Scandalos: Un beţivan, subprefectul de Teleorman, a reprezentat cu mândrie Guvernul României la ceremonia publică dedicată Zilei Independenţei la Turnu Măgurele.

10 Mai 2015, 00:08 | 7647 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Alexandru Ceciu. foto: adevarul.ro

Sâmbătă, 9 mai, la Turnu Măgurele, pe platoul din faţa Monumentului Independenţei, s-a desfăşurat o ceremonie publică, civilă, militară şi religioasă. Instituţiile din judeţ şi oraş, partidele politice şi reprezentanţi ai unor societăţi comerciale au depus coroane de flori.

Reprezentantul Guvernului la ceremonie a fost Alexandru Ceciu, subprefectul Teleormanului. Domnul Ceciu a fost cel care a primit onorul, fiind persoana cu cea mai importantă funcţie. Pentru cei care nu îl cunosc, domnişorul subprefect are 30 de ani şi, înainte să fie numit în această funcţie, a lucrat la Primăria Alexandria. Bineînţeles, iubita sa este angajată la Apa Serv, pe un post unde ţine toată societatea în spinare. Una peste alta, formează un cuplu de partid cum sunt atâtea altele în acest judeţ.

Fotografii in care actualul subprefect apare in stare de ebrietate.

Până aici toate bune şi frumoase, numai că anul trecut au apărut în presă fotografii în care actualul subprefect era evident în stare de ebrietate. Fotografiile au fost postate pe contul de facebook al lui Alexandru, cont ce a fost dezactivat imediat ce a fost numit în funcţie. Pe acelaşi cont, A. Ceciu apărea în imagini alături de Liviu Dragnea şi mulţi alţi membri ai PSD. Nimeni nu poate să îţi impună ce să postezi pe o reţea de socializare, fiecare este liber să pună ce vrea, numai că nu poate oricine să ajungă într-o funcţie atât de importantă. Mai mult ca sigur se găsea cineva mult mai bun decât Ceciu. Trebuie menţionat că subprefectul a venit cu un VW Touareg  condus evident de şoferul personal. Priviţi fotografia şi dacă simţiţi că acea persoană merită să fie reprezentantul Guvernului României, atunci totul este OK. Liviu Dragnea şi-a bătut joc de judeţ numind tot felul de marionete care, prin prestaţia lor, dezonorează instituţii foarte importante. Nu avem nimic special cu persoana lui Ceciu, însă pentru tot ce înseamnă valori şi bun simt, trebuie să plece. Ce să creadă teleormănenii, când văd cine a ajuns în vârful judeţului? Din păcate, Ceciu face parte dintr-o listă mai lungă pe care se mai află Cătălina Ştefănescu, Adrian Gâdea, Gabriel Cringeneanu, Eli Iagăr, etc.

