Foto Primarul vrea sa toarne beton si sa puna borduri chiar si pe langa canapeaua din sufragerie (probabil a trait in noroaie cand a fost mic)

06 Noiembrie 2022 | 1152 vizualizări | 1 comentarii
Pomi Corabia
Pomi Corabia
Se continuă tăierea arborilor în Corabia!
Nu există avize pentru tăiere, proiectul de mobilitate urbană nu are vreo legătură cu arborii.
Autorii tăierilor de arbori dau zor că au un raport de evaluare și că arborii sunt putrezi în interior. O mare gogomănie, care nu are acoperire în acte.
 
In realitate, nu au loc de arbori sa monteze bordurile pentru trotuare și sunt prea leneși și indiferenți sa facă o nota de constatare și sa fie emisa o dispoziție de șantier pentru modificarea amplasamentului trotuarului. Ar fi simplu de făcut, dacă ar avea bun simț.
 
Am cerut sprijinul Poliției din nou, pentru că deja au dus la apogeu tăierea arborilor. Mi-a comunicat mie primarul că nu se lasă până nu-i taie pe toți...Dar trebuie să mai aibă și documente ca să taie.
 
Prima fotografie nu e din Corabia si e un exemplu de cum trebuie facut un trotuar. De la sursa: pagina Facebook Mihaela Safta
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Nelu pe 07 Noiembrie 2022, 09:48
#1
AU CIOPÂRȚIT ORAȘUL
Că sunt bloc*ri,pomi,străzi,trotuare,parc*ri,piața și împrejurimile ei,loc*ri de joacă și spații verzi,toate arată ca după un război și parcă făcute prost într-un mod intenționat.Nici azi nu știm unde este întreaga rețea de termoficare a orașului,unde a ajuns,și nici lemnele care au rezultat din tăierea haotică și ilegală a tuturor pomilor din oraș.Nu știm de nicio realizare remarcabilă a conducerii acestei așezări în continuă degradare și distrugere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.