Nicolae Mohanu la tribuna Senatului: după sexe, acum a vorbit despre persoanele vârstnice. Domnu`senator, turnenii vor locuri de muncă, de-aia aţi fost ales, că le-aţi promis. Unde sunt?

04 Mai 2015, 00:02 | 1536 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Senatorul Nicolae Mohanu continuă să ne uimească si să se facă de râs în nota caracteristică. La începutul lunii martie, a cuvantat de la tribuna Senatului despre sex(e). Iată că, la nici două luni, Mohanu are altă declaraţie politică. De această dată, tema a fost: "Situaţia bătrânilor din România". Domnul senator spune de toate şi deplânge soarta persoanelor vârstnice. La vârsta dumnealui, 69 de ani, Nae a vorbit tot despre ce îl interesează. Până acum nu am auzit nimic despre locurile de muncă, deşi aceasta a fost promisiunea cea mai importanta la ultimele alegeri.

Temele viitoare ale cuvantarilor lui Mohanu

Ţinând cont de ce teme şi-a ales, ne aşteptăm ca la următoarele luări de cuvânt senatorul să vorbească despre fauna subacvatică, revoluţionari şi despre alte probleme arzătoare asemanatoare. Turnu Măgurele este un oraş unde fenomenul de îmbătrânire a populaţiei este meritul şi al lui Mohanu, de aceea putem spune că, din cauza conducerii pesediste, efectul este îmbătrânirea populaţiei orasului. Îi atragem atenţia că distrugerea industriei locale şi faptul că nu a fost atras niciun investitor ( mai mult, au fost goniţi), alaturi  de corupţie, au făcut să se aleagă praful de Turnu Măgurele.

Citeste si: Credit luat de Mohanu şi plătit de turneni: 20 de milioane de lei ( 4,3 milioane de euro) încă aşteaptă să fie plătiţi de Primăria Turnu.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
CALUL luI CALIGULA pe 04 Mai 2015, 11:04
#2
COLEGULUI MEU,MOHANU
O sa le fie mai usor judecatorilor sa dea o sentita dreapta.Cu fata aia de.....infractor,si femeia de serviciu iti da lejer citiva ani.Cu executare,ca fapte sint destule.Stii tu,numai cele cu TelDrum,si e deajuns.Ce c*raj mai ai sa iesi la tribuna si pronunti cuvintul batrani,cand tu i-ai mitit si umilit atatia ani?Dar de clinica aia a lu fica-ta ce ne spui?Cu ce bani a fost facuta?Sa nu spui ca si acolo sint tot banii lu Petrache de la Giuvarasti.Esti si ramai pentru noi,Senatorul Melcilor.
Tarabega pe 04 Mai 2015, 00:52
#1
O CIRPA COMUNISTA
Un primar care a facut praf orasul si l-a trimis cu 100 de ani inapoi.Baaaa,nemernicule,a fugit lumea de saracie si mizerie dint-un oras pe care l-ai distrus in 4 mandate.Mohanule,vei plati cu virf si indesat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.