Video Coruptul Dragnea a fost facut muci la o mare televiziune americana.

06 Mai 2017, 23:55 | 7321 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Coruptul Dragnea a fost facut muci la o mare televiziune americana.

Coruptul Dragnea, „vedetă” la o mare televiziune americană! L-au făcut muci!Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite, Rachel Maddow de la postul MSNBC, i-a dedicat lui Liviu Dragnea si acțiunilor în favoarea corupției ale Guvernului PSD-ALDE un discurs presarat plin de sarcasm și uimire. Maddow este uimita de ce au fost in stare sa faca liderii politici aflati la putere in Romania. 

Mai mult, aici>>comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 15 Mai 2017, 13:59
#8
@Emil Sc*rtu
Sinema gugu ...... idiot! Sc*rtule, Sc*rtule, singura blenoragie de pe aici este doar in capul tau.
E.S. pe 09 Mai 2017, 06:16
#7
#5+#6=ilie sculament.
'Tu-va muma-n c*r de mafioti!
Lungu pe 08 Mai 2017, 18:48
#6
Cornere,pardon,Sc*rtule,
Pe cine crezi că prostesti ?Confunzi presă din SUA cu Antena3.Cât de slugarnici puteți fi ?!
eu pe 08 Mai 2017, 15:40
#5
Sc*rtule, lasă vrăjeala!
Americanii l-au prezentat corect, un infractor care face legi strâmbe!!! Un individ care e încă negustor cinstit (până îl dovedește DNA-ul).
Emil Sc*rtu. pe 08 Mai 2017, 06:47
#4
Basme.
Un fost coleg care a plecat in SUA si cu care vorbesc frecvent la telefon, a urmarit acea emisiune si zice CA NICI PE DEPARTE NU-I CEEA CE SE INSINUIAZA IN " articol". Folosesc ghilimelele si cuvantul insinuiaza pentru ca cele scrise nu sunt nici stire, nici barfa. Nu voi descrie pe larg cum a dec*rs emisiunea, ca sa nu se creada ca sunt fan Dragnea, pentru ca nu sunt, din contra! Pentru mine, la fel ca pentru toti CETATENII CU VEDERI DEMOCRATICE, Dragnea este presedintele CAMEREI DEPUTATILOR ALESI LEGAL SI DEMOCRATIC DE CETATENII ROMANI!.Alte probleme PRIVESC JUSTITIA! CAT DESPRE JURNALISMUL AMERICAN, FEREASCA DUMNEZEU! CE SA MAI ZICA PRESEDINTII SUA!?
GAGA. pe 07 Mai 2017, 11:52
#3
Traduceti, va rugam, in limba romana!
Ce n-aveti spatiu sa relatati pe larg continutul acelei emisiuni? Atat din textul articolului, cat si din comentariile anei si manole si "noi" ( ei dracia dracului, chiar noi=tot poporul??) nu se intelege nimic! Sau folositi cumva scriere cifrata?!
Ana și Manole pe 07 Mai 2017, 10:22
#2
Când vă treziți fraților?!
Nu era suficient că râde o țară-ntreagă de noi,de teleormăneni și de hoții și votanții morți din Teleorman,acum râde întreaga planetă.Acolo în TR,prostia stă la masă cu hoția,minciuna și sărăcia.În capul mesei e șeful PSD,iar mesenii sunt cu toții asistați social.
noi pe 07 Mai 2017, 07:48
#1
sper ca e clar tuturor
Că Dragnea e un nenorocit, au aflat și americanii, problema e alta, ce ne facem cu idioții care îl votează chiar știind că e infractor? Dragnea o să intre la pușcărie, credeți că se va rușina vreunul care l-a susținut?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.