Exclusiv - Aici sunt banii turnenilor. 20 de miliarde de lei prejudiciu provocat de Danut Cuclea.

23 Mai 2016, 13:47 | 4277 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Exclusiv - Aici sunt banii turnenilor. 20 de miliarde de lei prejudiciu provocat de Danut Cuclea.

Continuam seria dezvaluirilor despre furtul organizat din Primaria Turnu Magurele. Marea majoritate a contractelor din mandatul lui Danut Cuclea sunt atribuiri directe catre firmele protejate.

Pe parcursul a mai multor zile o sa va prezentam cum actualul primar stie sa directioneze banii nostri catre anumite conturi. Pur si simplu nimic nu este lasat la voia intamplarii. Pana si ultimul leut ajunge unde trebuie. De la hartie la asfaltari, toate contractele sunt cu dedicatie. Valoarea totala a atribuirilor directe este de aproximativ 60 de miliarde lei vechi. In cazul normal al organizarii de licitatii se facea o economie de 20 de miliarde lei vechi. Click pe fotografie pentru a va minuna de ce stie sa faca Danut Cuclea. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
ahahaha :-) pe 02 Iunie 2016, 23:15
#17
jaf penal :|
:| peste 100.000 de euro pentru reparatia unei strazi frate, bag p**a in ea de strada frate :|
Ups! pe 25 Mai 2016, 14:31
#16
Pt dna Mariana
Aveti toata dreptatea, va rugam sa mai veniti cu precizari pt ca sunteti bine informata si abia asa ne mai putem dezmetici si noi cei care nu suntem de specialitate si nu putem intelege chichitele astea. Va multumim pentru comentariu!
EU pe 24 Mai 2016, 19:26
#15
PANA AICI V-A FOST !!!!
JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!! JOS CU MAFIA PSD !!!
Jane pe 24 Mai 2016, 18:10
#14
pentru Mariana Rotaru
Mariana Rotaru,ce te roade pe tine,de postezi asa de matinal pe acest site ? Prostul moare de drum lung si tu de grija lui Cracea. Ti-e frica,se vede si din avion,ca faci parte din gasca terminatorilor PSD-isti. Nu incerca sa mai induci in eroare pe cineva,pentru ca turnenii s-au saturat de minciunile voastre ! Mars la Cuclea !
Mariana Rotaru. pe 24 Mai 2016, 13:17
#13
Revin, Claudiule'
NU TE DUSMANESC, DAR MI-E MILA DE TINE!.
Mariana Rotaru. pe 24 Mai 2016, 06:05
#12
Dezinformari de prost gust.
Daca in Primarie s-au cheltuit bani in conditii contrare prevederilor legale, VINOVATI SUNT SI CONSILIERII PDL ( poreclit PNL) IN FRUNTE CU NUMITUL CRACEA CLAUDIU, PENTRU COMPLICITATE, NEGLIJENTA IN EXERCITAREA ATRIBUTIILOR SI FAVORIZAREA INFRACTORILOR. Voi contati pe prostia cetatenilor care nu cunosc legea. CE DACA PSD SI ALDE ERAU MAJORITARI, NU V-A OPRIT NIMENI SA SEZIZATI ORGANELE IN DREPT SA IA MASURI!. VENITI ACUM, IN PLINA CAMPANIE ELECTORALA SI SPUNETI TOT FELUL DE TAMPENII. DE FIECARE DATA, DUPA CATEVA RANDURI DE BALIVERNE, ACEIASI "TAMBALAGII" CANTA VESNICUL REFREN GEN MANEA!ITI PUN O INTREBARE SERIOASA CLAUDIULE: PE CETATENII CU VILE NETERMINATE I-AI INTREBAT DE UNDE AU AVUT BANI SI DACA PLATESC IMPOZITE???(CREDE-MA, NU-TI SUNT DUSMAN!)
un magurean pe 23 Mai 2016, 20:13
#11
dă de la ei
comsionarul d-le cuclea dă de el nu de noi pentru binele lor căt sunt la primarie de soarta oamenilor nu îl intresează au desfințat cantina socială altele un vot hotarît înpotriva
