Gandacul nazdravan a scos din amortire IPJ Teleorman.

08 Mai 2017, 13:46 | 6366 vizualizări | 3 comentarii
Gandacul  nazdravan a scos din amortire IPJ Teleorman.

Politia din Teleorman a ajuns in atentia intregii tari cu ajutorul unui gandac. Daca prin datorie nu ies in evidenta, infractorii teleormaneni sunt prinsi de oamenii legii din alte judete, politistii de TR au deschis dosarul gandacul. La fel cum Godina a ajuns un politist revolutionar asa si politistul cu gandacul poate pune pe jar IPJ Teleorman. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
VIO pe 17 Mai 2017, 11:08
#3
Premierea politistilor corupti
Va anunt aici ca la Buc*resti, la examinari auto, puteti sa-l intalniti pe Marius Nicolae (spagarul vedeta in Teleorman). Acesta, desi a fost condamnat pentru luare de mita (fapta de coruptie), a fost angajat la Buc*resti, pe acelasi post. Se pare ca legaturile cu familia regala din TR fac minuni. Luati spaga azi, in Teleorman, si maine ajungeti la capitala. VOTATI PSD!
hihi pe 09 Mai 2017, 06:48
#2
bravos
Uite asa ajungemnsa blamam o institutie datorita unei postari inconstiente. Baietasul a uitat ca de la institutiebprimea salariul. Trebuia sa gaseasca alta solutie sau sa solicite dezinfectant.
Haha pe 08 Mai 2017, 21:49
#1
La Turnu e altă situație
Deoarece se fumează în birouri, gândacii​ stau afară.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.