Iarna nu-i ca vara

22 Octombrie 2009, 00:23 | 1111 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Calor are datorii de 22 miliarde lei.

De ce s-a renuntat la colaborarea cu Donau Chem? In alte timpuri cand deschideai robinetul de apa rece curgea calda. In tarile dezvoltate sistemul centralizat este mai eficient decat centrala de apartament.

De ce caldura, apa calda si rece sunt mai scumpe decat in alte orase?

Domnule Primar, turnenii stiu ce ati facut pentru oras (ati asfaltat strazi, ati facut piata, BAC-ul si multe altele vizibile si altele numai de d-voastra stiute), dar este normal ca un om sa faca ceva. De aceea va cerem sa faceti mai multe lucruri necesare orasului nostru. De aceea v-am votat pe d-voastra si pe domnul Dragnea (este bine ca Presedintele CJ sa fie din orasul nostru) sa faceti. Orasul nu este "mort" si vrem sa fim mandrii ca traim in el. Stim ca romanul este certat cu munca si un conducator nu este vinovat  pentru toate neajunsurile. Omul trebuie sa fie responsabil. Noi va cerem sa faceti pentru ca d-voastra ati vrut sa fiti primar.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
florin pe 23 Octombrie 2009, 19:11
#1
pret foarte mare la servicii publice
Sunt multi angajati in Primarie si in serviciile publice care nu fac nimic si trebuie sa le scoata salariile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.