Un fost ofiter de Politie si-a luat servici pentru ca nu-i ajunge super-pensia. De ce nu sunt locuri de munca pentru cei care au cu adevarat nevoie?!

06 Noiembrie 2022, 10:34 | 2512 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Pensii

Omul a iesit la pensie in anul 2017, la 52 de ani, si s-a angajat imediat la o firma mare din Bucuresti.

Politistul avea salariu in 2017 de 6.500 si a iesit la pensie cu 9 - 10 mii. Cifrele sunt din declaratiile de avere, nu sunt batute in cuie. A stat cateva luni acasa si s-a angajat la Bucuresti (acum are si masina de servici). In anul 2018 a avut pensie - 115.200 si salariu - 20.200. Anul 2019 pensie - 127.200, salariu - 55.200. Anul 2020 pensie - 121.836, salariu - 57.440. Pe anul 2021 nu am gasit informatii, dar muritorul de foame figureaza angajat la firma din Bucuresti.

Ne inchipuim cat de moral si legal si-a facut meseria.

Jumatate dintre romani sunt saraci pentru ca cealalta jumatate e prea bogata fara sa produca ceva concret, pur si simplu ia de la gura saracilor. 

De ce pleaca tinerii afara?!

Vrei sa muncesti dupa ce ai iesit la pensie?! Fa ceva pe cont propriu, daca te duce capul si ai prea multa energie.

Asculta si: Vocea zilei - Gabriel Cotabita - "Domnisoara nu pleca" si "Prima iubire si ultima"

Se pare ca are pe cineva din familie la firma respectiva si l-a angajat si pe el. Tot pe relatii, nimic pe merit.

Nu-i dam numele deoarece nu merita sa aiba numele unui om, el e un animal infometat, posibil porc mistret (imprastie si pesta porcina - boala periculoasa - un fel de coruptie, imoralitate - cancer pentru societate)

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Un inginer pe 08 Noiembrie 2022, 22:34
#14
Dacă ești prost, prost rămâi
Presupunând că e vorba de Emil Stanimir, ar trebui sa stiti ca omul vorbeste 3 limbi straine, fluent, a făcut o facultate de electronica pe vremea lui Ceausescu, by the way, e cineva pe aici care are mai mult de 8 clase, pe site zic, care scriu, mai are cam un doctorat, bine, nu e cazul să spui de doctorat pe turnu cu stiri ca te cauta unii si spun ca nu esti pe lista medicilor, recapitulez, electronica, doctorat, altă facultate, E -Mag, peste 20.000 salariu plus pensie, dat afară din poliție, pus la loc de justitie, si aici e o problemă, noi am platit miliardul luat de el înapoi, desi un om l a destituit nu MAI, deci intrebare, e pe site ul ăsta un om care merita 11.000 pensie plus cat ia de la E MAG? Pe bune, hai dracu faceti electronică, terminati, si vedeti cat luati. Chiar acum cand iesi de la electronica, iei 2500. Euro. Până te angajezi. Hello, e un inginer pe aici?
Ukf pe 07 Noiembrie 2022, 19:52
#13
Bn
Poate sa confirme cineva dacă chestia cu măgaru e adevărată ?
Paunescu pe 07 Noiembrie 2022, 16:57
#12
Muriti de frica
Voi astia cu site-ul muriti de frica sa nu va ia asta pe p*la. Nu ati avut c*raj nici sa-i pomeniti numele. Ii lasati pe saraci sa comenteze pe aici...
4 clase pe 07 Noiembrie 2022, 14:09
#11
Corectie pt Domnul Sanatate
însă nu ia păsat, dacă lui ia fost bine și a câștigat bani, Se scrie corect asa “ insa nu i-a pasat, daca lui i-a fost bine ..”. Vezi de aia stai pe bani putini - nu ti-a placut scoala
SRI pe 07 Noiembrie 2022, 14:03
#10
Eu stiu ca e inca activ
Omul nu e la pensie - e tot la munca - nu stiti voi cum e treaba in serviciile astea
Cracea pe 07 Noiembrie 2022, 13:59
#9
Nu mai sunt nimic
Pe mine m au dat afara din partid si nu mi am mai gasit alt loc de munca… Vand gemuri … asta cum draku si a gasit pe sec*ritate informatica ? Ce o fi aia?
Nepotu pe 07 Noiembrie 2022, 06:43
#8
!
Hercule, taci ca știm cine ești! Și tu ai fost un nesimțit și un șpăgar la fel ca el. La amândoi va plăcut munca precum la măgar fuga. Doar cu ochii pe furat. De ce nu-ți vezi de treaba și te bagi ca musca?
. pe 06 Noiembrie 2022, 20:09
#7
Măi Hercule
Tu ești Stănimir Ginel.

