Daniela Carmen Dan, martor la căratul apei sau prefectul Teleormanului.

03 Iunie 2015, 00:06 | 3983 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Daniela Carmen Dan.

Teleormanul este unul dintre cele mai sărace judeţe din ţară. Autorităţile judeţene, în frunte cu Prefectura, se ocupă cu altceva, numai dezvoltarea economică nu intră la priorităţi.

De la marşuri împotriva drogurilor şi "prefect pentru o zi" la tot felul de simpozioane şi adunări, Daniela Carmen Dan îşi face datoria de marionetă. Îmbrăcată elegant şi scump, doamna prefect se urcă în Touareg şi se plimbă prin tot judeţul. De când USL-ul a luat puterea, echipa lui Dragnea a adus judeţul pe primul loc la şomaj. Unde sunt cele 1 milion de locuri de muncă promise în campania electorală? Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, deci trebuie să ştie unde sunt locurile de muncă.

Doamna prefect a dezvoltat somajul.

Din păcate, şomajul a crescut văzând cu ochii, ceea ce spune destul de multe despre Dragnea şi oamenii lui puşi în fruntea judeţului. Doamna prefect nu are nicio vină, dumneaei este un fel de martor la căratul apei. Despre atragerea de investitori şi dezvoltarea economică a judeţului nu se spune niciun cuvânt pentru că dacă ciocoii şi oamenii lor au din ce să trăiască, şi încă foarte bine, ce rost are să se consume pentru prostime. Nu au făcut locuri de muncă, culmea, în timpul guvernării pesedinte s-a închis combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele. Doamna prefect, dumneavoastră ce atribuţii aveţi în fişa postului?!

Citeste si: Scandalos: Un beţivan, subprefectul de Teleorman, a reprezentat cu mândrie Guvernul României la ceremonia publică dedicată Zilei Independenţei la Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
un cautator de loc*ri de munca pe 03 Iunie 2015, 19:26
#2
Vrem loc*ri de munca
Doamna prefect va organiza in c*rand un mars,,VREM LOCURI DE MUNCA,, prin care va cere Guvernului Romaniei construira Hidrocentralei de la Izlaz si Seaca .
Ionel Penescu. pe 03 Iunie 2015, 13:15
#1
Aveti multa dreptate!.
Daca Prefectureasa si-ar face datoria redactorii acestui site demult ar fi in puscarie!( pentru " latraii" de paza: NU SUNT P.S.D.-ist!)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.