Valter Rafini clarifică, într-un drept la replică, multe dintre stupefacţiile domnului Stan Prodan. Toată lumea trebuie să sustina Sporting la baraj.

11 Mai 2015, 00:02 | 1735 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu asteapta barajul, nu e atenta la stupefactiile lui Stan Prodan.

Din stupefiere in stupefiere

"Eu eram foarte îngrijorat de ceea ce mi se spunea la vremea respectivă, precum  că în liga a IV-a trebuie stat cu geanta cu bani la poartă ( uşă) şi aşa mai departe. Aflându-mă la stadion cu Edy Burtan, care era cu noi la vremea respectivă, înainte de a pleca la Bucureşti, acesta mi-a spus:-Şefu`, acesta se numeşte Dan Niţu, el era pe teren, şi e şeful arbitrilor. -Cheamă-l puţin, că vreau să-i pun două întrebări. A venit acolo, am început să discutăm, eu am pus nişte întrebări, aşa cum am pus acum şi a început această discuţie.... extras din interviu.
   

Sunt stupefiat de răstălmăcirea cuvintelor mele, probabil pentru că sunt un cetăţean venit din altă ţară, aşa cum spune domnul preşedinte Prodan, dar care nu amestecă o povestire personală cu o afirmaţie care ar avea nevoie de o dovadă, aşa cum cere dumnealui.  O astfel de informaţie se poate verifica pe parcurs, luându-ţi măsuri de siguranţă. Aşa cum am specificat în emisiune, la meciurile importante am cerut brigadă de arbitri străini, pentru a elimina orice suspiciune, atât asupra clubului, cât şi a directorului sportiv Dan Niţu, folosind numai de 5 ori în tur şi o dată în retur brigadă străină în cele 22 de partide disputate, şi nu de peste 10 ori aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut cu altă echipă. În alte două cazuri, brigada străină a fost cerută de către Alexandria şi Botoroaga în meciurile cu Sporting Turnu. Diferenţa de număr de brigăzi străine între tur şi retur e cea mai bună demonstraţie de respect şi încredere faţă de arbitrii din judeţul nostru, inclusiv lipsa totală de sancţiuni, de injurii sau de comportament nerespectuos în faţa arbitrilor. Lucru care se vede şi în clasamentul fair-play.

Asteptam felicitari de la AJF Teleorman

Îmi pare rău de confuzia între faimoasa geantă a lui Gigi şi punga de un leu din Teleorman, aşa cum aţi spus dumneavoastră. Oricum, clubul nostru, fiind deja matematic campion al judeţului, cu mare drag aşteptăm o felicitare din partea AJF Teleorman şi cu speranţa de o prezenţă sufletească şi fizică la meciurile de baraj, sperăm că am clarificat neînţelegerea apărută.

Preşedinte Valter Rafini

Citeste si: Scandal în fotbalul judeţean. V.Rafini, patronul echipei Sporting Turnu, a acuzat faptul că în fotbalul teleormănean se umblă cu genţi de bani pentru arbitri.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
bravo pe 11 Mai 2015, 11:09
#1
nea rafine
punct ochit,punct lovit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.