Din scoarta in scoarta

12 Iunie 2017 | 7422 vizualizări | 6 comentarii
Program de Guvernare
Program de Guvernare

Va suna cunoscuta expresia? Era unul mandru tare, spunea ca stie programul de guvernare ca nimeni altul. A vandut gogosi romanilor, pe unii i-a si convins sa il voteze. Astazi il vedem ca nu stie pe cine sa scoata vinovat. Are majoritate puternica in Parlament, are Guvern, are “cel mai bun program de guvernare”. Cu toate astea, are si o mare problema, incepe sa fie vizibil ca a mintit cu nerusinare. Salariile alea uriase vor ramane un vis frumos, investitiile in infrastructura s-au pierdut pe drum. Un milion de locuri de munca!? Asta a fost cea mai tare gogoasa PSD.

Cine e de vina? Ala care a mintit sau aia care au crezut? Doar istoria ne va lamuri.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
strul pe 14 Iunie 2017, 16:33
#6
Dragneo
Probleme mă?
Un roman pe 14 Iunie 2017, 13:19
#5
Indemn
Niciodata tara asta nu a avut un sef de partid, de camera a deputatilor si ce dracu o mai fi, mai imbecil ca imputitul si cretinul asta cu mustata, ca mi-e si sila sa-i scriu numele, toata lumea trebuie sa stea drepti in fata lui ca e cine, un infractor la drumul mare, un neica nimeni care nu stie decat sa insele, sa fure si sa minta cum respira? Praful si pulberea sa se aleaga de el si neamul lui, ca un lucru bun n-a facut in tara asta. De astazi incepand zilnic ii voi aprinde lumanari invers la biserica, faceti la fel ca nu costa o avere, poate doar asa reusim sa scapam de piaza asta rea si nenorocita.
Ctp pe 13 Iunie 2017, 09:45
#4
deci
PSD da jos guvernul având un singur scop, să-l scape pe mustăcios de pușcărie. Actualul guvern, bine informat de "servicii", a refuzat să modifice legea după placul infractorului suprem, ca urmare va fi demis.

Ce nu a luat Dragnea in calcul, dacă îi reușesc potlogariile, va avea parte de cele mai mari proteste din istoria României. Garantat 100%!
criss pe 13 Iunie 2017, 05:44
#3
prostia si minciuna (psd)
Dragnea da din colt in colt. Nu stie ce sa mai zica..cat zici ca mai pui la pensii? Sa e
strul pe 12 Iunie 2017, 18:44
#2
alegeri
Să ridice mâna toți care vor mai vota PSD! Acum stați jos, sunteți proști!
Xyz pe 12 Iunie 2017, 14:57
#1
Ciuma rosie
Vinovații sunt cei care i-au votat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.