Hercule pe 06 Noiembrie 2022, 17:22
#6
Replica
Ce te fute grija pe tine bai dobitocule? Omul a ieșit legal la pensie iar acum lucrează la e mag.e cumva firma de stat? I a luat locul lui fiitu? Dacă omul are creier pe care vad ca tu nu l ai care e problema ta? Ce te deranjează?
Sanatate pe 06 Noiembrie 2022, 17:15
#5
?!
Da, asa este, S. E. asta s-a fofilat de munca toată viata lui, adică a ales întotdeauna ce a fost mai ușor și de folos pentru el. A fost un lingușitor și un pupator în c*r extraordinar. Apoi, cind a ajuns în funcție înaltă, a cultivat sistemul de pile și relații extraordinar, cum nimeni nu a mai făcut pina la el. A fost sluga perfecta a oricarui politician dar mai ales a celui care l-a pus în funcție, Dragnea. La un moment dat a fost si risul orașului, nu-i asa măgarule ?!... însă nu ia păsat, dacă lui ia fost bine și a câștigat bani, totul a fost ok pt el ! Coloană vertebrala lipsă, poziția ghiocelul a fost deviza lui.
. pe 06 Noiembrie 2022, 15:22
#4
.
Milițianul se numește Stănimir.
Tuta de la moldoveni pe 06 Noiembrie 2022, 14:30
#3
Turnu Măgurele
Im zona turnului se găsește un tinar foarte muncitor pe nume le sau Ștefan,care este foarte competent,adică pe ce pune mina distruge,așa a distrus și ferma salcia,alături de directoarea economică Elena CRISTEA (Ilie) și a taiAt cotele de carne ale muncitorilor,lăsînd la baza doctrina psd-ulii lui Dragnea .nici comuniști nu au făcut ce a făcut acest Ștefan fiul luo Dragnea.
Leonard pe 06 Noiembrie 2022, 14:17
#2
UNDE ESTE DREPTATEA,#1?!
Domnule/doamnă ce vă numiți Miliția,e posibil ca o mare parte dintre tinerii de azi să nu iubească foarte mult munca,din diferite motive,și pentru asta trebuie întrebați părinții,profesorii,politicienii.Dar cel mai grav este faptul că nici actuala Miliție nu iubește munca de care vor să de despartă doar pe la 45 de ani.Și asta a cui vină mai este,pe cine să întrebăm,nu pe politicienii care au scos legi tâmpite și profund nedrepte față de toți ceilalți cetățeni cărora li se impun un minim de 35 de ani de contributivitate,și care unii dintre ei chiar au muncit în condiții mult mai grele și mai inumane?Doar ne spunea tov.Ciolacu că nu e normal să se pensioneze cu o pensie mai mare decât salariu.Tuturor tinerilor ce doresc să se angajeze la stat ori în privat,li se cere experiență,dar viitorilor milițieni,nu,ei pot intra lejer și din sursă externă,fără o pregătire specifică și consistentă.Atâtea scuze invocate din partea lor,a cadrelor MAI,de parcă i-a obligat cineva să intre în sistem.
Miliție pe 06 Noiembrie 2022, 12:16
#1
Adevăr
Tinerii de azi nu vor sa muncească,nu le place munca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.