Video Interviu Claudiu Cracea si Gica Hagi: „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă”. Fara sa fie primar, Cracea l-a adus pe Orban. Asa poate sa atraga si investitori.

19 Septembrie 2020, 07:42 | 1995 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea

Claudiu Cracea - cum este vazut ca de catre angajatii firmei sale - exigent, ambitios, ce spune aia si face. Cracea a reusit, fara sa fie primar, sa aduca premierul Romaniei. Poate sa aduca si investitori sau sa dezvolte afaceri locale. Ludovic Orban nu a fost intr-o vizita fulger, prim-ministrul a acordat importanta orasului. De ce? Pentru ca la Turnu este Claudiu Cracea (un nume, nu o matura). Fara sa aiba mingea, Cracea trage la poarta.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Cetatean pe 22 Septembrie 2020, 02:15
#4
..
Cata minciuna poti sa spui, de asta cateii tai ameninta lumea ca sa voteze cu tine, vaide capu vostru de nenorociti, toti o apa si un pamant !! Aveti doar interese atata tot, daca mai traia ceausescu mureati cu totii
JOHNN(flamura albastra) pe 20 Septembrie 2020, 17:34
#3
Clar si serios.
Dragii neichii, fleti si natafleti: E VORBA DE INVESTITII CARE SA CREIEZE LOCURI DE MUNCA PE PERIOADE NELIMITATE! INVESTII, SLAVA DOMNULUI, S-AU FACUT DESTULE IN ULTIMII ANI, CUM AR FI LA VICTOR, LA HOTEL TURRIS, LA "NENEA IANCU", LA "RUSTIC", LA TILEA, LA ION CODREA, ADICA NUMAI "DE-ALDE CRASMA IOANII, UNDE-SI BEAU DRUMETII BANII", PLUS SUPERMARCHETURI CA PENNY, PROFI, UNDE-SI CHELTUIE TARANII BANII, ETC. VAD CA NIMENI NU POMENESTE DE "ELECTROTURRIS", UNDE AR FI EVOIE NUMAI DE COMENZI SI REDOTARE, PENTRU A SE ADUCE MASINI UNELTE IN LOCUL CELOR INCA BUNE, CARE AU FOST DATE LA FIER VECHI, DE FABRICA DE CONSERVE, DE SERE, SI IAR ETC.AUD?
John pe 20 Septembrie 2020, 16:50
#2
Pt Victor
Nu te-ai saturat de 2 mandate ale lu' piticu' porno? Și de 30 de ani de o conducere PSD a orașului? Aceiași hoți PSD. Măcar facem o schimbare, vedem 4 ani dacă se tine Cracea de cuvânt... Dacă nu, votam altul...
Victor pe 19 Septembrie 2020, 20:42
#1
Evoluție, involuție...,
Dacă tu crezi că aducându-l pe Orb'an, un nimeni la guvernare, rezolvi problema investițiilor, te înșeli amarnic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.