Şefii deconcentratelor puşi de PSD s-au îmbolnăvit toţi în aceeaşi zi

08 Octombrie 2009, 22:41 | 977 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Şefii instituţiilor şi serviciilor de deconcentrate din judeţul Teleorman au intrat, brusc, în concediu medical, a afirmat prefectul judeţului, Teodor Niţulescu, în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii susţinută de premierul Emil Boc la Palatul Victoria. Niţulescu susţine că este vorba de directorii susţinuţi de PSD.

     „Este greu de crezut că s-au îmbolnăvit toţi în aceeaşi zi“, a precizat prefectul judeţului Teleorman.
Acesta i-a spus premierului că a încercat să-i contacteze telefonic, însă niciunul nu este de găsit.

    „Singura soluţie este să apelez la Poliţie, pentru ca să meargă la domiciliu şi să verifice, să luăm într-un fel sau altul legătura cu dumnealor“, a spus prefectul.

    După ce l-a ascultat pe prefectul judeţului Teleorman, Emil Boc a afirmat că va sesiza Ministerul de Interne pentru a-i găsi pe directorii intraţi în concediu medical.

   „Toţi cei care lucrează la stat trebuie să meargă la serviciu. Înseamnă că este o problemă în sistemul medical, dacă subit 15-17 oameni se îmbolnăvesc într-un judeţ, trebuie văzut acolo dacă nu e vorba de o boală“, a spus, ironic, premierul. Acesta va cere Colegiului Medicilor efectuarea unui raport cu privire la aceste îmbolnăviri ciudate a unor şefi de instituţii. Probabil e o molima care bantuie printre directori. Credem ca mai curand au boala pe noi.

Acum se strang bani pentru campania electorala. Fiecare director trebuie sa aduca o anumita suma pentru partid. Acesti nerusinati ar trebui sa fie inchisi, si nu in concedii medicale.

Sursa: Curentul

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.