Analfabeţii îşi fac de cap în Primăria turneană: au inventat "Statuia Independenţei"!

23 Mai 2013, 00:09 | 2437 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Monumentul Independentei din Tr. Magurele!

Am scris de multe ori despre "calitatea" oamenilor care populează Primăria turneană. Că sunt incapabili şi corupţi, asta e clar pentru oricine. Că agramatismele sunt un apanaj al celor care s-au aciuat în acest loc este vizibil în aproape toate anunţurile pe care le "produce" Primăria turneană. Ultimul exemplu ( de până acum) este un anunţ al Primăriei Turnu referitor la organizarea "Serbărilor Dunării" 2013. Dacă nu au încă un program pentru această sărbătoare a oraşului, pricepuţii Primăriei s-au apucat să inventeze monumente sau să demonstreze că nu cunosc diferenţa dintre  substantivul  propriu şi substantivul comun. Astfel, suntem anunţaţi în scris că Serbările se vor desfăşura "în zona Parcului municipal". Cei care au scris asa ceva demonstreaza că habar nu au de substantivul propriu. Băi, inteligenţilor, se scrie cu litera mare, pentru că doar un Parc Municipal avem.

După această greşeală, urmează o enormitate: "manifestările se vor organiza la Statuia Independenţei!?" Dacă megeti prin oraş, nu veţi găsi nicăieri vreo asemenea statuie, pentru că nu există. Avem, e adevărat, un grupaj statuar numit Monumentul Independenţei, însă cei care scriu anunţurile Primăriei turnene n-au auzit de acesta. Greu cu monumentele astea, însă cât ai fi de idiot, nu poţi numi acel grup statuar "Statuia Independenţei "! Ce să mai zicem, asta e "valoarea" Primăriei turnene. Domnule Cuclea, scăpaţi de asemenea indivizi, pentru că fac oraşul de râs!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Dan pe 25 Mai 2013, 21:04
#8
cei care n-au!
Curând vor dispărea toate monumentele din oraş!Sunt lăsate la mâna vandalilor şi hoţilor de fier vechi.Au furat placa de bronz de la statuia lui Mircea cel Bătrân,au furat statuia din c*rtea bisericii,au furat plăcile de bronz de la statuia lui Tudorică(a mai rămas vulturul care stă prins in două şuruburi ...ZBOARĂ c*rând şi el).Domnule primar,TREZEŞTE-TE!
huaaa pe 23 Mai 2013, 22:31
#7
huooo
ba ati deviat de la subiect! comentariile astea nenorocite nu sunt ca sa va certati! certati-va, ca in loc sa fim uniti impotriva celor din primarie, noi ne certam intre noi si domnii de la primarie profita de noi!! ganditi-va si voi nitel....eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...
2,3,4....567 pe 23 Mai 2013, 20:02
#6
pentru mircescu
mircescule, ce tot ameninti ma carnatule tu aici?\\nsi daca este romm, ungur sau altceva ?\\nConteaza omul bai latrau mic. Ce va doare cand spune ca aia din primarie sunt cum sunt, sau acolo pierdeti si voi timpul ? Auzi tu la el amenintare la varu sandel smile) \\nAstept replica bai laba tr---a
Liviu Mircescu .. pe 23 Mai 2013, 13:13
#5
//Vere // Săndel ..
Dacă tu zici că suntem veri,așa să fie, dar eu nu cred ! Dar nu despre gradul nostru de rudenie este vorba,ci de cu totul altceva . Între limba română și acest dragomir (EU ÎL CUNOSC FOARTE BINE!!) nu este nici o legătură. Eu am zis //cioară borâtă //NU CĂ AR FI ȚIGAN, CI PENTRU CARACTERUL,COMPORTAMENTUL SĂU ȘI -MAI ALES -INTELECTUL SĂU. AR FI BINE DACĂ AR FI ROMM! PENTRU TINE,UN SFAT : VEZI-ȚI DE TREABĂ!
Mihai pe 23 Mai 2013, 12:12
#4
Vere Sandele
Da, corect, dar Dragomir daca tot face Coriolan Nepriceputeanu de la Circotasi, si tot critica lacunele culturale ale altora, ar trebui el sa n-aiba fisura in text. Sigur ca sunt rautacios, dar daca tot se apuca sa-i critice pe altii, sa nu greseasca el.
Varu\\\' Sandel pe 23 Mai 2013, 09:46
#3
L.Mircescu si Mihai,comentati la subiect.
Site-ul www.turnucustiri.ro pe care voi comentati in fiecare zi,este al orasului Turnu Magurele,nu al orasului DROBETA TURNU SEVERIN,si nu mai faceti pe naivii.Este doar un articol care vrea sa arate despre cat de competenti sunt angajatii Primariei Turnu Magurele,si ce interes au ei fata de cetatenii orasului.Insultele,jignirile si alte comentarii rasiste sau xenofobe,nu folosesc nimanui,cu atat mai putin ideei de a informa despre ceea ce se intampla in orasul nostru.
Liviu Mircescu .. pe 23 Mai 2013, 07:13
#2
Bravo Mihai !
...dar un dobitoc ca dragomir(cu d mic,cât creierașul lui) TOT NU VA PRICEPE !!Acest retardat mintal se crede Iorgu Iordan : Te pomenești că este și membru al Academiei !? Că al Uniunii scriitorilor pe zidurile W.C.-urilor publice este sigur .(și cioară borâtă )
Mihai pe 23 Mai 2013, 06:29
#1
Pentru autor
Dragomire, vezi că și tu ai comis-o. Cînd te referi la Primăria locală, folosește titulatura completă, adica Primăria Turnu - Măgurele, nu doar Primăria Turnu. La care Turnu te referi? La Turnu - Severin, la Turnu - Roșu sau la Turnu - Ruieni, că nu prea e clar, și ne bagi în ceață.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.