Ceremonie publică dedicată Zilei Independenţei la Turnu Măgurele. Adi Gâdea şi Dan Cuclea îşi vor "lustrui" propriile merite.

09 Mai 2015, 00:03 | 2241 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Monumentul Independentei.

La Turnu Măgurele, unul dintre oraşele importante în timpul Războiului de Independenţă al României, există un monument al acestei mult dorite şi trudite izbânzi: independenţa ţării noastre. Cu acest prilej, Primăria şi Consiliul local al Municipiului Turnu Măgurele organizează, astăzi, sâmbătă 9 mai, începând cu ora 10.00 împreună cu Consiliul Judeţean Teleorman, Instituţia Prefectului Teleorman, Episcopia Alexandriei şi Teleormanului, în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale, parlamentari, reprezentanţi ai partidelor politice şi ai organizaţiilor neguvernamentale, a militarilor din garnizoanele Turnu Măgurele şi Alexandria, o ceremonie publică, civilă, militară şi religioasă, pe platoul din faţa Monumentului Independenţei.

Citeste si: Analfabeţii îşi fac de cap în Primăria turneană: au inventat "Statuia Independenţei"!



E un bun prilej pentru Adi Gâdea şi Dan Cuclea să se facă din nou de râs, pentru că, aşa cum s-a întâmplat în anii anteriori, vor citi, fără să aibă habar, nişte discursuri fără noimă, concepute de lingăii de lângă ei. Păcat, pentru că această zi este una foarte importantă în istoria României, însă, ca de fiecare dată, politicienii se vor "lustrui" între ei, nu vor comemora eroii care şi-au dat viaţa pentru independenţa ţării. În sfârşit, să sperăm că  această zi nu va fi confiscată total de nişte indivizi care nu ştiu nici ce s-a petrecut în timpul Războiului de Independenţă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
??? tot pe 9 mai pe 09 Mai 2015, 16:04
#2
Cine-i GADEA asta???
E mai important sa stii cine este,ce este si ce a realizat pana acum,decat unde se va afla.O glumita slaba care ne arata,din nou,slugarnicia unora fata de sefii lor.Tot felul de pitiflenderi pusi in functii de catre DRAGNEA,pentru a putea fi manevrati mai usor.In c*rand,vremea lor va apune.
!!! pe 09 Mai 2015, 07:26
#1
Unde-i Gadea?
Va hotarati odata, unde va fi Gadea la Tr.Magurele sau la Videle?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.