatto P pe 23 Decembrie 2023, 20:39
#1
Fuga lde la psd
Oamenii lui Dragnea din fostul psd fug cu toți deorece se trădează între ei așa cum a făcut și Dragnea cind l-a trădat pe Coldea ,acuma ciolacul a trădat-o pe firea și stanescu.,și tot ciolacul l-a trădat și pe Dragnea și dancila . Acest obicei l-a practicat și fiul lui Dragnea și puiu Dragne de la gratia care l-au pedragnea și l-au și futut in gura alături de putineanu. Care toți l-au dezinformat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.