Liviu Dragnea distruge aspectul estetic al hotelului Turris, probabil la concurenţă cu cârciumarul Victor Iosif. Ce îi leagă pe cei doi.

04 Mai 2015, 00:04 | 3850 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Hotel Turris, modificat dupa cum doreste Bombonica.

În Turnu Măgurele, sunt câteva persoane care construiesc clădiri după cum vor, nu după planuri urbanistice, aşa cum e normal. Cum reuşesc să ia aprobări pentru construcţii care nu se încadrează deloc în specificul zonei, nu ştim, însă bănuim. Am scris, acum câteva zile, despre urâţenia unei clădiri construite de Victor Iosif, un cârciumar care, analfabet fiind, crede că totul i se cuvine. Acea hidoşenie, care face notă discordantă cu spaţiul înconjurător, este cea mai urâtă clădire construită în Turnu. Din păcate, nu numai V.Iosif construieşte  monstruozităţi, ci şi Liviu Dragnea.

Hotelul Turris este mutilat de L.Dragnea.

Patronat de familia actualului ministru, hotelul Turris are parte de o adevărată "mutilare" estetică. Terasa hotelului turnean, un  loc de unde era plăcut să priveşti spre Parcul Municipal, a fost închisă, fiindcă Dragnea nu vrea să se lase mai prejos decât Victor Iosif. Dacă acesta din urmă construieşte o clădire cu etaj pentru nunţi şi botezuri, Dragnea închide terasa pentru a avea încă o sală pentru aceleaşi evenimente. După cum se ştie, Victor Iosif, cunoscut drept Victor Ţiganu` ( da, e rom, de aici porecla pe care o are de ani de zile), este un finanţator de seama al pesediştilor turneni, aşa incât putem spune că pe Dragnea şi Victor Iosif îi leagă trei lucruri: construcţiile ilegale, faptul ca au inceput afacerile cu carciumi (Dragnea la Giuvarasti, la socrul sau) şi pesedismul ( e o boală care distruge totul în Turnu Măgurele).

Citeste si: Bombonica şterge urmele: nu mai e acţionară la SC Hotel Turris SA Turnu-Măgurele. C.Mandroc i-a preluat acţiunile pentru o sumă uriaşă!

După cum se vede în fotografie, construcţia lui Dragnea este absolut şocantă, distruge orice aspect estetic al hotelului Turris. Dacă, până acum, familia Dragnea s-a mulţumit cu faptul că a preluat, aproape gratis, hotelul turnean ( singurul din oraş), iată că acum începe să-l transforme. Din nefericire, într-o hidoşenie care concurează celebrele palate ale ţiganilor din Buzescu. Rămâne să facă vreo câteva turnuleţe pe hotel şi îşi va desăvârşi opera. Despre Primarul Cuclea, cel care a aprobat mutilarea hotelului, numai de bine. Cu banii lui Dragnea şi Victor Ţiganu va ieşi din nou primar, pentru că voturile în Turnu se cumpără, nu se câştigă. Poate Turnu va avea parte de o trezire, în al doisprezecelea ceas, şi haita pesedistă, care a pus gheara pe oraş, va plăti pentru toate ilegalităţile şi distrugerile făcute.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
gelu pe 09 Mai 2015, 18:40
#12
munca din greu
Trebuie sa stiti ca Victor a inceput de la munca de jos, pentru tot ce a facut in orasul asta. Voi cate concedii ati avut in ultimi 20 de ani?

Victor nu a avut nici un concediu in ultimi 20 de ani. Tot ce a realizat pana acum a fost realizat prin munca a trei generatii, nu sa facut nimic de pe o zi pe alta. Ar trebuii sa fiti mandri cu asemenea oameni in comunitatea orasului Turnu Magurele, oameni care inca mai cred si investesc in acest oras, oameni care luna de luna aduc foarte multi bani la bugetul local si la bugetul de stat.

Asta ati putea sa faceti si voi, daca va tot intereseaza soarta orasului. Nu rezolvati absolut nimic cu toata ti**nia asta care o faceti. Cred ca voi dati dovada ca sunteti mai ti**n decat Victor, care isi vede de treaba si munceste in timp ce voi pierdeti timpul cu asemenea lucruri.
EU pe 06 Mai 2015, 20:43
#11
APROPO DE VICTOR
DIN CATE STIU EU SI GARANTEZ TOTI SALARIATII SC VICCOM AU CARTI DE MUNCA SI SALARIILE SE PLATESC LA TIMP BON FISCAL SE EMITE LA ABSOLUT ORICE COMANDA VORBITI DESPRE CINE A DISTRUS ACEST ORAS DRAGNEA - MOHANU SI RESTUL CRED CA AR TREBUI SA LASATI AUTORITATILE SA SE DESCOPERE DC EXISTA VREO NEREGULA LA UN PRIVATIZAT SAU ALTUL
EU pe 06 Mai 2015, 20:38
#10
ROMANUL UNUL DIN DOI E CURVA
NU INTELEG DC VA DATI CU PAREREA AICI SI NU UNDE TREBUIE DC MAJORITATEA VB AICI SI CAND E LA VOTARE TOT VA VINDETI VOTUL PSD SI VOTEAZA TOTI IN INTERESUL LOR SI AL NEAMURILOR AICI SE VB SA SE AFLE IN TREABA VORBITI LA VOTARE LA ANUL SI TERMINATI ODATA CLANUL DRAGNEA MOHANU PSD CEEACE CRED CA NU SE VA INTAMPLA

