Foto Subprefectul de Teleorman suge si la aceasta varsta.

08 Mai 2017 | 10957 vizualizări | 10 comentarii
Subprefectul de Teleorman suge si la aceasta varsta.
Subprefectul de Teleorman suge si la aceasta varsta.

 Actualul subprefect suge si la aceasta varsta semn ca, inca, nu poate sa se descurce singur. Dupa cum se poate observa in foto, Nelutu se comporta ca un copilas. Ce pretentii sa avem de la un astfel de barbat cu minte de copil?! Pur si simplu i s-a dezvoltat corpul dar mintea a ramas la varsta copilariei. 

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Sile Pietroi pe 15 Mai 2017, 16:59
#10
@Punctuletz
Lasa ca vii tu si Marul Verde, si o sa c*rga laptele si mierea in Turnu Magurele.
. pe 15 Mai 2017, 07:39
#9
.
Mai,Regret,

pai voiai sa sara opozitia in susu cu steaguri si pancarte anti-PSD la 9 mai? sa isi puna Cracea portavocea la gat si Paunescu tricolorul la mana? Pai voiai sa fie miting electoral, dobitocule?

Crezi ca daca era PNL-PDLla putere veneau mii de turneni si aclamau, si aplaudau, si se buc*rau? Vai de capul tau de dobitoc.
ion pe 11 Mai 2017, 20:54
#8
Romania
nu d-na florina este de vina ci cei care au acordat salariu, salariu care este mai mare decit al primarului. care teoretic este seful acesteia .Romania tara tuturor posibilitatilor unde subalternul cistiga mai mult decit seful iar c*rvele sunt ridicate la rang de vedete.
Italianu pe 10 Mai 2017, 08:05
#7
Sa tot lucrezi la stat
Doamna Oprea Florina este angajata ca functionar public la Primaria Zimnicea iar veniturile dansei din salariul(conform declaratiei de avere) in 2015 au fost de 74730 lei cea ce inseamna peste 6.000lei lunar,in 2014 au fost de 70135 .Asteptam declaratia de avere pe 2016!
anonim pe 09 Mai 2017, 20:36
#6
amanta
domnul are o amanta prin italia

Regret pe 09 Mai 2017, 12:48
#5
Un 9Mai dezastruos.
Nu stiu cu ce sa incep,dar incerc si aici ma refer la importanta evenimentului ceea ce a insemnat pentru tara 9Mai,si cum stau lucrurile in micuta noastra urbe. Acest eveniment nu mai are o insemnatate pentru cetatenii urbei noastre,este umbrit de nerealizarile administratiei locale.Lipsa loc*rilor de munca duce orasul spre ruina,cativa participanti ai administratiei,partidul de guvernamant,opozitia sterila a pnl,tradatorii ai pmpsi o gloata minuscula pestrita face ca acest eveniment sa treaca neobservat .Orasul isi doarme somnul de veci adus in aceasta situatie de un partid bazat pe distrugere si manip**are in favoarea unor lideri hoti pusi pe capatuiala .Si aici ma refer la Dragnea baronul absolut al judetului si nu numai.Daca nu erau cei de la Isu si cativa gura casca chiar erau de rasul c*rcilor .O opozitie imbracata pestrit parca mergeau la hora din sat .Un tablou jalnic care reflecta viata sociala patronata de doua decenii de un partid corupt cu sustinatori orbi sau prosti .
Bil Cli(toris)nton pe 09 Mai 2017, 10:20
#4
trabuc sau tata?
Daca si-a cumpart omu' vaca trebuie sa arate si el ca-o foloseste la ceva! Oricum se pare totusi ca e vorba de un trio in "iubirea" asta. Vaca se lasa supta de vitel in timp ce priveste taurul (pozarul) in ochi!
Bulgaru pe 09 Mai 2017, 07:47
#3
Nesimtire c*rata!


Doamna OPREA FLORY este incaltata in pat!

Crede ca este la soacra de la Ciolanesti.
nita pe 09 Mai 2017, 07:24
#2
Doamna Oprea Florina are salariul nesimtit!
Doamna Oprea Florina are salariul nesimtit!

Va rog sa consultati pe internet PRIMARIA ZIMNICEA-Informatii de interes public-Declratii de interse si avere-OPREA FLORINA si sa consultati declaratii de avere ale doamnei mai sus mentionate.



Cred ca organele in masura se vor autosesiza!!!
eu pe 08 Mai 2017, 18:33
#1
hmmmmmmm
Fără comentarii....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.