Ionut Caracuda, 58 de ani, este vicecampion mondial la culturism

05 Noiembrie 2022 | 1750 vizualizări | 0 comentarii
Ionut Caracuda
Ionut Caracuda

Olteanul, originar din satul Potelu, comuna Ianca, e multiplu campion balcanic, european si mondial. Ionut Caracuda este si detinatorul titlurilor mondiale din 2019 si 2021. Sportivul traieste in Brasov si este instructor fitness si antrenor personal. Caracuda practica culturismul din anul 1982. 

România a câştigat două medalii de argint si una de bronz în prima zi a Campionatului Mondial de Culturism care se desfăşoară la Santa Susanna, în Spania, a anunţat, vineri, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, recent numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness.

Potrivit unei postări pe Facebook a lui Gabriel Toncean, în prima zi a competiţiei Ionuţ Caracudă a câştigat medalia de argint la categoria Master Men Bodybuilding 55-59 Years: 75 Kg, iar Dragoş Enuţă s-a clasat pe locul II la categoria Master Men Games Classic Bodybuilding 40-44 Years.

De asemenea, Albert Mufturel a obţinut medalia de bronz la categoria Master Men Classic Bodybuilding 40-44 Years Open.

 
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.