Claudiu Cracea.

01 Mai 2016 | 2339 vizualizări | 6 comentarii
Familia Cracea.
Familia Cracea.

Claudiu Cracea

1.Om de afaceri de succes

2.Numeroase realizari personale

3.Antreprenor

4.Familist

5.Poate sa dezvolte orasul la fel cum a reusit si in afaceri.

 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
mishu pe 12 Mai 2016, 20:00
#6
alt profitor
Domnul Cracea ai mai candidat o dată, dar din partea PD-ului. Un partid care a jecmanit tara in timpul guvernării Boc cât PSD- ul în cel puțin 8 ani. Toți membrii de elita ai pd-l s-au îmbogățit în plină criză. Acu candidați din partea unui partid care a,,înghițit " pdl-ul. Adică tot din partea unui partid de hoți. Ce șanse avem cu dv? Cred că aceleași ca și cu Nae si Cuclea. O să vă atrageți clica de patroni care nu dau salarii la angajați și o să le favorizați contracte cum face si Cuclea, cuma făcut și Nae,cum va face orice slugoi al vreunui partid. Asaca spor la,,treaba". Adică la supt bugetul cu consilierii dv. Ca sunteți nesatui.
Dan Turneanu pe 12 Mai 2016, 17:51
#5
SCHIMBARE LA TURNU MĂGURELE
Părerea mea este că,între Crăcea şi Cuclea,e o diferenţă cam ca de la Pământ la Soare. Crăcea nu trăieşte pe spinarea nimănui,a demonstrat că este un om care ştie ce vrea de la viaţă. Piticul Cuclea,n-a făcut nimic în viaţa lui.În afara faptului că şi-a lăsat nevasta şi copilul,a minţit împreună cu Dragnea şi Mohanu că va crea l o c u r i de muncă,a supt bani de la stat,a împărţit contracte la protejaţi şi şi-a bătut joc de taxele pe care le plătim noi,cetăţenii la primărie. Nu merită să fie în fruntea urbei . TURNENII VOR SCHIMBARE ŞI O VOR AVEA.
un magurean pe 12 Mai 2016, 16:07
#4
crăcea un om în care ne punem speranța
NU pot spune că actualu nu a făcut ceva ,în domeniul străzilor si atît restul este dezastru loc*ri de muncă nu strazii ne asfaltat pe magurele apa nu,zona centrală pe magurele este dezzastru

snake
vzk pe 12 Mai 2016, 15:17
#3
pt marius
Taran prost esti tu votantule psdist.
Un taran pe 12 Mai 2016, 14:12
#2
Mariusica minte mica
Mars in plm
Marius pe 12 Mai 2016, 12:45
#1
realizari
Bai tarane, mai usor cu caracterizarile celorlalti...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.