Libertate te iubim, ori invingem, ori murim! Noi sintem poporul, jos cu dictatorul!

22 Decembrie 2023, 05:26 | 918 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ciolacu

Azi in Timisoara, miine in toata tara! Jos PCR! Jos comunismul! Jos PSD! M..e PSD!

21.12.1989 - Saracie, mizerie, foamete, frig, moarte! 21.12.2023 - Saracie, mizerie, foamete, frig, moarte! Aceeasi Marie, cu alta palarie! Ciolacu si Iliescu, linga Ceausescu!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Fostii si neocomunistii pe 23 Decembrie 2023, 06:51
#4
Politica transformata in afaceri personale
Toata nenorocirea acestei tari a pornit odata cu venirea la putere a criminalului Iliescu si a continuat cu toti cei ce l-au inconjurat in FSN-PDSR-PSD,si au succedat la putere dupa iesirea lui din politica.Toate aceste personaje din fruntea tarii,nu au facut o politica in slujba tarii si a cetatenilor,ei doar s-au cocotat pe scaunele diferitelor posturi de conducere din parlament si ministere,numai in scop de imbogatire prin furt din banul public.Tradarea si jaful creat de ei vor costa enorm viitorul generatiilor ce vor urma.
Fanica bombonică pe 22 Decembrie 2023, 18:01
#3
RTV
Dacă Liviu Dragnea nu schimba PD-L cu psd-ul nu ar fi făcut pușcărie,dar a fost atit de prost și l-a trădat pe Coldea. Și a ajuns la pușcărie. Ajutat și de Ștefan Dragnea fiul sau,Ilie dragne. Prostul de la gratia și Buc*rești, Nicoleta pene și put biletel,niște halalere de teloorman.
Florinel pe 22 Decembrie 2023, 10:22
#2
LIBERTATE CU TRADARE SI SARACIE
E foarte adevarat,numai ca,pradatorii astia de azi,nu au facut decat sa fure si sa distruga ce au facut inaintasii nostri,pusi de catre Ceausescu.Si nu sunt un nostalgic,desi am prins peste 35 de ani de comunism,si in care lucrurile nu stateau intotdeauna atat de stramb cu stau in mare parte azi.Si ma refer la siguranta cetateanului si a zilei de maine,felul in care arata si era accesul la invatamant,sanatate,cultura,turism si echilibrul dintre preturi si salarii.Execeptand ultimii ani,atunci cand graba de a achita intreaga datorie externa era ceva mai mare si mai apasatoare,iar situatia era ceva mai trista,multi dintre romani chiar au dus o viata cat de cat normala,nu ca cea pe care o duc azi majoritatea dintre ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.