Citeste si: Marin Cune, o nulitate care a ajuns director la Prefectură!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Pugu pe 26 Septembrie 2020, 00:44
#13
Alții
Alții se urcă bauti la volan(orban)dă peste o fetiță, apoi dă șpagă pt a scăpa de pirnae ......
Alexandreanul pe 12 Mai 2015, 01:08
#12
pt. Turneanul
Hai ca esti de belea! Care sunt profesionistii lui Dragnea!? Koiul, Simionescu, Gadea, Cristea, Cone!? Glumesti! Vorba lui Cracea : niste aplecati, sau mai bine zis COCOSATI!
Cristina pe 11 Mai 2015, 23:45
#11
Vorbe
Nu cred ca ceea ce scrieti va face cinste, dragii mei! Sa aruncati cu noroi in oameni pe care nu-i cunosti este o dovada clara de frustrare. Aveti, ca intotdeauna, tendinta nefasta sa generalizati. Nu toti cei din Primarie au facut facultatea pe picior. Voi stiti ce inseamna SNSPA si cat de grea este facultatea? Voi stiti ca in Primarie exista oameni care au facut si doua facultati? Faptul ca vezi un om langa niste sticle de bere nu inseamna ca esti betivan, este ca si cand te-as vedea plimbandu-te cu vecina ta si as crede ca ii faci avansuri. Asa de instinctivi sunteti, va vindeti ieftin, foarte ieftin! Si cine v-a dat fotografia este un om de nimic, care isi baga unghia in gat ca Alexandru este acolo unde merita sa fie si unde si-ar dori el, criticul tipic operei lui Caragiale.Inainte sa critici un om, stai de vorba cu el, nu mai vorbi si scrie despre el in lipsa lui. Prin ceea ce spui despre el, te descrii pe tine.
R.D pe 11 Mai 2015, 19:54
#10
pentru "turneanul"
Mai turnene,daca ar fi Spiru Haret,tot ar fi ceva.......Dar cauta in gradina primariei si ai sa vezi ca 90% dintre angajati au studiile facute pe genunchi pe la facultati private din Turnu si Alexandria.Nu stiu de ce,dar am eu asa,o impresie,ca si tu ti-ai tocit genunchii si lucrezi in primarie,ca prea iei apararea ciumatilor rosii de la P.S.D. Sa nu zici ca nu e asa !
turneanul pe 11 Mai 2015, 17:30
#9
Ceciu
Pe site-ul ăsta isi varsa veninul postacii plătiți de Crăcea așa ca nu mai așteptați păreri pertinente cu privire la profesionalismul unor funcționari publici,indivizii astia nu știu ce e aia.Va mai aduceți aminte ce profesioniști a pus în funcții PD-ul în Teleorman în 2009 ? O adevărată menajerie.Te și miri de ce au pierdut alegerile la un scor zdrobitor în 2012.Probabil din cauza profesionalismului !Acum sunt fomisti de rand și așteaptă sa mai roadă și ei ceva de la bugetul public ca e foamea mare.Multi își dau cu părerea despre unul sau altul fără sa cunoască nimic despre persoanele respective.Nu am văzut în perioada 2009-2012 nici un CV semnificativ la cei numiți în funcții de Crăcea & Nițulescu așa că nu am așteptări din partea lor, mai ales că și pentru gargară trebuie să ai ceva pregătire(nu din aia de la Spiru Haret ).
ochi dulci pe 11 Mai 2015, 15:03
#8
Nu stiu de ce....
Nu stiu de ce dar m-am c...t pe mine de ras cititnd articolul.Ma esti prost?!Eu, marele JURNALIST SI ATOTSTIUTOR, n-am ce scrie despre Ceciu, si hai sa latru ca bea el bere..... Asa si?! Te oftici ca nu da noroc cu tine, sau ce?!
Mihaela pe 11 Mai 2015, 13:30
#7
pt Loredana
grinDraga mea Loredana, de la cine ceri tu profesionalism? De la persoana care a scris articolul si nu s-a semnat??? grin Mie mi se pare minunat articolul. Ca nici nu ma intereseaza cine fura. Ma intereseaza cine bea bere in tinerete. Niste nenorociti, nici sa fure cat sa bea bauturi rafinate nu-s in stare. grin

Pentru "jurnalist" :Nu ma astept sa sesizezi ironia. Ar fi prea mult. Si nici sa postezi comentariul.
Loredana pe 10 Mai 2015, 23:52
#6
Articol de 2 bani
Niste poze vechi langa niste sticle cu alcool nu fac pe cineva un betivan. Alexandru Ceciu este una din putinele persoane decente pe care le cunosc. Daca vrei sa contesti functia politica a cuiva fa-o cu mai mult profesionalism, ca lasa de dorit.
rabdarea pe 10 Mai 2015, 19:31
#5
pt CETATEANUL
Mai citeste si tu sait-urile de stiri. Pronuntare amanata de ICCJ pe 15 iulie 2015.
Florica pe 10 Mai 2015, 17:39
#4
Cum e turcu si pistolu
Crezi ca Doamna Prefect este mai breaza?Acum ne conduc reminiscentele PCR.Toate sint facute dupa chipul si asemanarea lui Dragnea.Din aceste motive merg lucrurile asa de bine.La vremuri noi,tot noi.
un cetatean pe 10 Mai 2015, 13:59
#3
Ceciu alcoolicul
Doamna prefect este vinovata.

De ce trimite un,,papagal,, la asemenea festivitati.

Ceciu este bun sa se duca la bautura cu carutasii avand in vedere,, bauturile rafinate,, care apar in fotografie.

Domnule Dragnea pe cine a-ti lasat in Teleorman-Oprea ospatar la AJOFM,Ceciu un alcoooolic la Prefectura,la Agentia de Plati un ospatar,administrator la primaria Alexandria un casier al PCR Fane Tabacitu,etc.

oare ce vor zice urmasii-,,ca dragnea nu mai gasim,,!



CETATEANUL. pe 10 Mai 2015, 06:29
#2
O promisiune uitata.
Se lauda cineva ca azi ne va spune ce a patit Dragnea pentru referendum. Daca el a uitat( sau //sursa// nu-i da voie-asa se pare!), rog Redactia s-o faca. Ce-i cu //mutenia// asta???!!> rolleyes
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.