Danut Cuclea.

01 Mai 2016 | 2229 vizualizări | 9 comentarii
Danut Cuclea si secretara.
Danut Cuclea si secretara.

Danut Cuclea

1. Fara cariera profesionala notabila.

2. Nicio realizare in viata lui.

3.Fara viziune

4.Politruc

5.Fara familie

 

Comentarii (9) Adaugă comentariu
altfel de votant pe 15 Mai 2016, 19:39
#9
pentru PSD-istul de la nr. 7
Auzi bai, votant de c a c a t ! L-ai vazut pe Cuclea vorbind cu oamenii prin oras,acum,ca este campanie electorala. Pana acum stramba din nas,in masina primariei,a carei benzina e platita din banii nostri de taxe si impozite. Cand l-ai mai vazut tu pe Cuclea vorbindu-le oamenilor,de la campania trecuta ? Ce,nu s-a putut desprinde de Ionela ? Tu esti sigur vreun PSD-ist din gasca lui Cuclea.
votantul anti PSD-ist pe 15 Mai 2016, 17:20
#8
pt. nr. 6 si 7
Bai,PSD-istilor ! Care sunt alea "multe" pe care le-a facut Cuclea ? Poate tu, nr. 7,te referi la faptul ca a mintit mult,ca n-a creat niciun loc de munca,sau ca n-a fost in stare sa aduca niciun investitor in Turnu..... Astea da, sunt multe,dar sunt numai prostii. A mai dat-o-n bara si cand l-a facut mincinos pe Mohanu.... Si-a batut joc de banii turnenilor, a dat contracte pe banda rulanta ginerelui viceprimarului, lui nasul Proco... Asta a facut Cuclea,acest valet al penalului Dragnea. Poate voi,il iubiti,ca aveti interese comune cu gasca de hoti PSD-isti,dar dupa 5 iunie,o veti lua in bot ! Turnenii s-au saturat sa vada cum PSD-istilor le cresc averile,iar ceilalti cetateni se zbat in saracie.
UN ALT VOTANT pe 13 Mai 2016, 19:28
#7
VOT
Votez Cuclea,l-am vazut pe strada cum vorbeste cu oamenii. Bravo lui,se vede clar ca este un om decis de a face multe pentru acest oras. A facut multe si sut convins ca va face si mai multe.Bravo lui!!
votant pe 12 Mai 2016, 21:49
#6
vot
Votez pe Cuclea .Un sfat domnule primar ( mai degajativa de javre Marian Turcu. Osu si mai multi
mishu pe 12 Mai 2016, 19:44
#5
insignifiant
Am văzut pe facebook o poza. Dl primar si un copilaș. Așa ai ajuns? Faci uz de copii în campanie? Mai bine trăgeai sforile psd-iste sa demarezi platforma aia industriala cu care s-au lăudat Nae în atâtea campanii. Sau nu vrea jupânul de Teleorman?
un magurean pe 12 Mai 2016, 17:23
#4
un primar care a mai miscat
sa dă-m cezarlui ce este al lui de bine de rau a mai miscat la srăzii asfaltate dar în restu este dezastru la loc*ri de muncă pe magurele în odaia si multe altele

snake
mircea pe 12 Mai 2016, 16:16
#3
Dl primar
Un om de cuvint, un suflet deosebit
gigi pe 12 Mai 2016, 15:57
#2
imi este rusine cu asemenea personaj
Sper sa vada si cei care ling talpile pesediste si poarta invidie pe cei care muncesc si au o viata mai apropiata de normal Revenitiva dragi Turneni si puneti pe cine a realizat ceva in viata lui acolo sa comduca Orasul ca de ciufuliti dastea ca acest primar e tara plina pentru ca sistemul ia crescut in stilul sau pentru ca sa nu ridice capul din doctrina care la crescut
Iulica pe 12 Mai 2016, 13:30
#1
Cuclea
Boschetar smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.