Bombonica şterge urmele: nu mai e acţionară la SC Hotel Turris SA Tr. Măgurele. C.Mandroc i-a preluat acţiunile pentru o sumă uriaşă!

23 Decembrie 2014, 00:05 | 5855 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu si Bombonica, un cuplu penal!

Se strânge laţul în jurul celui care a condus Teleormanul din 1996. Liviu Dragnea începe să simtă miros de condamnare, după ani întregi de hoţii. În ultima perioadă, jupânul Teleormanului încearcă să mai ascundă câte ceva şi să renunţe la unele bunuri, doar-doar o mai păcăli justiţia. O fi ea oarbă, dar nu e proastă, domnu` Dragnea! După cum ştie tot Teleormanul, L.Dragnea şi Bombonica Dragnea deţin la Turnu Măgurele un hotel, singurul hotel al oraşului. Societatea care administrează hotelul, SC Hotel Turris SA, era deţinută în  proporţie de 98,5 % de Bombonica Dragnea. Hotelul Turris este proprietatea Bombonicăi pe persoană fizică ( vorba lui Vanghelie).

De ceva timp, Bombonica Dragnea nu mai este acționar la Hotel Turris SA, valoarea acțiunilor cesionate fiind de 85.850 de lei. Contractul a fost încheiat în octombrie 2013, în timp ce Parchetul General avea în derulare dosarul deschis pe numele soției vicepremierului, pe baza unei sesizări a ANAF privitoare la firmele deținute de Bombonica Dragnea.Conform ultimei actualizări de la Registrul Comerțului, principal acționar al Hotel Turris SA a devenit, cu 95,34%, Cristiana Mândroc, fostul președinte al Consiliului de Administrație și administrator al societății. Valoarea acțiunilor deținute acum de Mândroc este de 85.850 de lei, adică exact suma pe care o are trecută și Bombonica Dragnea, ca venit, în urma contractului prin care și-a cesionat acțiunile. Contractul de cesiune apare, de altfel, și în declarația de avere a vicepremierului Liviu Dragnea, depusă în iunie 2014. De unde o fi avut C.Mandroc 850 de milioane de lei vechi pentru a cumpara actiunile Bombonicai Dragnea? Evident, totul este o farsa, pacalirea autoritatilor, precum in cazul Teldrum. Nu mai tine, domnule Dragnea!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 15 Mai 2015, 18:12
#7
vanzare
Mai mult ca sigur vanzarea e fictiva. Incercare de ascundere a urmelor. Pretul unui hotel cca 20.000EU !? Mai mare rasul, cam cat o garsoniera in Buc*resti.
noi cei care am plecat pe 10 Martie 2015, 11:36
#6
hai la mere
Am cumparat si eu de la aia si au fost bune rau la 2,5 erau beton
6 vine bosu' pe 10 Martie 2015, 11:34
#5
nu e tarziu
Ea stie tot, e super dotata(intelectual), nu accepta alte pareri si stie absolut tot ce o intrebi.Se baga in discutii fie si stunci cand e pe dinafara total, doar pentru ca stie tot.Numai ca astea sunt modalitati de a scapa de ea ....si nimic mai mult.Nici nu stie ce o asteapta si pe ea si pe maimutoiul ala de Vali!

Sa se uite mai bine noul director cat a furat si de la hotel si de la livada! Mai nou era o femeie in oras care vindea mere pe la Mag. Victoria si care mai si spunea ca sunt de la livada lu' Dragnea si i le_a adus domnu Vali.... shut eye sick
noi cei care am plecat pe 03 Ianuarie 2015, 16:35
#4
patroana cristina
oare cum merge la serviciu?cu masina personala sau are sofer?ca de acum fiind matroana!ma gindesc si eu.stiti zicala unde nui cap este vai de picioare.sunt c*rios cind vine sefu ce face,face cinste?sau?ea si patica sunt cei mai tari oameni care au putut cumpara ceva de la sefu.saracii de ei ce prosti si josnici pot fi ptr niste banii.
Un porumbel voiajor pe 24 Decembrie 2014, 15:45
#3
Mai,Leonidas,nu mai fi asa sigur
Asa a crezut si Nastase,Voiculescu,Voicu,Fenechiu si alti senatori si deputati.E mai aproape ca oricand,franghia si sapunul.E doar chestiune de timp.
Leonidas pe 23 Decembrie 2014, 12:12
#2
Stati linistiti ca nu merge Dragnea la puscarie..
A cazut la,,pace'' cu Basescu de mult,daca intra intra cu Voiculescu,Vintu,A.Nastase, odata,dusmanii basescului.Nu vedeti ca ll-a asteptat si au vb. recent .10 ani kit a fost Basescu la putere il puteau cerceta condamna, dar n-a facut-o,asa ca nu mai sperati degeaba!.N-ati vzt si in aparitiile publice Dragnea lasa vocea moale cind vb. de Basescu..? e pace cum am auzit ca e intre voi PDL-u si PSD la alegeri, cind va cumpara cu locul de sub voi sa puna ei stampila pe candidatii lor (cu doua maini!)si voi sa nu spuneti nimic!.Apoi ne acuzati pe noi ca votam cu PSD-u..!
Dorinel pe 23 Decembrie 2014, 00:40
#1
Uite cum se duce proasta de Cristina la puscarie.
Ce mandra o fii fost proasta asta de Cristina M.,atunci cand s-a vazut patroana la hotel,dar nu stie ce-o asteapta.Si pe Bombonica,ca doar in epoca Dragnea s-au intamplat tote smecheriile.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.