Astazi se implinesc 103 de la nasterea partidului nostru bazat pe pile, cunostiinte si relatii, pe scurt PCR!

08 Mai 2024 | 492 vizualizări | 2 comentarii
PCR - pile, cunostinte si relatii
PCR - pile, cunostinte si relatii

Proletari din toate tarile uniti-va! Dragi tovarasi si preteni,

Astazi se implinesc 103 de la nasterea partidului nostru bazat pe pile, cunostiinte si relatii, pe scurt PCR! Sintem un partid istoric, ilegalist, ne-am ascuns prin munti, cind nu cauta nimeni!

Am fost desfiintati abuziv in 1989 de catre gospodin Iliescu Ilici, omul rusilor de la Moscova, care nu vroia concurenta, desi concurenta este motorul devoltarii capitaliste!

Asa ca ne-am regrupat in CFSN, FSN, PDSR, PSD, dar nu va speriati sintem tot noi PCR! De gura lumii ne dam socialisti vest-europeni, dar toata lumea stie ca sintem bolsevici est-europeni, iar in Teleorman sintem maoisti si castristi de nivel superior cu mustata, adica dragnisti!

Tinem la doctina noastra suveranista, national-socialista, dacica cu elemente romane! Traiasca RSR, lupta pentru pace, tovarasul Liviu Nicolae Dragnea presedinte al Republicii Teleormanul de Sud, secretar general al partidului, intaiul penal al tarii, incarcerat politic la Rahova.

Semnat,
Liviu Nicolaus Dragneus-prezidente de la Republica Romena regionne de Deliorman, grande chef de mangiare si un pocco de cucinare, dar mai ales de beut tutun cu sticla de borviz! PS. Dau de baut la Nicu FSN, la aia de cinta tricolorul si internationala si vin sa le pun stampila pe carnete!

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ceranu și Ciorbea nu pe 11 Mai 2024, 23:54
#2
La direcția sanitar veterinară telorman
La această instituție există de beucă Ianculescu care a acoperit foca râul de ppa de la Dobrotesti,dar Coralia femeie deșteaptă mamă a trei copii dounul cu Ianculescu (fata ) iar ceilalți cu alt bărbat i-a acoperit prostiile și dobitociile fCute cu acoperirea lui chera Adrian și staulescu Spiridon de suhaina și datorită cărora Teleormanul este plin de boli transmisibile la porci și bovine .Mare doamnă mohora Coralia s-a opus dar,acest Ianculescu educat la beuca și zimbreasca la Radut nu a ascultat-o și a creat un grup infracțional organizat și-a dezinformat ANSVSA și pe presdinte împreună cu Radut Costy Și au încercat ascunderea focarului de ppa de Toma Nicu ca să cistige bani dar serviciile secrete nu le-a permis la sfaturile lui Toma Carmen sora dr Radut Costy care i-a dat defilare pe Ianculescu director dsvsa tr și pe codty Radut fratele său.
Fosta ta pe 09 Mai 2024, 17:38
#1
Hai sa vorbim Altceva
Ne omorâți cu politica dați-o încolo mai bine vorbim despre foste c*rve ale orașului..e mai interesant decât politica....și vedem și cine au ajuns în viața fostele....care ne-am petrecut copilăria cu ele...într-adevăr sunt și multe c*rve masculine prin politica dar cele feminine ne-ar interesa haideți să ne amintim...trăim în o lume minunata...amintiri fără politică
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.