Turneanul pe 23 Mai 2016, 19:09
#10
Achiziții
Așa, dar turnenii au memorie din păcate! Ne aducem aminte de achizițiile directe cu cash fara viza de cfp ale lui Bărbulescu în calitate de manager la spitalul municipal (cel propus de Crăcea în 2009) știți când a închiriat centrala termica cu 2 miliarde de lei vechi și când a cumpărat ferăstrăul de tăiat oase cu 200 milioane lei? .Ne aducem aminte cu toții bineînțeles și de achizițiile lui Georgica Paunescu în calitate de director de liceu sau mai ales cele ale directoarei de posta madam Burghiu (de mica îi plăcea poșta) .Hoțul întotdeauna hoții!
Fghh pe 23 Mai 2016, 16:25
#9
ce mă?
400 de milioane pe cartușe de imprimantă? bă fraților, aici e furt greu
Pavel pe 23 Mai 2016, 16:17
#8
Lui q
Da click pe imagine si vezi toti anii si toate contractele . Sunt mult mai multe ! Achizitii directe s-au facut si prin societatile Urban si Salubritate .
q pe 23 Mai 2016, 15:31
#7
t
e din 2013 ceva actual nu aveti
Grigore M. pe 23 Mai 2016, 15:19
#6
Se fură din banii noștri de către PSD-iști
Toate răspunsurile cu privire la achizițiile publice din Primăria Turnu Măgurele,le puteți afla din Raportul Curții de Conturi din anul 2014,2015 sau cel din 2016 .Dacă acesta s-a făcut și dacă în raport au fost consemnate nereguli și ilegalități.Nu au făcut nimic pentru oraș,în schimb,au mințit și au furat pe rupte.
memet pe 23 Mai 2016, 15:07
#5
prejudiciu moral
Prejudiciu zici? Păi dacă era vreun prejudiciu erau anchete, oameni legaţi, dar în concret, nu este decât un fâs. Legea a fost respectată. Atribuiri directe se fac potrivit OUG 34/2006 până la anumite valori. La ce sume aţi prezentat este logic că nu se putea face licitaţie. Licitaţia începe de la valori mult mai mari. Dacă găsiţi contracte cu sume care depăşesc valorile din lege şi nu s-s făcut licitaţie atunci e grav. La ce aţi prezentat voi în acea listă totul este ok. Adică permis de lege. Întrebări aveţi?
simpaticu pe 23 Mai 2016, 15:02
#4
contracte ilegale?
Păi dacă era ceva ilegal presupun că ar fi c*rs anchetele până acum, DNA sau alte instituţii. Pe orice contracte semnează nişte funcţionari şi nimeni nu riscă în ziua de azi pentru plăcerile unui primar. Bag mâna în foc că totul a fost legal. La cât tam-tam s-a făcut cu toate contractele astea, demarau nişte anchete, se găseau până acum vinovaţii. Dar dacă totul este legal, atunci degeaba scrieţi voi prostii, mai bine spune-ne claudiule ce vei face tu concret pentru oraş. Lasă prostiile astea cu contractele că nici tu nu poţi face decât la fel. Adică aceleaşi contracte, conform legilor, căci altfel te vei duce la zdup.
albert pe 23 Mai 2016, 14:24
#3
rusine
cand o sa se trezeasca si locuitori din turnu magurele sa iasa in strada ca talhari astia ne fura mereu si trebuie sa plecam prin tari straine ca sa putem trai hmmm hmmm hmmm
ioana pe 23 Mai 2016, 14:05
#2
vai si amar de noi
Sunt putine contracte atribuite direc in lista de mai sus cam asa arata la o primarie cu 1500 de locuitori,De aici isi fac primari plinul si nu-i vede nimeni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.