Geara, primar Islaz - Aria naturala protejata Confluenta Olt - Dunare se desfiinteaza! Muzica tare si gratare pentru a speria pasarile. Natura e frumoasa ca sa facem gratare, nu pentru a o admira si promova pentru turism

08 Mai 2024 | 1186 vizualizări | 0 comentarii
Califar rosu
Califar rosu

Ce sa-i ceri lui Geara?! Devine loc de picnic. PSD la Turnu-Măgurele si in comunele invecinate inseamna sa faca ce vor muschii lor rosii!

Se monteaza gratare, banci, mese, cosuri de gunoaie, difuzoare, weceuri, baruri pentru incurajarea turismului electoral pe perioada alegerilor!

Pentru cine a votat PSD, consumatia este gratis! Initiatoarea acestei initiative antimediu, fara acord Natura 2000, pare a fi insusi Dana Banu-comisara sefa de mediu, care este o pescarita inraita, prietena cu Ion Gheorghe Catalin Geara-primarul PSD de Islaz, care i-a platit salariul la Centrul de Management al Apei!

Sa speram se va face si vestita spirala yoghina misa de pesede, cum se facea la Belina, cind erau claie peste gramada, unul peste alta!

Nu de alta, dar la gura Oltului, este un loc prielnic, unde se intilnesc energiile pozitive cu alea negative si iluminarea astfel creata, il va aduce pe Guru Liviu inapoi la secta!

Geara - "Având în vedere faptul că dispunem de un spațiu atât de frumos, locul în care râul Olt se varsă în Dunăre, am decis că odată cu venirea primăverii, am putea îmbunătăți această zonă turistică cu o zonă de relaxare unde vom monta bănci, mese, grătare, iluminare și coșuri de gunoi! Acestea vor fi date în folosință pentru toate persoanele care doresc un moment de liniște dar și să admire acest minunat peisaj."

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.