Update S-a deschis sezonul de pescuit, dar nu pentru noi…

12 Iunie 2017, 06:53 | 8788 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Seaca, paradisul lui Dragnea.

Cati dintre pescarii turneni mai stiu paradisul de la Seaca? O multime de locuri de pescuit, umplute cu peste in fiecare primavara de Dunare. Ehei, ce vremuri frumoase! 

De atunci, mult iubitul fiu al judetului, tovarasul conducator Dragnea, sarac si cinstit asa cum il stim, a pus bazele unui superb parc de distractii. Dupa 4 ani, timp in care statul roman ( prin Apele Romane) a incasat o gramada de bani din taxe si impozite provenite din exploatarea parcului de distractii, locul a devenit cunoscut pe plan international. O multime de chinezi, brazilieni si americani (ultimul a fost chiar Donald Trump), au poposit pe plaiurile teleormanene, venind sa vada minunea de la Seaca. Om de cuvant, maritul nostru conducator, a creat circa 1 000 000 locuri de munca, motiv pentru care ii suntem recunoscatori pe viata. Copiii nostri sunt fericiti si instariti, judetul nostru fiind cea mai bogata zona din Europa.

Aceasta stare de bine a fost posibila datorita unei largi categori de cetateni intelepti, persoane care au stiut sa deoasebeasca omul cinstit de hoti, nevotandu-i pe acestia din urma. Lor sa le multumim cum se cuvine!

Mai mult, aici >> gandul.info

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Bombonel pe 15 Iunie 2017, 08:18
#3
hrăpărețu
dragnea ăsta a luat toate bălțile de la Seacă, seca-i-ar capu, vede-l-aș lîngă mama
Pescaru pe 14 Iunie 2017, 08:01
#2
îmi pare mie?
sau dragnea a început să semene agațe în plasa dna? după ani buni de prins ciortani, pare că acum e rândul crapilor sa intre în năvod. bravo dna!
Marele pescar pe 13 Iunie 2017, 17:53
#1
O să vină și momeala lui
Cât de c*rând o pune pe lat și dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.