o lume minunata pe 05 Mai 2015, 21:34
#9
dna pe ei
la viktor de afacere se ocupa nevastasa doina cu fisou dori si bineinteles contabila sotia lui fane de la fortele de munca
Cristi Marinescu. pe 05 Mai 2015, 06:09
#8
Aceeasi procedura.
Hotelul, la fel cu Hanul diligentei, NU MAI ESTE AL LUI DRAGNEA. Onor D.N.A. i-a acordat timpul necesar sa-si instraineze bunurile, iar banii obtinuti AU FOST DEPUSI LA BANCI IN STAINATATE, Daca va fi condamnat, i se "rupe-n paispe", sta cateva luni la odihna, apoi traieste fara grija pana la adanci batraneti!. OARE NU V-ATI PRINS CATE PARALE FACE D.N.A.????!!!
Nichita pe 04 Mai 2015, 21:34
#7
HAI SA LAMURIM O PROBLEMA SIMPLA
Din cate stim cu totii,ACTIONAR MAJORITAR LA HOTELUL TURRIS ESTE MINDROC CRISTINA.Hai sa vedem de unde are aceasta fata care a lucrat ca receptionera,bani sa faca astfel de renovari,modificari,investitii?Daca nu intrebam de unde a avut bani sa cumpere majoritatea actiunilor de la HOTELUL TURRIS,hai macar sa aflam de unde a avut bani pentru o asemenea investitie.Ca nu credem ca la hotel doar s-a zugravit.Poate stiu constructorii de la cine vin banii in conturile lor(cum se face plata pentru lucrarile facute?)Pritr-o banca banuiesc,prin care?
eu pe 04 Mai 2015, 19:09
#6
nu cred
deci nu cred nici o iota ca acum dragnea si-a luat mana dupa hotel...asa cum zicea ca nu-l cunoaste pe fiscuci, asa a instrainat si hotelul acum..sa ne lase cu astea...cum nici de afacerile lui victor ca ar fi c*rate..nu cred...vina?? a noastra ca nu ne cunoastem drepturile..nu avem decat c*rajul sa vorbim..atat..mers la primarie....cum i s-a acordat autorizatie, si cred eu ca nu are voie ..aici e pierdere de timp..mafia este deja instalata...unde eram atunci cand i-am lasat sa inceapa???ne-am trezit si noi....buna dimineata..sau mai bine zis fapte..la vb toti ne pricepem..

George Ianculescu. pe 04 Mai 2015, 18:09
#5
Aiureli, ca deobicei.
Eu nu stiu de unde are Victor atatia bani pentru investitiile ce le face?!. De dimineata pana seara carciuma este goala si ma indoiesc ca noaptea geme de clienti. Mai lasati-o moale cu tampenia ca el finanteaza P.S.D. CA NU ARE DE UNDE!. MAI DEGRABA CRED CA ESTE VORBA DE SPALARE DE BANI AI UNOR MAHARI TRANSPARTINICI. Victor sta ca un popandau in fata Alimentarei si bea cafea cu niste pierde vara iar de afaceri cred ca se ocupa altcineva. DACA CINEVA STIE MAI MULTE SA SPUNA, DE PROSTII NE-AM SATURAT!.
M & V pe 04 Mai 2015, 12:32
#4
/DREPTATE PANA LA CAPAT !/
Dragnea,Mohanu,impreuna cu lingaii care i-au inconjurat din 96,au distrus orice urma de civilizatie si prosperitate in Turnu Magurele.Au risipit orice urma de speranta pentru un trai mai bun si de o normalitate fireasca,avand in vedere apartenenta la Comunitatea Europeana.Toti cei ridicati in jurul lor,put greu a coruptie si mediocritate.
:) pe 04 Mai 2015, 12:27
#3
:)
Voi astia, ce faceti pe jurnalistii, si "redactati articole" sa va spuneti frustrarile, trebuie sa stiti ca orice publicatie ce se adreseaza opiniei publice, trebuie sa fie obiectiva, nu sa jigniti sau sa va dati cu parerea, ca ala nu e Psd-ist sau ca e ti**n.

Foarte bine ca scoateti in evidenta problemele din oras, dar nu in acest mod grotesc.

Invatati cu ce se mananca, si apoi elaborati articole.
ti**nu' pe 04 Mai 2015, 12:17
#2
ala anlfabet
a facut si inca mai face bani.voi in viata voastra si a copiilor vostri nu o sa-i aveti.
Leonidas pe 04 Mai 2015, 10:49
#1
Eu cind v-am semnalat lucrul asta n-ati zis nimic...!
Pina-n '89 se faceau constructii de catre arhitectii regimului comunist infinit mai estetic decit azi!.Priviti hotelul-numai geamuri peste tot acum 2 geamuri si zid la drum, sa aiba Dragnea spatiu de nunti !,eliminarea terasei, cea mai frumoasa din oras,distrugerea rest. Modern cel mai spatios din oras,inchiderea Hanului Diligentei-Banciu unde de 1 mai toata lumea il frecventa.Pe Dragnea nu-l intereseaza de turneni, ci numa de pers. lui.Tin minte ca vroia sa faca din cladirea policlinicii-azil de batrini, ca mai apoi sa puna el mina pe cladire...Justitia din Romania nu a facut nimic dimp de 20 de ani in privinta lui, singurul care va face ceva cred ca e/va fi Dumnezeu..Aprobarile le da primarul, nu cred ca i-ar fi dat vreun ban Dragnea, in schimb Victor-da cred..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.