Credit luat de Mohanu şi plătit de turneni: 20 de milioane de lei ( 4,3 milioane de euro) încă aşteaptă să fie plătiţi de Primăria Turnu.

04 Martie 2015, 00:04 | 3059 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Credit luat de Mohanu şi plătit de turneni.

Devalizarea Primăriei Turnu Măgurele de către Nicolae Mohanu şi Dănuţ Cuclea este o realitate dureroasă pentru turneni. Credite de milioane de euro şi cheltuieli tot atât de mari, acestea au fost realizările celor doi în fruntea Primăriei turnene. Cât o să tragem cu toţii pentru aceste cheltuieli, vom vedea în viitor, însă va fi foarte greu pentru oraş să scape de dezastrul făcut de Mohanu şi Cuclea. De curând, consilierii locali pesedişti au aprobat o diminuare a creditului de 23 de milioane de lei, contractat de Mohanu,  cu 2 milioane de lei, pentru ca proiectul major de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă nu a fost realizat decât în mică proporţie. Vedem cu toţii cum arată alimentarea cu apă în oraş, cu defecţiuni dese şi gropi în asfalt când îţi e lumea mai dragă.

Deocamdată, mai trebuie plătiţi vreo 20 de miliaone de lei din datorie, sumă uriaşă pentru un orăşel ca Turnu. Bineînţeles, banii s-au dus la Teldrum, altfel spus, turnenii plătesc rate pentru firma lui Dragnea. Nu suntem împotriva împrumutului, însă, dacă tot suntem datori, ar fi trebuit ca banii să fie folosiţi pentru atragerea de investitori. Din taxele şi impozitele rezultate în urma funcţionarii fabricilor se putea reabilita infrastructura oraşului. Ne împrumutăm pentru apă şi asfalt, dar cu ce plătim, dacă şomajul este în floare? Cei care conduc oraşul sunt interesaţi doar ca banii să ajungă la firmele căpuşă. Din păcate, banii Primăriei nu le-au mai ajuns, astfel că au făcut credite, pe care o să le plătim foarte greu pentru că oraşul este sărac.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
corectu pe 05 Martie 2015, 08:36
#7
pentru MEN si XXL
bai nenorocitilor voi sunteti pesedisti?in cel mai sc*rt timp psdisti vor fugi ca de dracu ca si cind ar fi in ilegalitate

men pe 04 Martie 2015, 17:31
#6
pentru cracea
opreste acest turn de minciuni ca ave ti piangeri penale cu suta ptr calomnie .mintiti cu nerusinare

xxl pe 04 Martie 2015, 13:12
#5
pentru Alex
si Cracea e facut din acelasi aluat. In politica intri din doua motive; sa faci bani,sau sa fugi de lege.Asa ca nu mai plecati urechea la ce maninca CLAUDIU CRACEA ca nu a fost capabil de afacerile lui, car sa aibe grija de un oras
VIO si GEO pe 04 Martie 2015, 09:27
#4
Coruptie la Primaria Turnu Magurele
Unde apare numele firmei TELDRUM,vedem lucrari de proasta calitate si miros foarte puternic de CORUPTIE.Sa speram ca cine a semnat contractarea acestui credit va raspunde si DNA va face lumina si in acest caz.Intr-un judet ca Teleorman si un oras asa sarac ca Turnu Magurele,se fura atat de mult iar investitiile nu se vad nicaieri.Noi intelegem ca este multa prostie si unii isi fac de cap,dar trebuie sa se spuna odata STOP JAFULUI DIN BANI PUBLICI,AJUNSI IN BUZUNARELE LUI DRAGNEA,MOHANU SI ALTI HOTI DIN PSD.
alex mataev pe 04 Martie 2015, 07:37
#3
opinie
Claudiu Cracea este singura optiune pentru Primar la Turnu Magurele. Sa vedeti ce va avea de lucru DNA-ul,Mohanu si Cuclea vor ajunge la brutarie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.