Combinatul Azomures a fost inchis. Portul Constanta - O nava cu 30.000 de tone de uree cu documente false a fost descoperita de autoritati

21 Decembrie 2023, 16:03 | 1177 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Azomures

Conducerea Azomureş a mai menţionat frauda fiscală la import şi sancţiuni, în sensul că, "în noiembrie, o navă cu 30.000 de tone de uree a intrat în portul Constanţa cu documente false pentru a evita taxele şi sancţiunile şi, până când autorităţile au descoperit situaţia, jumătate din transport a dispărut".

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vasilica pe 22 Decembrie 2023, 10:05
#3
Se va stinge lumina in c*rand
Aveti putintica rabdare,ca daca dormiti in continuare,se va pune lacat si pe Romania.Voi doar trebuie sa mergeti la vot si sa puneti asa cum ati facut de obicei,stampila pe PSD.Dupa care va vaeietati si vorbiti soptit pe la colturi,impovarati de grijile care va apasa.Anul 2024 va scrie istorie,depinde doar de voi si in ce sens,se schimba ceva prin tara si lume sau ne ia gaia pe toti.
Fsn pe 22 Decembrie 2023, 06:31
#2
Exemplu de urmat
Cilacu primul ministru a închis Azomureșului deorece așa l-a învățat Dragnea in barca de pescuit la Belina .așa a făcut și fiul sau fanica și a închis și distrus totul pe ce a pus mina cum ar fi ferma salcia alături de Ilie dragne .și a lăsat oamenii fără servici,și salarii sfătuiți fiind de o Directore economică care le-a făcut calcule greșitenita Ilie Elena.
ion pe 21 Decembrie 2023, 16:55
#1
halal tara,brava natiune
Distrugerea completa a industriei romanesti=dependenta de importuri.Pentru subventionarea gazului in ind. chimica Videanu a ajuns in justitie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.