Alexandra Dragnea sau Erika Isac: filme horror in engleza - realitatea horro, in p... mea.

22 Februarie 2024, 09:15 | 2607 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragnea

Erika spune si canta despre ce e in jurul ei. Fata lui Dragnea a incercat sa faca un film american.

Ar trebui sa realizeze un film despre ce e in jurul ei. Exemplu: cum parintii ei au plecat de jos, solarul din Giuvarasti, si au ajuns sa o duca bine.

Ii e rusine sa filmeze in solar?! Falsitatea vs realitatea.

Sursa foto: romaniatv.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Traian pe 27 Februarie 2024, 20:56
#3
Adevăr
Alexandra fata buna,bun simt și demnitate,in comparație cu Ștefan Dragnea fratele lui Alexandra care este prost rău de tot .Gina tetulescu fosta soție a lui Ștefan a încercat sa-l educe,dar el tot prost și cretin a rămas.
Bombonel si bombonica pe 24 Februarie 2024, 08:38
#2
NISTE REGIZORI DE FILME PROASTE
Dupa ce au furat o viata de la stat,azi si-au gasit vocatia in tot felul de meserii interesante doar ca sa iasa in fata si sa se laude cu asa zisul lor talent.Sa nu uiam niciodata ca,insusi marele infractor condamnat penal,a regizat cel mai horror film cu si despre Teleorman.Ce a iesit,cunoaste intreaga Romanie.Unde traiesc azi acesti vatafi?In niciun caz pe meleagurile pe unde au haiducit peste 20 de ani,si pe care le-au jefuit la maxim.Si pentru cei ce inca mai au ceva bun de spus la adresa acestei familii de hoti,sa vina si sa locuiasca in Teleorman,sa cunoasca si sa simta adevarata prosperitate si civilizatie creata de acesti nemernici.
Asta e Romani de azi pe 22 Februarie 2024, 10:40
#1
CE IESE DIN PISICA....
Si asta nu e un caz izolat.De cele mai multe ori,copiii sunt oglinda unora dintre parinti,impreuna cu educatia,pregatirea si rezultatele lor.Hai sa nu mai aducem in discutie si in agenda publica,beizadele care fara existenta unor parinti hoti si ticalosi,nu ar fi reusit nici macar sa-si asigure existenta.Ce ar fi fost acesti copii fara banii si influenta condamantului penal,infractorul Dragnea?Cati dintre copiii plecati din Teleorman au "reusit" in viata,si au atatia bani in conturi,numai si numai datorita unuia dintre parinti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.