Turnu Magurele - Dusmania dintre Ionela si sora ei a facut ca antrenamentele piticilor sa se desfasoare la Ciuperceni

21 Februarie 2024, 12:57 | 4518 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ionela

Ionela Jianu este secretara primarului. Sora ei este angajata ca sef-serviciu in aceeasi primarie. Cumnatul Ionelei este Moraru Augustin si pregateste copii pentru fotbal.

Un cititor ne-a luminat in acest caz. Multi parinti au renuntat sa-si mai duca copiii la antrenamentele lui Augustin pentru ca nu aveau posibilitatea sa ajunga la Ciuperceni.

Ionela le-a interzis accesul la terenul de la Botul Calului. Cum s-a motivat: acei copii distrugeau iarba. E de neinteles.

Cititorul ne-a luminat: Ionela s-a certart cu sora ei, iar copiii au avut de suferit, victime colaterale ale razboiul dintre prea apropiata primarului si sora ei. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
victor pe 11 Martie 2024, 09:58
#12
prostii
Nu este adevarat!Fac la Ciuoerceni pt ca echipa apartine de Rosiori!La botul calului sunt multe echipe care se antreneaza!Daca exista polemica asta nu aveau voie nici sa faca antrenament pe timp de iarna la scoala nr.1
Vasile pe 26 Februarie 2024, 17:08
#11
cine scrie,ci nu scrie.
Este adevarat ce spun oamenii?Ce va comvine este bine,ce nu sunt sunt birfe!Piticule dute acasa,esti depasit total de evenimente.
Sandu Găwază pe 26 Februarie 2024, 00:11
#10
Sorin Ionescu, un psihopat, un bolnav mintal
Comentariiile #6 și #9 sunt scrise de maimuțoiul Sorin Ionescu, profesor de informatică de la Roșiori, care de ani de zile atârnă după Mary Arcea
Liviu și Houdini de la Dsvsa tr pe 25 Februarie 2024, 19:02
#9
Grup infracțional organizat la Dsvsa-tr
La DsVsa. Tr. (Direcția sanitar veterinara Teleorman. Exista grup infracțional organizat condus de dr ianculescu iulian de la beucă. Alături de acest director se mai afla chera A,Corbu M,straulescu,sciopu,nicoletta pirtoleta,mutuilica,enesculica,coralica mare amanta de director dsvsa -tr,la care se Adaugă Abatorul papa bun de la roșiori de vede unde acționar a fost ianculescu Stan iar acuma este Ianculescu Matei fiul directorului dsvsa tr,ianculescu,unde se sacrifica animale fictiv (ovine ) dar in realitate se trimit la Saivanele lui Corbeanu de la Galeteni.
Pandiciu pe 24 Februarie 2024, 22:14
#8
Pentru Emirul
Edi Ghinea este un măscărici, chiar nu se pricepe la fotbal,e husen
Popa Tatu pe 24 Februarie 2024, 08:10
#7
La vremuri noi,aceiasi boi
Nu credeti ca se acorda prea multa atentie unor personaje de toata jena?In atentia publica de azi a iesit la suprafata toata pleava societatii,iar rezultatele se vad de pe luna.Treziti-va cetateni,altfel veti ramane condusi de aceleasi persoane fara scoala si pregatire politica,ci doar cu dorinta de putere,pofta de furt si minciuna.
Turnu Măgurele pe 22 Februarie 2024, 20:20
#6
ANSVSA -dsvsa tr
La Direcția sanitar veterinara telorman condusă de ianculescu. Ilean (așa ii spună Cora ,amanta) exista grup infracțional organizat care acoperă ilegalitați mari folosindu-l pe șeful de serviciu. Chera Adrian care semnează documente ca prostul in contul directorului ianculescu,care încearcă sa ascundă faptele penal din dosarul privind pesta porcina de la Dobrotesti,cu implicarea ginerelui primarului de la zimbrasca Radut,iar prosti de Dsvsa -tr au declarat mai multe animale decit cele din teren,deorece așa au primit ordin de la directorul dsvsatr ianculescucu II-lea n (DNA. Doarme )
Aveti ceea ce ati votat pe 22 Februarie 2024, 10:25
#5
Suntem condusi de incapabili si hoti
Pentru probleme importante din viata comunitatii nu va mobilizati pentru comentarii si opinii de luat in seama,in schimb,pentru barfa si abordarea unor cancan-uri sariti ca arsi.Uitati-va mai bine cine a reusit sa ajunga la varful Primariei Tr. Magurele si sa conduca destinele oamenilor de mult prea multi ani.Fara implicarea in politica ticaloasa si falimentara a PSD pentru problemele comunitatii,acesti oameni despre care ne povestiti se incadrau perfect in categoria de personaje din filemele anilor 50,unde patura saraca a Rusiei,goala de democratie si prosperitate,era omniprezenta.Baaa,astia v-au condus atatia ani,mai vreti si de-acum incolo?????
ion pe 21 Februarie 2024, 18:19
#4
pentru autor
iONELA NU ESTE SECRETARA ESTE CONSILIER PERRSONAL AL PRIMARULUI!TERENUL DE LA CIUPERCENI ARATA FOARTE BINE NU SE COIMPARA CU TERENUL DE LA BOTUL CALULUI.COPII AR TREBUI SA SE ANTRENEZE PE STADION CA DE AIA PLATIM INTRETINEREA LUI.
turnean adevarat pe 21 Februarie 2024, 17:02
#3
cine mai e si asta !
bai fratilor, mai lasatima si cu edi ghinea asta ..cine naiba e asta ? unde a jucat ghinea asta de se facu antrenor de copi ?! ce stie ghinea asta de fotbal ?! sunt antrenori de copii pe care ai poti pune..gen, madalin barbu, si multi altii.iar cat despre ionela asta ...femeia fatala, ce sa mai zicem..no coment ! o stiti toata lumea cine e si cei poate capul.hai sa ne mobilizam, si sa dam jos psd ul asta ..incepand de la alde ghinea astia si doamna ....... intelegeti voi, si pana la piticu asta.
Mareșalul pe 21 Februarie 2024, 15:22
#2
Fotbal
La asa zisul fotbal pe care îi invată antrenorii de la Cetatea, se cheltuie bani de pomană cu grupele de copii . Nu este interes pentru copii !
Emirul pe 21 Februarie 2024, 13:26
#1
Nedumerire
Dar lui Edi Ghinea cine i-a pus tălpi? Cine nu vrea pepiniere sănătoase pentru Cetatea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.