Geara Ionel, primar Rio de Islaz, se imbraca ca un "Top Gun" in timpul liber. Omu' are bani multi, facuti usor, si nu stie pe ce sa-i arunce

24 Februarie 2024 | 3261 vizualizări | 5 comentarii
Geara Ionel
Geara Ionel
Anul acesta se poartă ,,Aeronautica militare”
 
Dacă aveți nevoie de consiliere în privința modei vă recomand să treceți pe la primăria comunei Islaz și să îi cereți domnului Geară Ionel un sfat pertinent.
 
Domnul chiar se pricepe la modă și la parfumuri. Am văzut de curând o postare pe pagina de Facebook ,,Moldoveni, Teleorman, România” în care domnul Geară Ionel apare alături de distinsul domn Florin Macinic, domn care s-a implicat și se implică extraordinar de mult în proiectul de ,,Restaurarea și consolidare Biserica cu hramul Sfântul Nicolae” din sat Moldoveni, comuna Islaz.
 
Ce mi-a atras atenția în mod deosebit a fost diferența dintre simplitatea și modestia cu care era îmbrăcat domnul Macinic și geaca pe care o purta domnul Geară Ionel. Brandul este ,,Aeronautica Militare” Prețurile sunt undeva între 4000 și 7000 de lei, poate și mai scumpe, depinde de model.
 
La geaca mai adăugați și pantofii, care din ce spun cunoscătorii, nu sunt deloc ieftini cei pe care îi poartă de regulă domnul primar (domnul primar fară majuscule). Toate acestea sunt cumpărate din banii noștri sau mai bine zis din salariul dânsului plătit din impozitele noastre.
 
Revenind la viitoarea restaurare a bisericii vechi din Moldoveni meritul este al preotului Florică Niță și al domnului Florin Macinic. Primarul Geară a făcut ce știe să facă cel mai bine, să pozeze ca Botezatu că doar e an electoral.
Fiți deștepți și cu băgare de seamă!
 
Foto preluat de pe pagina de Facebook ,,Proiectare și Execuție Construcții București”
 
De la sursa: pagina Facebook "Nea Gogu de la Islaz"
Comentarii (5) Adaugă comentariu
GOGU PINTENOGU pe 27 Februarie 2024, 09:31
#5
UN COCALAR ANALFABET
Care se mai crede si macho-man, irezistibil pentru femei de cand a prins si el ceva cheag (adica relații, nu minte) printre alti analfabeti cu functii de prin județ
Falus pe 26 Februarie 2024, 13:33
#4
Pentru Comentatori din Islaz
Pagina Nea Gogu de la Islaz este sub administrarea domnului Gheorghiță Zarafu fugit de la PSD la PNL, a mâncat ani de zile din mâna lui Geară și acum se vrea primar la Islaz.
ADEVARUL pe 26 Februarie 2024, 12:58
#3
Pentru PNL-isti
Pagina de Facebook Nea Gogu de la Islaz este o pagina pe care o patroneaza domnul candidal Gheorghita Zarafu in speranta ca va ajunge candidatul PNL la functia de Primar al comunei Islaz! Acesta cauta cu orice chip sa scapde de contracandidatul Tiberius Florin Filip si sa duca lupta finana cu actualul primar in functie Ionel Geara!
Plecat din Islaz de 28 de ani pe 25 Februarie 2024, 08:53
#2
FARA PRIMARI PSD
Baiatul asta e ala care scotea coitele de la purcelusi.Un papagal parfumat.Nici acum nu realizeaza islazenii cine i-a prostit atatia ani.Sper ca ati remercat cine-l apara,cu ce argumente,cu cata gandire si educatie,un alt prost ce isi spune Emir.Bai,tampitilor,cand cetatenii sunt furati ani la randul de catre niste incapabili aroganti si nepregatiti,imbogatiti numai din banul public,asta nu inseamna ca suntem frustrati,ci doar reactionam spunandu-ne parerile.Parca auzim ca atunci cand va fi cercetat,vom afla ca e si putin bolnav,si nu isi poate ispasi pedeapsa.
Emirul pe 25 Februarie 2024, 07:29
#1
Frustrare mare!
La voi rămâne frustrarea că n-ați ajuns și voi la borcanul cu miere. Sau vreți voi să credem că nu făceați la fel? Ba fix ca ei ați fi făcut! Poate și mai rău, căci rânza voastră s-a cam subțiat, iar tanti fomik urlă ca lupii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.