Scandal în fotbalul judeţean. V.Rafini, patronul echipei Sporting Turnu, a acuzat faptul că în fotbalul teleormănean se umblă cu genţi de bani pentru arbitri.

09 Mai 2015, 00:07 | 3004 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Valter Rafini acuza ca se umbla cu genti de bani pentru arbitri.

Un  scandal a izbucnit în fotbalul teleormănean. Deşi problemele financiare au "ucis" campionatul judeţean ( 4 echipe s-au retras din lipsa banilor), o declaraţie a lui Valter Rafini, patronul echipei de fotbal Sporting Turnu Turnu-Măgurele, a făcut să se tulbure apele rău de tot.

Întrebat de ce Sporting Turnu a cerut destul de des arbitri din alt  judeţ la meciuri, Rafini a spus că,  pentru a câstiga campionatul judeţean, a înţeles că ori aduce arbitri din alt judeţ, ori are nevoie de genţi cu bani pentru arbitri. Această sintagmă, genţi de bani pentru arbitri, l-a trezit din  amorţeală şi pe moş Stan Prodan, şeful AJF Teleorman, care a luat poziţie împotriva lui Rafini. Având în vedere  că Sporting Turnu a câştigat, cu 5 etape înainte de final, campionatul judeţean de fotbal, ar părea cam deplasată declaraţia lui V.Rafini. Nu este aşa, mai ales că V.Rafini a avut de la cine să înveţe modul cum se arbitrează prin Teleorman. După cum se ştie, Dan Niţu, fostul şef al arbitrilor teleormăneni, este în conducerea lui Sporting, aşa că Rafini ştie ce spune.

Stan Prodan l-a atacat destul de dur pe patronul turnean, declarând pentru un cotidian judeţean:
 
  «Am rămas stupefiat de afirmaţia lui Valter Rafini legată de fotbalul judeţean, în sensul că, atunci când a venit în fotbal anul trecut, dumnealui avea informaţia, probabil că a şi verificat-o, altfel nu o afirma, că în fotbalul judeţean trebuie să stai cu genţile cu bani pentru arbitri, altfel nu ai nici o şansă. Eu am crezut că este o glumă sau o afirmaţie a unui cetăţean care vine din altă ţară şi care nu-şi dă seama de termenii pe care îi afirmă. Culmea este că, în aceeaşi împrejurare, domnul Rafini era însoţit de Dan Niţu, fopstul preşedinte al Comisiei de Arbitri, actual director sportiv la Sporting Turnu, care n-a avut nici un fel de reacţie. Atunci, întrebarea care se pune este următoarea: domnul Rafini, când l-a adus pe Dan Niţu la Turnu Măgurele, fie a vrut să se asigure sau să se păzească de aceste genţi cu bani, fie aceste genţi s-au transformat în plicuri sau în sacoşe! Eu îl rog public pe domnul Rafini să facă dovada acelor afirmaţii, pentru că, să fim serioşi, toţi banii din fotbalul judeţean încap într-o sacoşă de-un leu! Din ce ştim noi, cea mai mare parte a banilor din fotbal este plătită de primării, nu mă refer la alte surse pe care domnul Rafini le-a interceptat sau le-a avut aflat, dar pentru care îi cerem să facă dovada. Îl asigur că, dacă va face dovada acestor afirmaţii şi dacă sunt fapte concrete, voi cere să se ia măsuri severe cu cei care au făcut sau au informaţii despre aşa ceva, pentru că este o pată neagră pe obrazul arbitrajului teleormănean, al fotbalului teleormănean. Îl rog să facă public cât mai curând aceste lucruri, fie să confirme şi să ne dea dovezile clare ale acestor genţi cu bani, unde au mers, cine le-a dus, cui le-a dus, fie să-şi ceară scuze faţă de lotul de arbitri, faţă de oamenii din fotbalul judeţean, pentru că, până la momentul acesta, eu n-am auzit de nici o geantă cu bani în fotbalul judeţean!»

Vom vedea, cât de curând, o nouă replică a lui V.Rafini, pentru că italianul nu e un novice în fotbal, aşa cum cred unii. În altă ordine de idei, astăzi, sâmbătă, 9 mai, va avea loc pe Stadionul Municipal din Turnu-Măgurele  un meci amical între Sporting Turnu şi Frăţia Bucureşti, o echipă din liga a IV-a bucureşteană. Meciul va începe la ora 12.00 şi va fi un nou prilej pentru Vali Bădoi să pună la punct schemele tactice pentru grelele meciuri de la barajul pentru promovarea în liga a III-a.

Citeste si: Comparaţie între Donau Chem Turnu-Măgurele şi Azomureş Tg. Mureş - diferenţa o face managementul performant.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ha ha pe 25 Mai 2015, 23:37
#7
de unde valize
Cred ca sunt alte interese..totul este denaturat..sponsorizati baieti sponsorizati
ha ha pe 25 Mai 2015, 23:34
#6
niste pacalici
Voi nu vedeti padurea din cauza copacilor..va dezbina ca sa va conduca ..ave romanasi
fotbalist pe 10 Mai 2015, 14:10
#5
dan.rosu@yahoo.com
Dan prodan sa vada ca nu a facut nimic pentru fotbalul teleormanean.

sa nu ai echipa nici macar in liga a 3a este rusine domnule Prodan!!!!

Ce te leaga de teleormaneni lipovene!!!!!!
jhon pe 10 Mai 2015, 00:38
#4
ptr stan prodan
Mai lasane in pace desene animate.Daca tu spui de alti ca dau bani tu ce p***da c*rvelor ai facut toata viata .Stiim ca nu sa legat nici anul asta cu Alexandria .
sporting pe 09 Mai 2015, 13:37
#3
turnu
sa ne pupe la puta stan prodan si pe turneni dar si pe domnul valter
Spectatorul din tribuna pe 09 Mai 2015, 10:37
#2
@Directorul Sportiv Dan Nitu !?!?!?!
Dan Nitu este cumva unul dintre sponsorii de marca ai PSD?Asta nu avea bani sa-si cumpere un trening dar sponsoriza cu foarte multi bani campaniile PSD.Poate ne spune mai multe chiar Dragnea Liviu.Cand stii cum devin niste bani murdari,c*rati,atunci stii si cum se vinde sau cumpara un meci.Asa ca,domnule Nitu,aveti grija la viitoarele sponsorizari ale PSD.Si duneavoastra si domnul Alan,si altii.
gigi pe 09 Mai 2015, 09:11
#1
ajf oooo
Prodan este un las un profitor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.