Foto Tinerii din Turnu nu il vor pe Cuclea.

20 Septembrie 2020 | 3747 vizualizări | 10 comentarii
Tinerii din Turnu nu il vor pe Cuclea.
Tinerii din Turnu nu il vor pe Cuclea.

Fotografia e pe pagina Facebook a PSD Turnu Magurele.

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Victor pe 22 Septembrie 2020, 09:50
#10
Evoluție, involuție...,
Băi ce să zic... Dacă a trecut Nuțică, baiatu' lu' nea' Dorel, la PNL, după ani de zile cât a supt de la PSD, nu cred că mai ai a spune ceva. CRACEO, ȚINE-O TOT AȘA!...
cetatean pe 21 Septembrie 2020, 22:37
#9
vot.
Mai sunt tineri in oras?
Numărătoarea precizează că... pe 21 Septembrie 2020, 20:44
#8
Latrina 3&Tv; Ghiță a aflat totul
# 3. "Flamura albăstrită" e o postacă vechi-cuclistă (oare-i iuli ana ?),care nu demult "demola" alianța DREAPTA slăvind... stânga-ciumă, într-un dialog cu 'Tovii' săi (pe acest tolerant Site) . Tăceți și vedeți, voi pesedeilor un candidat unic-al-Dreptei Unite. _

Și acum, după ora 24 și fără minori pe TV... voi "OLD-băiețașii ciumați anti-dreapta... tot cu stânga, tot stânga vă auto.satisface ? Solo-singurei acasă, sau în grup la sediu cu VULPIȚA dansând-pe-masă?

_O mască vreți, sau un *FERMOAR la Guriță * pt. 30 de ani? Sau doar 4 ^Ciocu mic^ ???
Numărătoarea inversă a început, pe 21 Septembrie 2020, 17:56
#7
da' n'am calendaru' și nici ochelaru'
"Flamură Albastră" nimănui nu-i placi,

Să fii IUBIT de...popa POMOhaci;

De vrei să-ngenunchezi acuși,

Dă fugă la...Episcopu'.dă.la.HUȘI

{ăștia 2 vor pesedei ca ...t..c ine?)



Cu poza, --făcută/contrafăcută-- te aprob, ești perspicace ! La ora din film "tinerii-adevărați" (90% aici la noi) dormeau... / Votanți PSD loiali, dar obosiți... lucrează numai *Noaptea ca Hoții* model *PSD 13 Gratii OUG*.



Flamuro, nu te mai da 'albastră',

Cu 3 trandafiri la...(n'am o rimă, bre.)
L pe 21 Septembrie 2020, 16:31
#6
VOTĂ-M Claudiu Crăcea!
Cuclea TU EȘTI istorie ! VOTĂ-M pe Crăcea
Z pe 20 Septembrie 2020, 22:19
#5
Tinerii
Tinerii sa voteze altceva ca ăstia nu au făcut nimic, nimic pentru ei și nici pentru noi adulții, așa că votul pentru primarul nimic esteeee, 0 vot!!!!
Cetățean român domiciliat iorasul groazei pe 20 Septembrie 2020, 18:28
#4
Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
S-a produs o mare minune la firma de confecții îmbrăcăminte Triconf fosta Panoreea din Turnu Măgurele.Firma avea șefa de secție pe doamna Mangu și alaturi de dumneaei a stat multi ani tehnolog Raicu Nuta (de etnie romă) în totacest timp ti**nca a fost protejată și ținută sub aripa doamnei Stela .Dar de c*rind s-a gindit romanii că ar fi mai bine s-o îndepărteze pe doamna Mangu de la firma pt.ai lua ti**nca borita locul prin ai spune Dl.patron Emil tot felul de lucruri neadevărate și astfel Doamna Mangu i s-a desfăcut contractul de munca.,ti**nca a rămas șefa de sala,mai proastă că noaptea,cioara își bate joc de 120 de confecționere romince A imputit secția cu mirosul de argăseală de ti**n imputit.Mare greșeală ai făcut Emile nu ști ce vipera se ascunde în firma ta .
Flamura albastra. pe 20 Septembrie 2020, 17:19
#3
Haida, de!
Ha, ha, ha, hai ca ma fac*rati sa rad cu aceasta poza regizata! UNDE ATI VAZUT VOI IN TURNU MAGURELE ATATIA OAMENI LA UN LOC PURTAND MASTI?
Yxz pe 20 Septembrie 2020, 15:35
#2
Holera roșie
Aceleași mutre penale și corupte, aceeași analfabeti, pupinc*risti și slugi psd. LA PUȘCĂRIE JIGODIILOR! . SĂ nu uitați pe Prună.
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 20 Septembrie 2020, 13:01
#1
Faptele trebuie să vorbească !
S-a cam terminat cu minciunile,promisiunile și prostelile PSD către cetățenii Orașului Tr. Măgurele.Mulți pensionari s-au lămurit de competențele celor din PSD,iar pe tinerii care au mai rămas și care vor mai veni să voteze în orașul lor,conform legii,e greu sau imposibil să-i mai prostești sau să le mai promiți ceva.Au avut timp aproape 30 de ani și s-au perindat pe la conducerea Primăriei Tr.Măgurele aceleași specimene din 1996 și până azi.Ce să mai așteptăm,cât să mai suportăm?Oamenii ăștia trăiesc în lumea lor,au tot ce le trebuie,au furat destul,ne-au mințit fără limite atâția ani și nu au făcut nimic pentru comunitate.Ajungeeeeee,HOȚILOR,plecați cât mai sunteți liberi!Ați distrus o țară și ați făcut de râs un întreg popor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.